O as labai nusivyliau makeup store sepeteliu 108 kas kart pasidazius sekancia diena vokai budavo paraude, jautrus ir po paskutinio naudojimo pradejo serpetoti
QUOTE(*bella* @ 2009 11 06, 20:26)
O as labai nusivyliau makeup store sepeteliu 108 kas kart pasidazius sekancia diena vokai budavo paraude, jautrus ir po paskutinio naudojimo pradejo serpetoti
o gal esi alergiska ozkos plaukeliams?..nes tas sepetukas is ozkos plaukuciu pagamintas.Beto,ar tinkamai dezinfekuoji,plauni?..
QUOTE(Saulės-Siela @ 2009 11 06, 21:46)
o gal esi alergiska ozkos plaukeliams?..nes tas sepetukas is ozkos plaukuciu pagamintas.Beto,ar tinkamai dezinfekuoji,plauni?..
Anksciau nebuvo tokiu problemu(nors labai daznai juo nesidazau), plaunu su sampunu,kaip ir visus sepetelius. Nezinau
QUOTE(*bella* @ 2009 11 06, 20:52)
Anksciau nebuvo tokiu problemu(nors labai daznai juo nesidazau), plaunu su sampunu,kaip ir visus sepetelius. Nezinau
bet ar kiti sepetukai yra butent ozkos plaukelio?..
gal butent jis ir sudirgino akyte.
O butu gerai bandyt ir pradezinfekuot ji,gal kokia bakterija patekus,kartais isplovimo sampunu gali nepakakti,beje,labas
QUOTE(Saulės-Siela @ 2009 11 06, 22:05)
bet ar kiti sepetukai yra butent ozkos plaukelio?..
O butu gerai bandyt ir pradezinfekuot ji,gal kokia bakterija patekus,kartais isplovimo sampunu gali nepakakti,beje,labas
Labas As galvoju,kag greiciausiai nuo plovimo paketejo pats sepetelio plaukelis ir pasidare siurkstus.
Kiti sepeteliai,kuriuos naudoju yra sintetiniai.
Kas turi inglot sepetelius, kokie atsiliepimai?
QUOTE(Natka @ 2009 11 07, 23:43)
Kas turi inglot sepetelius, kokie atsiliepimai?
As naudoju ju sepetelius seseliams nr. 9s ir 11s, pudrai-skaistalams 15 bjf ir krempudrai 21t - galiu pasakyti kad esu labai patenkinta. Pas juos labai didelis pasirinkimas, pas mane visi naturalaus plauko, bet kiek maciau jie turi ir sintetiniu.
Merginos, o iš kur jūs siunčiatės ar perkate MAC šepetėlius?
QUOTE(GinMintė @ 2009 11 13, 14:44)
Merginos, o iš kur jūs siunčiatės ar perkate MAC šepetėlius?
As siunciuos is www.maccometics.com, bet yra ir kitur internete.
QUOTE(Pampariskinas @ 2009 11 13, 17:15)
As siunciuos is www.maccometics.com, bet yra ir kitur internete.
Žiūrėjau aš šitą puslapį ir nelabai suprantu, kaip iš jo galima parsisiūsti, juk ten tik informacija įvairi
QUOTE(GinMintė @ 2009 11 13, 17:24)
Žiūrėjau aš šitą puslapį ir nelabai suprantu, kaip iš jo galima parsisiūsti, juk ten tik informacija įvairi
I LT jie nesiuncia - reikia per tarpininkes. O siaip is sio puslapio pirkt galima, yra skiltis 'shop producs' ir ten visos prekes su kainom.
QUOTE(shopingas @ 2009 11 13, 20:59)
I LT jie nesiuncia - reikia per tarpininkes. O siaip is sio puslapio pirkt galima, yra skiltis 'shop producs' ir ten visos prekes su kainom.
O tai is kur atsisiusti kad siustu i lietuva? vistiek gi kazkas siunciasi tiesiogiai