Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinių šepetėlių pasaulis

QUOTE(mimoza:) @ 2009 03 15, 20:33)
nu ne visos sau gali leisti pirktis MAC, todel tenkinasi ir TBS ax.gif
ir apskritai man atrodo, kad cia daugelis yra dioru, chaneliu ir kitu brangiu kosmetikos gamintoju gerbejos rolleyes.gif
apie pigesne kosmetika nelabai ir rasi atsiliepimu. o noretusi... unsure.gif

na as uz MAC sepeteli nepasakyciau kad labai daug mokejau kai isvis kainos kokios kristianoj ar siaip, 50lt suplojau uz ta krempudrai. Labai noreciau ir mac 187, bet virs 100lt jau jie kiek bent siule...per daug man... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 03 15, 20:33)
nu ne visos sau gali leisti pirktis MAC, todel tenkinasi ir TBS ax.gif
ir apskritai man atrodo, kad cia daugelis yra dioru, chaneliu ir kitu brangiu kosmetikos gamintoju gerbejos rolleyes.gif
apie pigesne kosmetika nelabai ir rasi atsiliepimu. o noretusi... unsure.gif

Na nepasakyciau, kad TBS yra labai pigu g.gif Tie patys MAC paieskojus parduodami (SM) uz tokia ir kartais mazesne kaina rolleyes.gif
Beje, as pati naudoju ne MAC sepetelius (ju tik pra turiu blush2.gif )
Atsakyti
sweikutes,gal patartumete koky sepeteli isgyt Egipto Zemej ??ieskau pigesniu variantu.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 03 15, 21:22)
O visai neseniai zurnale perskaiciau idomu dalyka apie veduoklini sepeteli, tai pasidalinsiu cia: buvo rasoma, kad jis tinka tepti ir tusa (tada jis nesulimpa ir pan). Nu bet pati tokio dalyko kazkaip neisivaizduoju (o dar kiek tuso susigadintu jei tepti tiesiai ant sepetelio - o gal pirma tuso sepeteliu tept ant blakstienu ir toliau siuo feniniu)  g.gif
user posted image

Kad tu fan brush buna tokiu mini versiju bigsmile.gif Aš kiek girdėjau, tai labai faina juo apatines blakstienas dažyt, nes pvz. aš visad išsiteplioju paakius jas bedažydama biggrin.gif
Atsakyti
Koki sepeteli galetumete rekomenduoti seseliams? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 03 13, 15:48)
Sveikutes,nuo nesenai pradejau ir as sepeteliais naudotis.Na seselius tept sepeteliu man daug geriau thumbup.gif  bet va krem-pudra ,skaiciau ,kad su sepeteliu ji taupiau naudojasi,tolygiai dengiasi,bet man kazkaip atvirksciai daugiau jos reikia su sepeteliu,negu su pirstais,kazin

Neskaiciau visos temos, bet paklausiu. Kaip kem-pudra tepti sepeteliu? g.gif Neisivaizduoju..Reikes iskarto plauti sepeteli, ar yra kokiu spec? g.gif O dryziu nebus ant veido? Gal ka ne taip supratau? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(almantė_k @ 2009 03 14, 11:54)
labas, del krempudros sepetelio, tai tikrai, pudros maziau susinaudoja, del to veidas naturaliau atrodo. man pusei veido padengti uztenka zirnio dydzio pudros  kiekio. uztenka vos vos imerkti teptuka i pudra ir tada labai gerai isskirstyti.tai labai tinka dieniniam makiazui, kur nereikia didelio maskavimo , o tik sulygint odos spalva smile.gif gal tu tiesog per daug pudros esi ipratus naudot wink.gif

Kaip atrodo toksai sepetelis krempudrai? rolleyes.gif

Jau perskaiciau toliau, matau.. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(evelinute999 @ 2009 03 13, 21:40)
o gal kam teko bandyti TBS sepeteli skystai pudrai? gal jis neblogas ir neverta moketi virs simto g.gif
user posted image

Gerai, kaip jus atskirete , kad jis skystai pudrai? Man jie tokie panasus... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo swedicka: 18 kovo 2009 - 22:23
QUOTE(Seila @ 2009 03 18, 22:09)

as naudoju kelis, visi mac, bet jeigu reiketu issiversti su vienu, rinkciausi mac 239 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2009 03 18, 22:09)

kiekvienas seseliu sepetelis skirtas tam tikrai funkcijai, kuria atlieka nepriekaistingai, o tas kuris tinka viskam, dazniausiai netinka niekam lotuliukas.gif
pagalvok kaip labiausiai megsti dazytis seseliais ir pvz kas sunkiai pavyksta su turimais sepeteliais. Tiksliam dengimui paprastai buna skirtas nedidelis koncentruoto plauko sepetelis, viso voko padengimui - didelis koncentruotas, seseliu spalvu maisymui (blenderis) - didelis minkstas, nekoncentruotas, isorinio kampucio paryskinimui - istrizas, apatinio voko linijos paryskinimui - istrizas mazutis ir t.t.., paprastai prie sepeteliu buna aprasymai kokios ju funkcijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 03 19, 08:35)
as naudoju kelis, visi mac, bet jeigu reiketu issiversti su vienu, rinkciausi mac 239 thumbup.gif

Sutinku. Man irgi paciausias. O dar geras BB touch up.
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 03 19, 09:35)

turiu mac 224 ir 239, tai man nepamainomas 224 wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2009 03 21, 10:37)
turiu mac 224 ir 239, tai man nepamainomas 224 wub.gif

as mac vien akims turiu kokiu 4 ar 5 sepetelius, tai vis tik 239 nugali first.gif na bet cia jau kiekvienam savo mylimukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 03 21, 00:10)
reik kada isbandyti bb sepetelius, girdejau nemazai geru atsiliepimu drinks_cheers.gif

Turiu 2 BB sepetelius. Tas akims ir pudros. Tai abu nerealus. Pudros tai irgi pats paciausias. Jai smalsu uzbeg kada i svecius apziureti.

O sen dar gavau MAC 214 ir 217 sepetukus. Dar nesimaliavojau jais bet speju kad bus geri. Ipac 214.
Atsakyti