Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinių šepetėlių pasaulis

QUOTE(ViShy @ 2009 09 29, 19:53)
Mazdaug pries 10 d., atkeliavo gan greitai  thumbup.gif Tai siandien dar kelis kitokius uzsisakiau  biggrin.gif

Pasigirkit kokius ax.gif

As praeita karta is jusu pora sepeteliu irgi nusiziurejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 09 29, 19:58)
Pasigirkit kokius ax.gif

Si karta siuos : Sable Contour Brush, Italian Badger Round Crease Brush ir Pink Oval Taklon Lip Brush 4u.gif
Atsakyti
Gal galetumete man patarti, nes sepeteliu pasaulis kol kas man aukstoji matematika doh.gif . Kokios formos reiktu sepetuku, kuris tiktu apvedus aki piestuku susvelninti linijai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2009 10 05, 12:16)
Gal galetumete man patarti, nes sepeteliu pasaulis kol kas man aukstoji matematika  doh.gif . Kokios formos reiktu sepetuku, kuris tiktu apvedus aki piestuku susvelninti linijai?  4u.gif

Man tam geriausiai naudojasi sepetelis, kur buna piestuko gale. O jei atskirai pirkt, tai turbut siulyciau koki sepeteli su kempineles galu. Na net nezinau ar yra spec. piestuko linijos svelninimui. g.gif Arba dar koks labiau koncentruotas seseliu sepetelis padarytu ta darba.

Pvz as turiu toki Diro pravedimo sepeteli, tai juo megstu ir seselius ploniau tept, bet manau puikiai issklaidytu piestuka:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 05 spalio 2009 - 18:56
O kam skirti tokia istrizai kirsti sepeteliai ( turiu omeny plaukeliai istrizai kirpti ) smile.gif
Va radau foto . Butu Nr. 3
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veiva: 05 spalio 2009 - 19:04
3 numeriu pazimetas teptukas skirtas antakiams, bet manau sekmingai dalima naudoti ir pravedimui
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 10 05, 20:19)
3 numeriu pazimetas teptukas skirtas antakiams, bet manau sekmingai dalima naudoti ir pravedimui

Siaip daznai tokie buna pravedimui skirti ir/arba antakiams.
Atsakyti
su 3 numeriu puikiausiai gaunasi pravedimas
Atsakyti
Sveikos merginos,
sorry už poster_offtopic.gif tačiau noriu pasiklausti tų, kurios užsakinėjot šepetėlius ir šešėlius iš Coastals Scents. ar su paprasta kreditine galima atsiskaityti už prekes? ir siunčia tiesiai tavo nurodytu adresu? dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmitele @ 2009 10 07, 14:59)
Sveikos merginos,
sorry už  poster_offtopic.gif  tačiau noriu pasiklausti tų, kurios užsakinėjot šepetėlius ir šešėlius iš Coastals Scents. ar su paprasta kreditine galima atsiskaityti už prekes? ir siunčia tiesiai tavo nurodytu adresu? dėkui  4u.gif

taip galima, siuncia i tavo nurodyta adresa (gausi lapeli is pasto)
Atsakyti
QUOTE(Vilmitele @ 2009 10 07, 15:59)
Sveikos merginos,
sorry už  poster_offtopic.gif  tačiau noriu pasiklausti tų, kurios užsakinėjot šepetėlius ir šešėlius iš Coastals Scents. ar su paprasta kreditine galima atsiskaityti už prekes? ir siunčia tiesiai tavo nurodytu adresu? dėkui  4u.gif

ir dar merginos, kokį shippingą pasirinkti į LT? dėkoju
Atsakyti
o kaip jum TBS šepetėliai ? norėčiau nusipirkti akių šešėliam ir pudrai .
taigi ar gerai dažo ?
Atsakyti