Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinių šepetėlių pasaulis

merginos, gal kuri žinote kokį tinklapį ar pan., kur būtų aprašyta kiekvieno šepetėlio šešėliams aprašymas? su vaizdine medžiaga. kuris skirtas yra retušavimui, kuris šešėliavimui, kuris vidiniam, išoriniam akies kampučiui ir t.t.? pati ieškojau ieškojau bet niekur neradau. būčiau labai dėkinga galinčioms padėti 4u.gif
Atsakyti
Youtube yra daug pamokeliu, kad ir si shading brushes
tik as neziurejau jos, nezinau ar jums tiks, yra ju ivairiu... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desert: 24 lapkričio 2009 - 23:10
Atejau pagirt Dior pudros sepeteli - negaliu atsidziaugt siuo pirkiniu wub.gif Dar ziurejau i didiji Dior sepeteli, bet susilaikiau nepirkus, o dabar nebe taip labai ir reikia jau jo... ax.gif Na o griztant prie sio, tai pudra padengia labai lygiai, labai plonai (nepatikejau kiek mazai pudros isnaudojau siryt), vaizdas gaunasi labai naturalus. Na ir neispasakyto svelnumo sepetelis - jau antras Dior pas mane, bet tikrai nesigailiu pirkus.
user posted image

Vakar kaip tik visus sepetelius vakare issiploviau ir issidesciau dziovinimui, tai vyras susidomejo kam man dar reikalinga pirkt sepeteliu kai tiek turiu (uzsiminiau, kad noriu is CoastalScents rinkini nusipirkt) - as jam aiskinu kaip kiekvienas skirtingas funkcijas atlieka, kad pas mane ne tik brangus yra, kaip geria pvz seseliams po kelis vienodus tures, pasakoju kokia gera investicija geri sepeteliai, vardiju kainas (realiai vos kelis brangius turiu), o maniskis sako 'tai va kur pinigai iseina' lotuliukas.gif

QUOTE(princesee @ 2009 11 24, 20:09)
merginos, gal kuri žinote kokį tinklapį ar pan., kur būtų aprašyta kiekvieno šepetėlio šešėliams aprašymas? su vaizdine medžiaga. kuris skirtas yra retušavimui, kuris šešėliavimui, kuris vidiniam, išoriniam akies kampučiui ir t.t.? pati ieškojau ieškojau bet niekur neradau. būčiau labai dėkinga galinčioms padėti 4u.gif

Kad viskas viename butu net nezinau. Bandykit per google ieskot. O siaip susiraskit koki dideli sepeteliu rinkini, susiraskit aprasyme kokie sepeteliai ieina ir tada galit apie kiekviena google rast informacijos. Dar gal visai neblogai butu ieskot pagal sepeteliu tipus (pvz skaistalu, pudros ir pan) - gal tuomet bus koks puslapis su vaizdine priemone (jei youtube.com netinka/nepatinka).
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 11 25, 02:22)
Vakar kaip tik visus sepetelius vakare issiploviau ir issidesciau dziovinimui, tai vyras susidomejo kam man dar reikalinga pirkt sepeteliu kai tiek turiu (uzsiminiau, kad noriu is CoastalScents rinkini nusipirkt) - as jam aiskinu kaip kiekvienas skirtingas funkcijas atlieka, kad pas mane ne tik brangus yra, kaip geria pvz seseliams po kelis vienodus tures, pasakoju kokia gera investicija geri sepeteliai, vardiju kainas (realiai vos kelis brangius turiu), o maniskis sako 'tai va kur pinigai iseina' lotuliukas.gif
Kad viskas viename butu net nezinau. Bandykit per google ieskot. O siaip susiraskit koki dideli sepeteliu rinkini, susiraskit aprasyme kokie sepeteliai ieina ir tada galit apie kiekviena google rast informacijos. Dar gal visai neblogai butu ieskot pagal sepeteliu tipus (pvz skaistalu, pudros ir pan) - gal tuomet bus koks puslapis su vaizdine priemone (jei youtube.com netinka/nepatinka).

hihihi.gif geras biggrin.gif si savaitgali MB taip pat pamate mano dekla su sepeteliais lotuliukas.gif ir blink.gif pasake : tau reikia darrrrr ???? biggrin.gif

