man tai kazkada staigiai buvo prireike skaistalam sepetelio, tai uzbegau i droga ir paprasta kazkur uz 20lt nusipirkau, tai iki siol ji naudoju man patiko jis, nes nedaug paima pudros ir svelnus,naudoju egipto zemei. o tas specialus kur egipto zemei yra tai man nepatiko visiskai labai daug paima pudros (man nepatinka kai perdaug) ir per visa veida toks jis dekolte sriciai man nebent super
QUOTE(Maserati @ 2009 10 10, 19:37)
Sakykit,kaip reikia tepti krempudra sepeteliu?ar pudra (su dozatorium pas mane) uzpilti ant sepetuko ir tepti veida,ar veida pataskuoti ir tada su sepetuku lyginti ar ant rankos pudros uzdeti ir tepti?
po maza lasa isspaudziu ant sepetelio ir tada ant veido, tikrai netaskuoju veido, nebent pudra labai skysta butu, maniske labai greit istept reikia, nes tirsta ir greit dziuna. O ant rankos kam?
as irgi pirma ant rankos ishsispaudziu krempudros, tada jau su sepeteliu imu ir tepu ant veido. kartais tiesiai ant sepetelio lasinu. bet visviena galiausiai su pirstais 9ishsilyginu veiduka.
QUOTE(Tutti @ 2009 10 09, 11:54)
jo, dydžiai ir mane nustebino kažkaip puslapy atrodo mažas šepetukas, o kai gauni, tai nežinai nei kaip tokį milžiną naudoti. Bet jau pripratau, geri šepetėliai dabar turiu visą stalčių šepetėlių ir noriu dar iš CS
Tai jie ten visi tokie milzinai? uzsisakiau 5, tame tarpe ir sita nuotraukose tikrai atrodo miniatiuriniai
QUOTE(Desert @ 2009 10 10, 23:40)
Tai jie ten visi tokie milzinai? uzsisakiau 5, tame tarpe ir sita nuotraukose tikrai atrodo miniatiuriniai
Oi ne, tikrai ne visi dideli - juk ir foto matosi, kad ivairus dydziai. Be to, prie kiekvieno yra aprasymas ir duoti ismatavimai.
QUOTE(MuzikALI @ 2009 10 09, 10:20)
Sveikutes. pirksiu Bare Esentual mineraline pudryte ir labai noreciau gero sepetelio prie jos. Gal galetumete kazka pasiulyti? Ar kazka is Bare rinktis? Bet kazka girdejau, kad ju sereliai kietoki
Gal kuri naudojo su BE pudra mary kay sepeteli mineralinei pudrai? Ar tiko? Nes kazkuriai Mary kay sepetelis su MAC pudryte nelabai graziai padenge
Gal kuri naudojo su BE pudra mary kay sepeteli mineralinei pudrai? Ar tiko? Nes kazkuriai Mary kay sepetelis su MAC pudryte nelabai graziai padenge
as mineraline tepu situo(jis siaip bronzantui,bet man jis zymiai geriau tinka mineralinei)
mineraline padengia nepriekaistingai
QUOTE(Maserati @ 2009 10 10, 18:37)
Sakykit,kaip reikia tepti krempudra sepeteliu?ar pudra (su dozatorium pas mane) uzpilti ant sepetuko ir tepti veida,ar veida pataskuoti ir tada su sepetuku lyginti ar ant rankos pudros uzdeti ir tepti?
o kam reikia ja su sepeteliu uztept?
maniau jei pudra su dozatorium, tai jai ir nereikia sepetelio.gi tam ir reikalingas dozatorius- kad patogiau isspausti ja, suprantu, jei butu krempudra butu tirsta, tokiam indely, tada tik su sepeteliu paimim, uzkabini ir ant veido. (kaip maybelline yra tokia Dream mach man rodos)
QUOTE(olialiaa @ 2009 10 11, 14:11)
o kam reikia ja su sepeteliu uztept?
maniau jei pudra su dozatorium, tai jai ir nereikia sepetelio.gi tam ir reikalingas dozatorius- kad patogiau isspausti ja, suprantu, jei butu krempudra butu tirsta, tokiam indely, tada tik su sepeteliu paimim, uzkabini ir ant veido. (kaip maybelline yra tokia Dream mach man rodos)
su šepetėliu lygiau, ploniau pasidengia pudra
Sveikos, reikia patarimo? http://cgi.ebay.co.u...id=p3286.c0.m14
Originalūs ar ne? Verti kainos ar ne? Esu visiškai žalia šepetėlių pasauly:)
Kaip šitas:
Body shop'o
Kaip šitas:
Body shop'o
QUOTE(Simbyte @ 2009 10 11, 16:42)
Kaip šitas:
Body shop'o
Kaip šitas:
Body shop'o
dėl Smashbox labai abejoju, kad originalai dėl pakuotės. aš neradau pagooglinus, kad būtų tokiam skaidriam įpakavime
TBS originalūs atrodo. Nesu girdėjus, kad TBS šepetėlius padirbinėtų
QUOTE(Tutti @ 2009 10 11, 15:33)
su šepetėliu lygiau, ploniau pasidengia pudra
Geriau pasiskirsto ir atrodo naturaliau
QUOTE(Simbyte @ 2009 10 11, 16:42)
Kaip šitas:
Body shop'o
Kaip šitas:
Body shop'o
Manau abeji originalus. Tiksliau TBS net nemanau, kad kas padirbineja, nes neapsimoka. O Smashbox cia berods limituotas rinkinukas (o gal ir ne) - pati tokiam ipakavime turejau pudra su sepeteliu (sepetelis kitokios formos, bet atrode taip pat) - manau originalas.
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2009 10 11, 18:12)
dėl Smashbox labai abejoju, kad originalai dėl pakuotės. aš neradau pagooglinus, kad būtų tokiam skaidriam įpakavime
As tokia turejau pudra+sepeteli (velgi per google randama, bet sunkiai - tik neturejau jokiu priekaistu, nes Smashbox parduotuvej buvo pirkta): PUDRA
Tai sepeteliai manau is tos pacios serijos.