Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinių šepetėlių pasaulis

QUOTE(Vilmitele @ 2009 10 07, 15:10)
ir dar merginos, kokį shippingą pasirinkti į LT? dėkoju

Rinktis USPS first class international - cia pigiausias budas. Greitasis kosminiu kainu, o kitas pigus niekuo realiai nuo 'first class' nesiskiria.

QUOTE(pinkClarin @ 2009 10 07, 18:12)
o kaip jum TBS šepetėliai ? norėčiau nusipirkti akių šešėliam ir pudrai .
taigi ar gerai dažo ?

Turiu skaistalams ir pudrai (face&body). Skaistalu man per daug koncentruotas, noretusi, kad toks papustas paisdarytu, o jis plokscias kaip buvo taip ir liko. Per daug man tepa, tai turiu kitu sepeteliu dar pasklaidyt. Didieji pudros (turiu 2) pas mane naudojami meteoritams. Siaip patenkinta jais.

Teke bandyt seseliu, tai man pasirode prastas ir kainos nevertas... Zymiai pigiau ir geresniu galima isigyt....
Atsakyti
o kur tuomet tu pigesniu ir geresniu galima isigyti ? nes as del to ir klausiu kaip tbs , kadangi tik juos tezinau . nu aisku turiu visokiu pigiu is drogo prisipirkus, bet ju kokybe tai gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkClarin @ 2009 10 07, 20:33)
o kur tuomet tu pigesniu ir geresniu galima isigyti ? nes as del to ir klausiu kaip tbs , kadangi tik juos tezinau . nu aisku turiu visokiu pigiu is drogo prisipirkus, bet ju kokybe tai  gun_rifle.gif

As kazkada Eurokos buvau uzmacius labai svelniu ir kokybisku sepeteliu - nebrangus buvo, bet nebezinau ar tokiu ten dar yra ir firmos nepasakysiu. O pigiau ir zymiai geriau man yra CoastalScents sepeteliai. Be to, sia tema pavarcius atrasit daug nauju firmu, jei tik TBS tezinot ir daugumos sepeteliai gaunasi panasiai ar pigiau nei TBS, o kokybe tikrai geresne.
Atsakyti
Norejau paklausti, o kuris sepetelis is Coastal scents geriausias skaistalams?
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2009 10 09, 08:06)

Vat mane irgi domintu...

O siaip tai as jau irgi gavau porcija sepeteliu seseliams is Coastal Scents.
As, aisku, tundra, ismatavimu neziurejau, tai kai gavau lotuliukas.gif
Sitas labiausiai prajuokino:

Didziulis

Jis tooks didelis. Bet pabandzius visai patiko, svelnus, tolygiai padengia visa voka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milmar: 09 spalio 2009 - 09:07
QUOTE(Milmar @ 2009 10 09, 10:05)

Turiu as sita, jis tikrai didelis 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes. pirksiu Bare Esentual mineraline pudryte ir labai noreciau gero sepetelio prie jos. Gal galetumete kazka pasiulyti? Ar kazka is Bare rinktis? Bet kazka girdejau, kad ju sereliai kietoki g.gif
Gal kuri naudojo su BE pudra mary kay sepeteli mineralinei pudrai? Ar tiko? Nes kazkuriai Mary kay sepetelis su MAC pudryte nelabai graziai padenge
Atsakyti
Vat mane irgi domintu...

O siaip tai as jau irgi gavau porcija sepeteliu seseliams is Coastal Scents.
As, aisku, tundra, ismatavimu neziurejau, tai kai gavau  lotuliukas.gif
Sitas labiausiai prajuokino:

Didziulis

Jis tooks didelis. Bet pabandzius visai patiko, svelnus, tolygiai padengia visa voka.

jo, dydžiai ir mane nustebino biggrin.gif kažkaip puslapy atrodo mažas šepetukas, o kai gauni, tai nežinai nei kaip tokį milžiną naudoti. Bet jau pripratau, geri šepetėliai didis.gif dabar turiu visą stalčių šepetėlių ir noriu dar iš CS doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2009 10 09, 11:20)
Sveikutes. pirksiu Bare Esentual mineraline pudryte ir labai noreciau gero sepetelio prie jos. Gal galetumete kazka pasiulyti? Ar kazka is Bare rinktis? Bet kazka girdejau, kad ju sereliai kietoki  g.gif
Gal kuri naudojo su BE pudra mary kay sepeteli mineralinei pudrai? Ar tiko? Nes kazkuriai Mary kay sepetelis su MAC pudryte nelabai graziai padenge

iš savo pusės galiu rekomenduoti Everyday minerals šepetėlį, Štai tokį Taip pat mineralinę šią rekomenduoju išbandyt, aš pabandžiau irsupratau, kad visai nebūtina kelis kartus permokėti ir pirkti Bare escentuals mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 09 spalio 2009 - 12:26
QUOTE(Gelaite @ 2009 10 09, 08:06)

Rekomenduociau kazkuri is siu:
user posted image
user posted image

Pati turiu toki, tai man per astrus ir produkta labai stipriai kabina (ir aisku daug nugremzia, o ne viska pakabina, tai po to greitai naudojasi) - dabar juo nebesidazau, o tik pasklaidau kitu sepeteliu per ryskiai uzdazytas vietas:
user posted image

Buvau sita parsisuntus, bet nepasilikau - nu man buvo per didelis. Niekaip nepripratau prie dydzio. biggrin.gif

QUOTE(MuzikALI @ 2009 10 09, 11:20)
Sveikutes. pirksiu Bare Esentual mineraline pudryte ir labai noreciau gero sepetelio prie jos. Gal galetumete kazka pasiulyti? Ar kazka is Bare rinktis? Bet kazka girdejau, kad ju sereliai kietoki  g.gif

BE sepeteliai siurkstus. As mineraline tepu CoverFX sepeteliu ( TOKIU ). Bet daugkas giria Everyday Minerals sepetelius. Taip pat manau is Coastal Scents tiktu, jei pigiau norisi. Is esmes tinka bet koks pudros sepetelis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 09 spalio 2009 - 15:08
Sakykit,kaip reikia tepti krempudra sepeteliu?ar pudra (su dozatorium pas mane) uzpilti ant sepetuko ir tepti veida,ar veida pataskuoti ir tada su sepetuku lyginti ar ant rankos pudros uzdeti ir tepti? 4u.gif
Atsakyti
As pudros uzsispaudziu ant rankos,tuomet pamirkau sepeteli ir tepu ant veido. Siaip gali paziureti pamokamu filmuku youtube mirksiukas.gif
Atsakyti