Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinių šepetėlių pasaulis

QUOTE(kootwellaa @ 2009 09 18, 20:10)
Aš labai noriu pasigirti. wink.gif Radau nuostabius šepėtelius. Jie yra Inglot firmos. Nors skaitosi kelioninis variantas, naudoju kasdien. Laabai malonūs, patogūs. Užima nedaug vietos. Dar nei vienas plaukelis nenubyrėjo. Šešėliai tepasi puikiai. Mokėjau berods apie 50 lt. Super!  wub.gif  Atsiprašau už nuotraukų kokybę, bet esmė matosi..

drinks_cheers.gif Man irgi labai patinka jų šepetėliai, pirkau ne kelioninius (man labiau patinka, kai šepetėlis su ilgu kotu blush2.gif ), nesišeria, yra švelnūs, savo darbą atlieka puikiai thumbup.gif
Atsakyti
Labai noriu nusipirkti MAC 187, bet reikia uzsisakineti per tarpininkes, o as to nenoriu blush2.gif skelbimuose parasiau, kad pirkciau gal sakau atsiras kam jo nereikia lotuliukas.gif
Arba gal zinote kur galeciau isigyti ka nors panasaus jei negausiu ko noriu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitte @ 2009 09 21, 13:41)
Labai noriu nusipirkti MAC 187, bet reikia uzsisakineti per tarpininkes, o as to nenoriu blush2.gif skelbimuose parasiau, kad pirkciau gal sakau atsiras kam jo nereikia lotuliukas.gif
Arba gal zinote kur galeciau isigyti ka nors panasaus jei negausiu ko noriu rolleyes.gif

Panasus (youtube ne karta sulyginti jie) yra sis CoastalScents sepetelis ( SEPETELIS ) - bet is cia irgi per tarpininkes arba paciai reiketu uzsisakyt.
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 08 01, 15:21)
Negaliu atsidziaugt!!!  thumbup.gif  wub.gif
Turiu toki, pasaka tiesiog... piestuku pravedimus daryt nemoku, issigudrinau juodais seseliais, super, zymiai graziau atrodo...Iki sito sepetelio naudojau pirkta droge uz 6 lt, tai NESULYGINSI thumbup.gif 
Is sitos pardes dar 2 turiu, bet neteko kol kas naudotis, manau ir jais busiu patenkinta!

aš irgi turiu. labai labai fainas, atsidžiaugt negaliu, man labiau nei MAC 212 jis patinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makarončikė: 21 rugsėjo 2009 - 15:18
Makaroncike norejau pakalusti gal galetumet man uzsakyti toki sepetili?as jum galiu kad ir ryt pinigelius pervesti nes matau pigus yra.Nes as tokio jau taip senai ieskau sepetelio,o dar kai isgyret blush2.gif .Nes man su tais visais uzsakinejimaia,na nesutverta tokiek dalykam doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri turit, naudojat specialias imautes/apsaugeles sepetukams? g.gif Kalbu apie kazka panasaus i tai:
user posted image
user posted image
Esu pasidarius kazka panasaus is celofano, bet kad nuslysta man tos imauteles vistiek ir pastoviai istepa sepeteliu dekla unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 09 28, 10:39)
Merginos, gal kuri turit, naudojat specialias imautes/apsaugeles sepetukams? g.gif

as naudoju juos sepeteliams dziovinti, kad forma atgautu.

o kad sepeteliai neteptu deklo, tai ne celofanu juos dengt siulyciau, o po panaudojimo su purskiamu sepeteliu valikliu nuvalyti... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 10 spalio 2009 - 21:35
QUOTE(petite princesse @ 2009 09 28, 11:07)
as naudoju juos sepeteliams dziovinti, kad forma atgautu.

o kad sepeteliai neteptu deklo, tai ne celofanu juos dengt siulyciau, o po panaudojimo su purskiamu sepeteliu valikliu nuvalyti...  ax.gif

Sepeteliu seseliams kasdien nevalau, nes nematau tam reikalo ir netureciau tam kasdien laiko, uztat tik bruksteliu seseliu likucius ant serveteles ir kisu sepetuka i dekla, taciau vistiek deklas apsitepa unsure.gif Sepetelius, kurie turejo savo originalias imautes, jose ir laikau, o kiti tai arba mano savadarbese imautese arba "pliki". Zodziu, reiks bandyt sitas imauteles pamedziot internete ir nusipirkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 09 28, 13:16)
Sepeteliu seseliams kasdien nevalau, nes nematau tam reikalo ir netureciau tam kasdien laiko, uztat tik bruksteliu seseliu likucius ant serveteles ir kisu sepetuka i dekla, taciau vistiek deklas apsitepa unsure.gif Sepetelius, kurie turejo savo originalias imautes, jose ir laikau, o kiti tai arba mano savadarbese imautese arba "pliki". Zodziu, reiks bandyt sitas imauteles pamedziot internete ir nusipirkt g.gif

Coastal scents pristato jas kaip savo naujiena, taigi galima ten ir isigyti:

Sepeteliu apsaugos

Atsakyti
Siandien gavau savo sepetelius seseliams is Coastal scents , likau labai patenkinta, tiesa isbandziau ne visus kurios pirkau, bet tie kurie buvo isbandyti tai super, puikiai pakabino spalva ir graziai padenge voka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 09 29, 19:33)
Siandien gavau savo sepetelius seseliams is Coastal scents , likau labai patenkinta, tiesa isbandziau ne visus kurios pirkau, bet tie kurie buvo  isbandyti tai super, puikiai pakabino spalva ir graziai padenge voka  smile.gif

Oi kaip smagu girdeti thumbup.gif
O kada uzsakinejot?

As irgi savo kruveles laukiu...

Dar galvoju, ziopla, galejau koki skaistalams pasiimti doh.gif Teks matyt ateity pagalvoti, kai situos pabandysiu. Gal kas koki gera is ten pat patartu... blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 09 29, 19:50)
Oi kaip smagu girdeti thumbup.gif
O kada uzsakinejot?

Mazdaug pries 10 d., atkeliavo gan greitai thumbup.gif Tai siandien dar kelis kitokius uzsisakiau biggrin.gif
Atsakyti