Ziema 2011
Ir su artejanciu pavasariu visas
Ir su artejanciu pavasariu visas
Gal nesupyks niekas,jei ir as kelias megejiskas savo nuotraukeles ikelsiu
Papildyta:
Mano darbai
Nerealaus grozio nuotraukos
Papildyta:
QUOTE(Carammell @ 2011 01 14, 17:54)
Mano darbai
Nerealaus grozio nuotraukos
LONDONAS,labai grazios nuotraukytes
QUOTE(Balanda @ 2010 12 12, 00:44)
Čia jūsų pačios fotografuoti arkliai (ar arklys vienas)? Labai gražu, dievinu arklius, puikiai pagauti vaizdai, akimirkos, iš labai arti
QUOTE(Darkas @ 2011 02 20, 22:48)
Nagi, nagi, ar priimsite vaikinuką į savo tarpą?
prie to pačio įmetu porą savo nuotraukyčių su gamta
prie to pačio įmetu porą savo nuotraukyčių su gamta
Drąsiai gali jungtis į mūsųs tarpą bet efoto neleidžia publikuoti nuotraukų kituose psl., nors jos ir tavo
QUOTE(Svajones @ 2011 01 19, 17:25)
Gražu, bet kam tie rėmeliai??? kažkada ir aš dėdavau tuos rėmelius
QUOTE(londonas @ 2011 03 02, 01:21)
Gal nesupyks niekas,jei ir as kelias megejiskas savo nuotraukeles ikelsiu
Čia dauguma nuotraukų ir yra mėgėjiškos O taviškės su gėlėm labai gražios, dar labiau sustiprina pirmų žiedų laukimą
QUOTE(Mona187 @ 2011 03 08, 16:23)
Čia jūsų pačios fotografuoti arkliai (ar arklys vienas)? Labai gražu, dievinu arklius, puikiai pagauti vaizdai, akimirkos, iš labai arti
Ačiū. Taip,čia mano nuosavi arkliai ( turiu LT sunkųjį ir dvi poniukes) Dabar juos turbūt daugiausiai ir fotografuoju
QUOTE(Balanda @ 2011 03 12, 10:20)
Čia dauguma nuotraukų ir yra mėgėjiškos O taviškės su gėlėm labai gražios, dar labiau sustiprina pirmų žiedų laukimą
Ačiū. Taip,čia mano nuosavi arkliai ( turiu LT sunkųjį ir dvi poniukes) Dabar juos turbūt daugiausiai ir fotografuoju
Na sitos geles fotografuotos siemet,gyvenu UK, tai parke vaiksciodama ju radau. Tai cia kaip ir pavasaris jau. Kazkaip patinka man geles fotografuoti labai Ir aciu uz paskatinima
Dar siek tiek nuotraukeliu idesiu
Canary Wharf
mergyte paupyje
Zydintys sodai
Ziedas
Canary Wharf
mergyte paupyje
Zydintys sodai
Ziedas