Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinių šepetėlių pasaulis

QUOTE(moonlight=) @ 2009 03 12, 17:59)

kiek mokejote uz savo pirkta MAC 187 sepeteli? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2009 03 12, 20:14)
kiek mokejote uz savo pirkta MAC 187 sepeteli? 4u.gif

uz savo mac187 mokejau apie 140 lt,pirkau ne lietuvoje, tiesiai is parduotuves 4u.gif o uz kiek jus perkat?gal as ir permokejau,bet kainos daug maz panasios g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Pagalvojau ir nutariau kad reik šepetėlio viršutinei akies linijai. Kaip jis turėtų atrodyti? Taip? http://s2.thisnext.c...er_6C9B8578.jpg (radau pirmame puslapyje) Nes norisi paryškinti akytes, ir manau be šepetėlių nelabai prasiversiu, nes jau kaip pasidažau tai nelabai kas gaunasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(iewa. @ 2009 03 13, 11:34)
Sveikos  4u.gif Pagalvojau ir nutariau kad  reik šepetėlio viršutinei akies linijai. Kaip jis turėtų atrodyti? Taip? http://s2.thisnext.c...er_6C9B8578.jpg (radau pirmame puslapyje) Nes norisi paryškinti akytes, ir manau be šepetėlių nelabai prasiversiu, nes jau kaip pasidažau tai nelabai kas gaunasi  blush2.gif

Turejai galvoje pravedima? Tada reikia eyeliner sepetelio, tik ziurit su kuo ta linija planuoji piesti, jei su seseliais, tai svarbu, kad sepetelis butu plokscias(neissipesiojes i sonus) ir minkstas, elastingas. O jei su geliniu/kreminiu pravedimu, tai reiketu siek tiek standesnio, siaurucio ir sintetinio plauko mirksiukas.gif As pati naudoju BB eyeliner (seseliniam pravedimui) ir BB ultra fine eyeliner geliniam pravedimui (ir skirtumas tarp siu sepeteliu didziulis, atvirksciai, t.y. geliui ir seseliams, naudoti tikrai netinka schmoll.gif )
user posted imageeyeliner brush
user posted imageultra fine eyeliner brush
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KRISTELA: 13 kovo 2009 - 14:40
Sveikutes,nuo nesenai pradejau ir as sepeteliais naudotis.Na seselius tept sepeteliu man daug geriau thumbup.gif bet va krem-pudra ,skaiciau ,kad su sepeteliu ji taupiau naudojasi,tolygiai dengiasi,bet man kazkaip atvirksciai daugiau jos reikia su sepeteliu,negu su pirstais,kazin kodel man taip unsure.gif gal reikia ilgiau tepliot ja g.gif kol paiskirstys,naudoju toki sepeteliuser posted image
aisku labai didele pagunda isigyt mac187 wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mertise: 13 kovo 2009 - 14:48
na as naudoju toki pat sepeteli krempudrai tik is MAC firmos,ir man labai patinka. ax.gif o del mac 187 siulė man uz 150lt ir uz 120, db laukiu kito pasiulymo kovo 19d.sake parves, tai va ir galvoju kazin kiek paprasys... g.gif daug kazkaip uz sepeteli moketi 150lt doh.gif
Atsakyti
pas mane every day minerals firmos,pats sepetelis labai kokybiskas,geras.ko gero as nemoku dar juo naudotis smile.gif
Atsakyti
o gal kam teko bandyti TBS sepeteli skystai pudrai? gal jis neblogas ir neverta moketi virs simto g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(MAKIAZAS @ 2009 03 12, 14:50)
namuose taip, o kai isiruosi kur nors, tai nesinori i kosmetine det, susiglamzo  ax.gif

turiu 2 mac dekliukus sepeteliams, kur labai patogu imti i kelione thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 03 13, 20:53)
turiu 2 mac dekliukus sepeteliams, kur labai patogu imti i kelione thumbup.gif

sveika 4u.gif parodyk ta mac sepeteliu dekliuka jei nesunku ax.gif kiek mokejai?
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 03 13, 14:48)
Sveikutes,nuo nesenai pradejau ir as sepeteliais naudotis.Na seselius tept sepeteliu man daug geriau thumbup.gif  bet va krem-pudra ,skaiciau ,kad su sepeteliu ji taupiau naudojasi,tolygiai dengiasi,bet man kazkaip atvirksciai daugiau jos reikia su sepeteliu,negu su pirstais,kazin kodel man taip unsure.gif  gal reikia ilgiau tepliot ja g.gif kol paiskirstys
aisku labai didele pagunda isigyt mac187 wub.gif

labas, del krempudros sepetelio, tai tikrai, pudros maziau susinaudoja, del to veidas naturaliau atrodo. man pusei veido padengti uztenka zirnio dydzio pudros kiekio. uztenka vos vos imerkti teptuka i pudra ir tada labai gerai isskirstyti.tai labai tinka dieniniam makiazui, kur nereikia didelio maskavimo , o tik sulygint odos spalva smile.gif gal tu tiesog per daug pudros esi ipratus naudot wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almantė_k: 14 kovo 2009 - 10:55
QUOTE(evelinute999 @ 2009 03 13, 20:40)
o gal kam teko bandyti TBS sepeteli skystai pudrai? gal jis neblogas ir neverta moketi virs simto g.gif
user posted image

kiek teko skaityti,nelabai koks - tepa ruožais ir pan. Todėl geriau sumokėti ir nusipirkti gerą, kokybišką daiktą,kuris tarnaus ne vienerius metus ax.gif
Atsakyti