Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinių šepetėlių pasaulis

QUOTE(radulia @ 2009 10 30, 21:31)
Merginos is Coastal Scents gavau laiska, gal kam idomu bus:
FRIDAY SALE:
15% OFF ALL COSMETIC BRUSHES

Reikes pasinaudot - kaip tik kelius sepeteliu noriu, o dabar bus paskata susigriebt ir isigyt...

Siaip as kolkas sio emailo negavau. Bet ka domina CS produktai, tai patariu uzsiregistruot ju email'us - kartais atsiuncia koduku nuolaidoms ir pan.

QUOTE(Pampariskinas @ 2009 10 30, 23:40)
O MAC sepeteliu serialiai naturalus? unsure.gif

Kiek zinau naturalus, bet gal ne visu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 10 31, 01:29)
Reikes pasinaudot - kaip tik kelius sepeteliu noriu, o dabar bus paskata susigriebt ir isigyt...

Siaip as kolkas sio emailo negavau. Bet ka domina CS produktai, tai patariu uzsiregistruot ju email'us - kartais atsiuncia kodukKiek zinau naturalus, bet gal ne visu...  g.gif

mane tai sunervino truputeli CS su paskutiniu uzsakymu,padariau ji pirmadieni,o emaila kad issiunte gavau tik ketvirtadieni cool.gif anksciau ta pacia diena issiusdavo unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, gal galit pasakyt ka nors apie Estee Lauder sepetelius? Dabar kaip tik forume parduoda, tai noreciau prigriebt, tik va nieko apie sepetelius nenusimanau smile.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(matrioskiukas @ 2009 10 31, 18:01)
Sveikos mergaites, gal galit pasakyt ka nors apie Estee Lauder sepetelius? Dabar kaip tik forume parduoda, tai noreciau prigriebt, tik va nieko apie sepetelius nenusimanau smile.gif
Aciu 4u.gif

Nezinau ar mane kaip pardavinejancia juos turit omeny, tai daug nekomentuosiu... Bent kuriuos pati pardavineju, tai jie yra naturalaus plauko. Pati jais patenkinta, sau pasilikau sklaidymo sepeteli seseliams, o kitu neprireike, nes sepeteliu pas mane ir taip daugiau nei reikia.... ax.gif Bet siaip man jie patinka.
Atsakyti
QUOTE(matrioskiukas @ 2009 10 31, 18:01)
Aciu 4u.gif

EL turiu kabuki šepetėlį, natūralių šerelių, minkštas, neskystas, nu man labai patinka smile.gif jau gal kokius metus naudoju, dažnai plaunu, nesišeria, nenusinešiojo smile.gif naudoju meteoritams ir bronzatui
Atsakyti
Sakykit, geriau isigyti didelius ar sumazintus MAC sepetelius, ar tiesiog be dydzio nera skirtumo? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pampariskinas @ 2009 11 03, 00:01)
Sakykit, geriau isigyti didelius ar sumazintus MAC sepetelius, ar tiesiog be dydzio nera skirtumo?  rolleyes.gif

Ta prasme kai buna SE leidimo? Jei taip, tai tik kotelio ilgis skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 11 03, 03:33)

Taip, tai taip iseina labiau apsimoka pirkt SE leidimo, nes jie pigesni, o pats sepetelis tas pats? g.gif Prasoviau doh.gif
Atsakyti
Naudoju SE tai man labai patogus, koteliai tikrai nera per trumpi ar nepatogus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 11 03, 02:33)

Ne, pagal mane netik kotas. Turejau galimybe paliginti ne viena MAC sepeteli is SE ir standartinio dydzio, tai pagal mane standartiniai geresnes kokybes. O kas liecia dydzio, tai man asmeniskai trumpesni patogiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo v-i-k-a: 03 lapkričio 2009 - 15:29
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 11 03, 16:28)
Ne, pagal mane netik kotas. Turejau galimybe paliginti ne viena MAC sepeteli is SE ir standartinio dydzio, tai pagal mane standartiniai geresnes kokybes. O kas liecia dydzio, tai man asmeniskai trumpesni patogiau.

Jeigu sakote, geresnes kokybes, tai vis kompensuoja mano brangu indeli thumbup.gif
Atsakyti
as uzsisakiau MAC sepetelius nes seseliams ir didelis ddar vienas,labai jau reike ax.gif

lauksiu ir ziuresiu kaip patiks ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remygaaa: 04 lapkričio 2009 - 19:25