Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinių šepetėlių pasaulis

QUOTE(shopingas @ 2009 10 11, 18:21)
As tokia turejau pudra+sepeteli (velgi per google randama, bet sunkiai - tik neturejau jokiu priekaistu, nes Smashbox parduotuvej buvo pirkta): PUDRA

Tai sepeteliai manau is tos pacios serijos.

tada reiktų rašyt pardavėjui ir klaust, ar šepečių rinkinys iš rinkinio g.gif nes aš radau tik tokį rinkinį
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 10 11, 18:44)
tada reiktų rašyt pardavėjui ir klaust, ar šepečių rinkinys iš rinkinio  g.gif nes aš radau tik tokį rinkinį

Juk cia toks pat rinkinys apie kuri ir klause - ten kur ebay parduodamas, tai yra ir tas deklas dezuteje (atrodo kaip dezutes fonas, bet po sepeteliais ten deklas ideta - matosi ties kampais, kad po sepeteliais kampai yra deklo lenkti).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 11 spalio 2009 - 18:21
Labuka, uzsisakiau pora sepeteliu is Coastal scents smile.gif . Per kiek laiko daugmaz ateina ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Desert @ 2009 10 10, 23:40)
Tai jie ten visi tokie milzinai?  bigsmile.gif  uzsisakiau 5, tame tarpe ir sita  smile.gif  nuotraukose tikrai atrodo miniatiuriniai  ax.gif

Ne, tikrai ne visi dideli. Pavyzdziui, sitoki uzsisakinejau:
Mazas
prie jo lygtai ismatavimu net nera g.gif , tai jis tikrai miniatiurinis, man net gal per mazas, tai naudoju tamsesniam seseliui.
Papildyta:
QUOTE(veiva @ 2009 10 12, 13:24)
Labuka, uzsisakiau pora sepeteliu is Coastal scents  smile.gif . Per kiek laiko daugmaz ateina ?  4u.gif

Man atejo per 10 kalendoriniu dienu.
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2009 10 12, 13:24)
Labuka, uzsisakiau pora sepeteliu is Coastal scents  smile.gif . Per kiek laiko daugmaz ateina ?  4u.gif

As spalio 8 uzsisakiau, lauksiu po 20-os

QUOTE(Milmar @ 2009 10 12, 15:26)
Ne, tikrai ne visi dideli. Pavyzdziui, sitoki uzsisakinejau:
Mazas
prie jo lygtai ismatavimu net nera g.gif  , tai jis tikrai miniatiurinis, man net gal per mazas, tai naudoju tamsesniam seseliui.

ta irgi uzsisakiau, galvojau medium turetu buti kaip tik smile.gif
va daros vis idomiau ir idomiau ka ten gausiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2009 10 11, 15:33)
su šepetėliu lygiau, ploniau pasidengia pudra

visiskai sutinku, kai pradejau tepti pudra sepeteliu, pirstais net nebebandau, plius daug patogiau man su sepeteliu.
Atsakyti
Taigi, perskaičiau visą temą, labai daug naudingos informacijos mirksiukas.gif
tačiau taip pat labai daug klausimų kartojasi g.gif
būtų šaunu, kad pirmam psl. papildyti info, kurie pardavėjai siunčia savo šepetėlius į Lt., kurie ne, ir pan.
Daug kls.apie TBS šepetėlius taip pat, coastal scents, every day. Susidariau nuomonę, ko man dabar reikia drinks_cheers.gif
Perkant iš coastal se. reikia virtuon kortelės ar paprastos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simbyte: 13 spalio 2009 - 08:36
QUOTE(Simbyte @ 2009 10 13, 09:15)

Nezinau ar virtuon tinka, bet siaip bet kuri Visa ar Mastercard yra tinkama.
Atsakyti

Virtuon tinka visose e.parduotuvese.
Atsakyti

Pvz. paprasta Visa Electron netinka, turi buti kreditine kortele, arba debetine, bet su galimybe atsiskaityti internetu 4u.gif
Virtuon'as turetu tikti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Virtuonas tikrai tinka visiems atsiskaitimams internete ir taip pat per Pay Pal sistema
Atsakyti
as turiu egipto zemes sepeteli labai geras!
Atsakyti