Na as ir bandysiu po truputi jungtis prie jusu...jei priimsit....esu naujoke dar visai , ir dar visai nepazystu savo fotoaparato, bet po truputi fotkinu...
Jusu foto tikrai grazios, man ypatingai patinka gamtos vaizdai...
vau, kaip grazu
Man tai viršaus trūksta
jau nuotrauku grazumas
Balanda arklio akis ispudinga, super foto
as irgi truputi linkus prie fotografijos, tik niekaip negaliu apsispresti del gero aparato
Balanda arklio akis ispudinga, super foto
as irgi truputi linkus prie fotografijos, tik niekaip negaliu apsispresti del gero aparato
nuotraukosb superr
QUOTE(Bamu @ 2011 01 13, 12:28)
Cia daugumos problema
Mano darbai
QUOTE(Carammell @ 2011 01 14, 19:54)
Mano darbai
nuostabuuuuuuu
QUOTE(Carammell @ 2011 01 14, 20:54)
Taip iškart užsimaniau vasaros ir saulytės
Mėgstu fotografuoti esu iš tų, kurie be fotoaparato retai išeina iš namų bet nevisada su susižavėjimu žiūriu į tos dienos darytus kadrus, reikia dar daug ko man išmokti fotografijoje esu dar tik naujokė...
Taigi nusprendžiau pamėginti prisijungti į Jūsų būrį žinoma jei priimsit Pamėginsiu parodyti keletą nuotraukų , vien pažiūrėjus į čia keliamas foto savąsias gėda net kelti bet pamėginsiu.
Švelnu lyg pūkas, aštru lyg adatos...
Sniego kepuraitė...
Pasilikusi žiemoti...
Taigi nusprendžiau pamėginti prisijungti į Jūsų būrį žinoma jei priimsit Pamėginsiu parodyti keletą nuotraukų , vien pažiūrėjus į čia keliamas foto savąsias gėda net kelti bet pamėginsiu.
Švelnu lyg pūkas, aštru lyg adatos...
Sniego kepuraitė...
Pasilikusi žiemoti...