Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinių šepetėlių pasaulis

QUOTE(Seila @ 2009 04 01, 18:14)
mergytes, pasakykite...Uzsisakiau mac 187 sepeteli, gavau ir dabar jau nesuprantu...uzsisakydama galvojau kad jis bus toks kaip fotkej tik dar siek tiek tarsi pakarpytas, o gavau toki?nesuprantu...Kiek turiu mac sepeteliu raso is jav ant sepetelio, o cia japan, gal padielka? g.gif

Kiek kainuoja toks MAC ir kur galima isigyt gal pasakysit smile.gif ?
Atsakyti
Kiek as zinau MAC sepeteliai ir yra gaminami Japonijoje. Manau nepadielka,bet kazkokia itartina. Ju kaina apie 45$.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo materiallove: 01 balandžio 2009 - 20:38
QUOTE(ViShy @ 2009 03 24, 11:56)
Aciu uz atsakyma smile.gif man paciai patogesnis atrodo pirmas rolleyes.gif

Man pirmasis ir neatrodo kad skirtas skystai pudrai tepti, o antras, gal ir neatrodo patogus, bet tu tik pabandyk wink.gif As kuri laika idant greiciau pirstais tepiau, kol vel nepaemiau sepetelio - ir greiciau, ir lygiau, ir pudros maziau susinaudoja good.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnet @ 2009 04 01, 17:45)

as pudrai sita naudoju thumbup.gif

as irgi,tikrai fainas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2009 04 01, 16:14)
mergytes, pasakykite...Uzsisakiau mac 187 sepeteli, gavau ir dabar jau nesuprantu...uzsisakydama galvojau kad jis bus toks kaip fotkej tik dar siek tiek tarsi pakarpytas, o gavau toki?nesuprantu...Kiek turiu mac sepeteliu raso is jav ant sepetelio, o cia japan, gal padielka? g.gif

Uzrasas ant sepetuko parodo kokioje salyje jis buvo pagamintas. Tai visiskai neirodo originalas ar ne. Mano sepetukai pirkti MAC parduotuveje ir ant ju yra parasyta ir China, ir Japan. Va su JAV man dar neteko matyti.
Atsakyti
Va koks kotelis...
user posted image
Atsakyti
Seila,mano lygiai toks pat. Manau nera ko jaudintis
Atsakyti
o kam jus ji naudoja?krempudrai ar dar kam?tiesiog tikejausi siek tiek kitoki gauti ir buciau skyrusi ruzui, labai graziai mano kosmetologe su juo padengdavo veideli, o dabar nezinau kam naudoti... g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2009 04 02, 20:21)
o kam jus ji naudoja?krempudrai ar dar kam?tiesiog tikejausi siek tiek kitoki gauti ir buciau skyrusi ruzui, labai graziai mano kosmetologe su juo padengdavo veideli, o dabar nezinau kam naudoti... g.gif  doh.gif

kad jį viskam galima naudot smile.gif
aš krempudrai dažniausiai, kartais kompaktinei arba skaistalus tepu ax.gif
Papildyta:
pamačiau kotelį, drąsiai sakau, kad originalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2009 04 02, 19:06)
Va koks kotelis...
user posted image

Tikrai manau, kad sepetelis originalus, nes pati toki turiu ir jis pagamintas Japan. Turiu kelis kitus sepetelius taip pat pagamintus Japan, Usa ir France 4u.gif
Cia ikeliu filmuka kaip pasidaryti su Mac 187

http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
o gal kas zinote pigesniu alternatyvu nei pvz MAC,YPAC DOMINA sepeteliai seseliams,skaistalams..gal kas zinot pigesniu nei MAC,BET NEBLOGU..LABAI aciu
Atsakyti
QUOTE(inbudzi @ 2009 04 11, 12:51)
o gal kas zinote pigesniu alternatyvu nei pvz MAC,YPAC DOMINA sepeteliai seseliams,skaistalams..gal kas zinot pigesniu nei MAC,BET NEBLOGU..LABAI aciu

Man asmeniskai MAC nepatiko seseliams, nes akys pas mane nedideles ir idube, tai konsultante graziai padazo, o kai paciai reikia, tai sepetelis per didelis ir nepatogus pasirode. ax.gif Skaistalams mane tenkina The body shop sepetelis, o seseliams turiu is Coastal Scents - tikrai pigus ir geri thumbup.gif Dar jei pigiu ir geru norisi, tai yra Go7 professional (ar Go proffesional - nepamenu tikslaus pavadiinmo) sepeteliai - esu ebay kazkada pirkus, tai su atsiuntimu apie 50Lt kelioninis rinkinukas isejo, bet labai jie man patiko. Na ir dar is patinkanciu man firminiai Sephora yra (seseliams nebandziau, bet kiti geri).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 11 balandžio 2009 - 20:04