(as jo prasiau parvezt is Danijos Duty Free MAC 217) hihihi.gif

tai irgi bandziau paaiskint kad visi skirtingi ir visi reikalingi biggrin.gif

o Dior sepeteliai tikrai geri, teko ciupineti didiji kabuki ir sepeteli kreminei pudrai - abu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2009 11 25, 03:02)
tai irgi bandziau paaiskint kad visi skirtingi ir visi reikalingi biggrin.gif
o Dior sepeteliai tikrai geri, teko ciupineti didiji kabuki ir sepeteli kreminei pudrai - abu  thumbup.gif

As kaip tik po darbu su saviskiu i miesta isejau Kaledoms dovanu apipirkt seimyna, tai va uzejom i Sephora (siaip neina, bet pazadejau, kad tik labai labai trumpam) - tai prie Dior stendo pagriebiau ta pudros paskutini (internetu nebera jo, o parduotuvej 6dieni nuziurejau, kad paskutinis likes, tai labai tikejausi, kad niekam jo neprireiks) ir masciau apie didiji pudros (foto apacioje). Tai maniskis iskart puole aiskint kaip cia man reikia antro - gi katik pasiemiau viena lotuliukas.gif Nu bet ka jie supranta apie pudros dengimo budus tongue.gif

Butu mano valia, tai iskart griebciau turbut visus Dior sepetelius, bet kol apsieinu su paprastais, tai tol neskubu....

user posted image

QUOTE(baltairjuoda @ 2009 11 25, 03:28)
na as manu, kad pirkti ie E-bay tai tas pats kas kate maise. Teko susidurti - galima ir issidurti.

Na ziurint ka perki. Man teko is ebay Smashbox pirkt sepeteliu - visi originalus. Bet reikia ziuret is ko ir ka pirkt - jei perkama MAC rinkinys uz pora doleriu ir tikimasi originalo, tai jau zmogaus naivumas (ypac kai tokiu rinkiniu MAC ne neturi). Na o siaip jei pradedantiesiems makiazo srityje, tai pilnai pakanka tokiu nebrangiu rinkiniu is ebay (yra tikrai kokybisku). Paskui jau atsirenkama kokias priemones norisi naudot, kokie sepeteliai tam reikalingi ir galima investuot i sepetelius. 4u.gif
Atsakyti
gal kas gali pasakyt kokia kokybe stila teptuku? blush2.gif

uzsisakiau toki:
user posted image

tai idomu ar pasiteisins ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2009 11 25, 02:02)
(as jo prasiau parvezt is Danijos Duty Free MAC 217) hihihi.gif 

Duty free daugumą MAC šepetėlių galima rasti? Kokios ten maždaug kainos? 4u.gif
Atsakyti
Labukas mirksiukas.gif

Gal kuri naudojat Douglas sepetelius su naturaliais plaukeliais? Kazi ar jie verti demesio, nes kaina nera labai maza, idomu, kokia ju kokybe g.gif
Atsakyti
kas esate pirkusios is www.coastalscents.com?as uzsisakiau sepetelius kelis lapricio 11d.ir dar ju nesulaukiu,bijau kad nebegausiu verysad.gif per kiek laiko jus gavote sepetelius?
Papildyta:
ar visoms visada ateina sepeteliai is www.coastalscents.com?ar man dar palaukti gal ateis dar ar jau galiu panikuoti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(katytee-kriste @ 2009 11 27, 19:32)
kas esate pirkusios is www.coastalscents.com?as uzsisakiau sepetelius kelis lapricio 11d.ir dar ju nesulaukiu,bijau kad nebegausiu verysad.gif per kiek laiko jus gavote sepetelius?
Papildyta:
ar visoms visada ateina sepeteliai is www.coastalscents.com?ar man dar palaukti gal ateis dar ar jau galiu panikuoti verysad.gif

As pirkau du kartus is sito pls., atejo maziau nei per 2 savaites ( siuntimo buda renkuosi First Class ) ax.gif
Atsakyti
ka manot apie GOSH sepetelius ? domintu labiausiai pudros... gal kuri turite ? ar siaip zinote ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katytee-kriste @ 2009 11 27, 19:32)
Papildyta:

uzsakinejau 4 kartus, visada viskas tvarkingai. First Class siuntinis keliauja kazkur 10-15 darbo dienu... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo radulia: 28 lapkričio 2009 - 15:42