Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinių šepetėlių pasaulis

QUOTE(charisma @ 2009 03 21, 13:46)
as mac vien akims turiu kokiu 4 ar 5 sepetelius, tai vis tik 239 nugali first.gif na bet cia jau kiekvienam savo mylimukas biggrin.gif

Kur ju galima isigyti? mac?
Atsakyti
QUOTE(stella2007 @ 2009 03 21, 16:50)
Kur ju galima isigyti? mac?

usa, eu, yra ir vilniaus flagmane, kazkokiam salone atrodo g.gif
Atsakyti
Sveikutes. Noreciau paklausti tu merginu kurios turi MAC 239. Turiu ne viena Mac sepetuka ir matau, kad ant visu sepetuku yra ispaustas MAC pavadinimas ir numeriukas, kuris nenusitrina. Tai kodel nuo Mac 239 sepetuko viskas baigia nusitrinti blink.gif ir pavadinimas, bei skaiciukai neispausti. Sis sepetukas pas mane yra tik pora men? Gal reiketu suabejoti jo originalumu, nors buvau pirkusi per tarpininke..., bet kaip kazka jau buvau rasiusi, kad jis parkeliavo jau nenaujas, prabandytas kazkoks...
Kaip manote, ar negali buti, kad tarpinikes perka kokiam nors ebay neorigilanius sepetukus, o paskui nuo musu lupa didziulius pinigus? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristepala: 22 kovo 2009 - 17:32
Nusitrina ir nuo originaliu sepetuku. Amzino nieko ner.
Atsakyti
Pagaliau ir aš savo MAC 187 sulaukiau smile.gif Tai kaip mažas vaikas dabar džiaugiuos biggrin.gif ir taip knieti išbandyt ax.gif turbūt geriausias mano pirkinys paskutiniu metu, dar palyginus gan pigiai gavau jį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2009 03 22, 17:30)
Sveikutes. Noreciau paklausti tu merginu kurios turi MAC 239.

man nuo MAC 187 irgi beveik nusitrynęs užrašas. Plius, jsi taip šerias ant veido,kad kartais tikrai pradedu abejot jo originalumu doh.gif (pirkau per tarpininkę iš nordstorm).Kito, SE rinkinuko, nei vienas užrašas nenusitrynęs ax.gif bet nemanau,kad jei trinas, tai "padielka"
Atsakyti
sveikos, as prisikaiciau, nusprendziau kad man reikia irgi isigyti keleta neblogu teptuku, Kodel visos MAC renkates? jie prpfesionalus?
as the body shop maciau rinkinuka sepeteliu, ka manot apie juos?
Atsakyti
Man pats paciausias MAC 182 wub.gif 187 irgi turiu, bet ji naudoju vien tik meteoritams rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(charisma @ 2009 03 19, 09:35)
as naudoju kelis, visi mac, bet jeigu reiketu issiversti su vienu, rinkciausi mac 239 thumbup.gif

as jie viena ir teturiu, ir kitu net nereikia thumbup.gif
Atsakyti
Planuoju nusipirkti gerus seseliams skirtus kosmetinius sepetelius. Jus mane apsvieskit ax.gif Su tuo paciu sepeteliu tepat kelias spalvas, ir sviesias ir tamsias? Ar kiekvienai spalvai perkat atskirus sepetelius (t.y. po kelis vienodus?) blush2.gif Jei tepat skirtingas spalvas su tuo pacius, kaip "nesusimurzina" spalvos?
Atsakyti
QUOTE(sima77 @ 2009 03 23, 13:48)
Man pats paciausias MAC 182 wub.gif 187 irgi turiu, bet ji naudoju vien tik meteoritams rolleyes.gif

man 187 turi per maza sukibima mteorams, ne taip gerai kabina juos ax.gif
Atsakyti
Kokio tipo sepeteliu geriau pasidengia kremine pudra? ax.gif

Pirmas
user posted image

Antras
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 03 23, 23:29)
Kokio tipo sepeteliu geriau pasidengia kremine pudra? ax.gif

Pirmas
user posted image

Antras
user posted image

O pirmas išvis yra skirtas kreminei pudrai? g.gif Aš su tokiu dengiu birią mineralinę
Atsakyti