Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinių šepetėlių pasaulis

QUOTE(GinMintė @ 2009 11 14, 17:22)
O tai is kur atsisiusti kad siustu i lietuva? vistiek gi kazkas siunciasi tiesiogiai  g.gif

MAC oficialus puslapiai berods nesiuncia i LT nei vienas. Gal nebent koks vokiskas, jei toks yra g.gif O siaip pries pora puslapiuku juk buvo ideta nuoroda kur yra MAC ir ja siuncia...
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 11 14, 17:47)
MAC oficialus puslapiai berods nesiuncia i LT nei vienas. Gal nebent koks vokiskas, jei toks yra  g.gif O siaip pries pora puslapiuku juk buvo ideta nuoroda kur yra MAC ir ja siuncia...

Seniai seku si puslapiuka, bet neradau jokios info is kur siuncia MAC i LT.
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2009 11 14, 18:03)
Seniai seku si puslapiuka, bet neradau jokios info is kur siuncia MAC i LT.

Nu jo, mano mintys kazkur kitur skraidzioja - paziurejau kad apie MAC kalbama ir pagalvojau, kad cia MAC tema doh.gif Toj temoj buvo duota sita nuoroda - is cia siuncia i LT: http://www.allcosmet...le.com/mac.html
Atsakyti
QUOTE(null @ 2009 11 12, 15:05)
As naudoju ju sepetelius seseliams nr. 9s ir 11s, pudrai-skaistalams 15 bjf ir krempudrai 21t - galiu pasakyti kad esu labai patenkinta. Pas juos labai didelis pasirinkimas, pas mane visi naturalaus plauko, bet kiek maciau jie turi ir sintetiniu.

aga, jau isigyjau, patenkinta kol kas, as pirkau sintetiniu ax.gif
ir dar viena stilos uzsakiau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(shopingas @ 2009 11 14, 18:39)
Nu jo, mano mintys kazkur kitur skraidzioja - paziurejau kad apie MAC kalbama ir pagalvojau, kad cia MAC tema  doh.gif Toj temoj buvo duota sita nuoroda - is cia siuncia i LT: http://www.allcosmet...le.com/mac.html

o cia ir per tarpininkes?
Atsakyti
QUOTE(Natka @ 2009 11 14, 19:51)
o cia ir per tarpininkes?

Taigi parasiau, kad is cia siuncia i LT - vadinasi ir paciai galima uzsisakyt
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 11 14, 20:24)
Taigi parasiau, kad is cia siuncia i LT - vadinasi ir paciai galima uzsisakyt

nu kad niekad nesisiunciau, tai man tas parasymas kad siuncia i LT nieko nereiskia, todel ir paklausiau.
Aciu, dabar zinosiu.
Atsakyti
Gal galite kas nors patarti, nes tikrai pasiklydau šepetėlių pasaulyje biggrin.gif
Būčiau labai dėkinga, jei kas nors pasakytumėte ar teisingai supratau? Labai ačiū 4u.gif

Set includes a powder/blush brush, eyeshadow blending brush, eyeshadow smudge brush, eyeshadow crease brush, and an angled brow/liner brush.

Einant iš kairės į dešinę:
* antakių šepetėlis;
* šepetėlis skirtas tepti šešėlius po apatinėm blakstienom;
* blenderis;
* Šepetėlis skirtas tepti šešėlius per visą voką;
* Pudros šešėlis (ar jis tinka tepti meteoritams?)

user posted image

Set includes a powder brush, blush brush, large eyeshadow brush, small eyeshadow brush, and a retractable lip brush.

Einant iš kairės į dešinę:
* Pudros šepetėlis;
* Skaistalams;
* Didelis šešėlių;
* Mažas šešėlių;
* Lūpų šepetėlis.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2009 11 15, 22:02)
Gal galite kas nors patarti, nes tikrai pasiklydau šepetėlių pasaulyje  biggrin.gif

Viska puikiai suprantat wink.gif O del to tikimo meteoritams, tai pabandykit ir ziuresit kaip patiks - siaip pudros sepeteliai tam tinkami. Bet kiekviena atsirenka labiausiai megstama sepeteli.
Atsakyti
shopingas, ačiū 4u.gif O iš ko pagaminti šepetėlio šereliai? Ir gal žinote, kokia kokybė Sephoroje esančių šepetėlių?

http://www.sephora.c...ldPaginate=true

http://www.sephora.c...ldPaginate=true
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2009 11 15, 23:06)
shopingas, ačiū  4u.gif  O iš ko pagaminti šepetėlio šereliai? Ir gal žinote, kokia kokybė Sephoroje esančių šepetėlių?

Neraso del sereliu - galima norit parasyt i Sephora ir atsakys jie. O kokybe normali daugumos, kai kurie man net labai patinka (kaip jau rasiau yra patinkanciu labiau nei kokia smashbox ar pan). Rinkinukai sie visai verti demesio, sepeteliai normalus ir kaina gera. Be to, butent sie rinkiniai gerai ivertinti pirkeju - galit atsiliepimus pasiskaitinet, gal dar ka naujo perskaitysit, lengviau apsisprest bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 16 lapkričio 2009 - 01:45
paneles, koki sepeteli geriau naudoti keterai (raukslei)?
Atsakyti
Kazkuri mergina cia buvo reklamavusi lietuviska tinklapi
ir ten buvo kabuki sepeteliai sepeteliai

tai va uzsisakiau as visus tris, ir galiu pasakyti kad pagal kaina tai afigieni,
as naudojau mineralinei bare escentuals kabuki, bet jis visada isjautrindavo veida,
o sitie - nerealiai svelnus, ir kaina nepalyginsi su BE
be to is naturaliu plauku o ne sintetiniai, kai vien kosmadoj sintetinaiai brangiau kainuoja... blink.gif
tik gaila kad neturi akims skirtu sepeteliu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GabiG: 23 lapkričio 2009 - 14:17