gal kas naudojat/bandėt Gosh šepetėlį krempudrai? kaip jis?
antras nuo apačios
QUOTE(emmute @ 2009 03 14, 12:25)
as turiu is mac sepeteli krempudrai, man tai super dalykelis
QUOTE(Seila @ 2009 03 14, 12:49)
klausė gi apie Gosh, pri ko čia MAC?
kuom plaunat krempudrų šepetėlius?
QUOTE(Seila @ 2009 03 14, 13:49)
na taip, pagyrų mac'ui prisiskaičiau, bet gal kas ir kitokius naudoja ir džiaugiasi? vat įdomu kaip gosh
sakykit o kaip sitas sepetelis Nr16 tinkamas isskirstyti seseliams?
http://www.erdesa.lt..._...1&Itemid=33
http://www.erdesa.lt..._...1&Itemid=33
QUOTE(emmute @ 2009 03 14, 14:56)
na taip, pagyrų mac'ui prisiskaičiau, bet gal kas ir kitokius naudoja ir džiaugiasi? vat įdomu kaip gosh
as tai nusivylusi gosh produkcija,manau ir sepeteliai nieko gero
QUOTE(KRISTELA @ 2009 03 13, 14:37)
Turejai galvoje pravedima? Tada reikia eyeliner sepetelio, tik ziurit su kuo ta linija planuoji piesti, jei su seseliais, tai svarbu, kad sepetelis butu plokscias(neissipesiojes i sonus) ir minkstas, elastingas. O jei su geliniu/kreminiu pravedimu, tai reiketu siek tiek standesnio, siaurucio ir sintetinio plauko As pati naudoju BB eyeliner (seseliniam pravedimui) ir BB ultra fine eyeliner geliniam pravedimui (ir skirtumas tarp siu sepeteliu didziulis, atvirksciai, t.y. geliui ir seseliams, naudoti tikrai netinka )
eyeliner brush
ultra fine eyeliner brush
eyeliner brush
ultra fine eyeliner brush
Kaip tik nusipirkau šepetėlį - rezultatas stulbinantis. Ir kaip anksčiau nenaudojau šepetėlių Dėkui už pagalbą
QUOTE(evelinute999 @ 2009 03 13, 22:40)
o gal kam teko bandyti TBS sepeteli skystai pudrai? gal jis neblogas ir neverta moketi virs simto
as toki naudoju, tai man visai geras aisku, as mac nebandzius
tepa kazkiek ruozeliais, bet paskui pamaliavoji visokiomis kryptimis ir labai gerai.
QUOTE(mimoza:) @ 2009 03 15, 16:04)
as toki naudoju, tai man visai geras aisku, as mac nebandzius
tepa kazkiek ruozeliais, bet paskui pamaliavoji visokiomis kryptimis ir labai gerai.
Turiu
Jei uz koki 20lt , tai vertas savo pinigeliu, bet parduotuves kaina, tai nepirkciau, uz tokia kaina jau verta geresnio paieskot Skystoms, lengvai paskirstomoms pudroms jo uzteks, taciau jei sunkiau pasiskirstanti pudra, tai vargsit su juo siuo metu sekmingai ji naudoju virtuveje, tam jis tinka idealiai
QUOTE(Seila @ 2009 03 14, 09:37)
sveika parodyk ta mac sepeteliu dekliuka jei nesunku kiek mokejai?
uoj, tingiu keltis, fotkinti zodziu, telpa apie 5-6 sepeteliu, pirkau rudeni, tai kainos tikrai neprisiminsiu
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2009 03 14, 12:53)
kuom plaunat krempudrų šepetėlius?
mac skysciu sepeteliams
O visai neseniai zurnale perskaiciau idomu dalyka apie veduoklini sepeteli, tai pasidalinsiu cia: buvo rasoma, kad jis tinka tepti ir tusa (tada jis nesulimpa ir pan). Nu bet pati tokio dalyko kazkaip neisivaizduoju (o dar kiek tuso susigadintu jei tepti tiesiai ant sepetelio - o gal pirma tuso sepeteliu tept ant blakstienu ir toliau siuo feniniu)
Nu zinokit vardas dar ne viskas Va nusipirkus MAC seseliu sepeteli buvau ir baisiai jis man nepatiko: mano akys mazos, siauros ir idube, tai su juo normaliai neidavo pasidazyt. Ir tai kaip tepa neiitin patiko. O va po kelis $ nusipirkau coastal scents sepeteliu ir man jie idealus. Dar is pigiu kaip tikrai gerus pamenu 'go proffesional' firmos (buvo jie kelioniniam variante, t.y. trumpais koteliais, bet mylejau juos ilgai).
QUOTE(mimoza:) @ 2009 03 15, 21:33)
nu ne visos sau gali leisti pirktis MAC, todel tenkinasi ir TBS
ir apskritai man atrodo, kad cia daugelis yra dioru, chaneliu ir kitu brangiu kosmetikos gamintoju gerbejos
apie pigesne kosmetika nelabai ir rasi atsiliepimu. o noretusi...
ir apskritai man atrodo, kad cia daugelis yra dioru, chaneliu ir kitu brangiu kosmetikos gamintoju gerbejos
apie pigesne kosmetika nelabai ir rasi atsiliepimu. o noretusi...
Nu zinokit vardas dar ne viskas Va nusipirkus MAC seseliu sepeteli buvau ir baisiai jis man nepatiko: mano akys mazos, siauros ir idube, tai su juo normaliai neidavo pasidazyt. Ir tai kaip tepa neiitin patiko. O va po kelis $ nusipirkau coastal scents sepeteliu ir man jie idealus. Dar is pigiu kaip tikrai gerus pamenu 'go proffesional' firmos (buvo jie kelioniniam variante, t.y. trumpais koteliais, bet mylejau juos ilgai).