Merginos noriu paklausti del sepeteliu seseliams is Coastal Scents, ar geri jie, nesiseria? labai sorry jei buvo apie tai jau diskutuota, matyt praleidau
Na surizikavau, uzsisakiau 5 sepetelius seseliams is Coastal Scents, ziuresiu kaip jie
QUOTE(Zukauskaite @ 2009 09 17, 19:42)
O kokius uzsisaket? As irgi ieskau seseliams, bet noreciau nenaturaliu plauku.
Black Blending Brush
Black Deluxe Shadow
Black Sable Shadow
Chisel Angle Fluff Shadow Brush
Chisel Fluff Medium Shadow Brush
Va ir man idomu kaip ju kokybe bus...na bet kai gausiu bus matyt
Vishy, galiu pasakyti- man tai superiniai sepeteliai. Jau rasiau, kad turiu pravedimui, viso voko padengimui ir seseliavimui-negaliu atsidziaugti
QUOTE(radulia @ 2009 09 17, 20:05)
Vishy, galiu pasakyti- man tai superiniai sepeteliai. Jau rasiau, kad turiu pravedimui, viso voko padengimui ir seseliavimui-negaliu atsidziaugti
Tikiuosi ir man jie patiks Ar labai seriasi ?
QUOTE(bitute737 @ 2009 09 17, 11:59)
Klausimas apie MAC 187 - ar labai netaupiai su juo naudojasi pudra? Na, ar daug lieka ant sepetelio?
man asmeniskai su juo naudojasi labai taupiai, ant sepeteliu sereliu nelieka pudros isvis baigus ja tepti. Ir palyginus kai anksciau tepiau pudra su kempinele ar rankomis, tai sunaudodavau dvigubai daugiau, nei kad su MAC 187 sepeteliu dabar. Is sepeteliu pudrai, tai man jis be konkurencijos.
QUOTE(ViShy @ 2009 09 17, 20:10)
Tikiuosi ir man jie patiks Ar labai seriasi ?
man neseriasi kol kas
QUOTE(ViShy @ 2009 09 17, 18:12)
Merginos noriu paklausti del sepeteliu seseliams is Coastal Scents, ar geri jie, nesiseria? labai sorry jei buvo apie tai jau diskutuota, matyt praleidau
Jau as ne karta rasius, kokius turiu, tai nesikartosiu, bet nesiseria nei vienas O dabar dar ir radau kur pritaikyt ta kandanti (jau beveik pripratau prie jo) skaistalu sepeteli: TBS skaistalu sepeteliu tamsesnius skaistalus uztept graziai sunku, tai po to issklaidau CS kanduku. Vien tuo CS netepu produktu, nes jau kai uzkabina (ir dar kiek trupiniu aplink lieka), tai ojojoj - turbut per 3 dienas issinaudotu viskas
QUOTE(Milmar @ 2009 09 18, 15:26)
Ziurau cia daug kas uzsisakinejat is coastal scents... Atleiskit man tundrai... o kaip su mokesciais?
Kokia kaina nurodyta internete, tiek ir kainuoja. Daugiau niekas papildomai neprisiskaiciuoja. Tik siuntimas, aisku
QUOTE(Sky_diver @ 2009 09 18, 15:38)
Kokia kaina nurodyta internete, tiek ir kainuoja. Daugiau niekas papildomai neprisiskaiciuoja. Tik siuntimas, aisku
Na as dar pasitikslinsiu
Kiek suprantu, siuncia ne is ES salies, pagal ideja, nuo kazinkokios sumos turetu buti muitas ir PVM. Ar iseina, kad nera?