Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinių šepetėlių pasaulis

user posted image
Gavau Everyday Minerals skaistalu sepeteli, labai fainas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 09 11, 09:34)
As turiu Paula Dorf sepeteliu valikli skysti ir sampuna specialu. tai gerai supurskiu tuo skysciu tada reikia patrinti i popierini ranksluosti gerai, po to su sampunu specialiu ir issiplauna idealiai, bet dabar tas skysti i pabaiga, tai planuoju kitoki pirkti
Gal Sephora ir pameginsiu sakau  g.gif
O dar isplovus sampunu sutepu kondicionierium savo naudojamu plaukams ir isskalauju gerai, tada seriukai minkstesni buna  ax.gif

Na as tuo skysciu tarp plovimu sepetelius valau. Nes plaunant man puikiausiai ir taip issiplauna. Zinau giraimas Smashbox yra, bet man sakyciau jis toks kaip ir visi. Bandziau BE dar, bet irgi nieko ypatingiau.
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 09 11, 11:32)
user posted image
Gavau Everyday Minerals skaistalu sepeteli, labai fainas  thumbup.gif

man irgi jis labai liiuks. thumbup.gif Beje išdrysau pagaliau savo flat topa išplauti, tai liuks po plovimo liko toks pat. Bijojau, kad gali susigadinti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 09 11, 12:24)
man irgi jis labai liiuks.  thumbup.gif  Beje išdrysau pagaliau savo flat topa išplauti, tai liuks po plovimo liko toks pat. Bijojau, kad gali susigadinti.  blush2.gif

Jus iki siol sepeteliu neplaudavot? unsure.gif O tai kaip juos isvalydavot ar nevalydavot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 09 11, 19:15)
Jus iki siol sepeteliu neplaudavot?  unsure.gif O tai kaip juos isvalydavot ar nevalydavot?  g.gif

Nu ar aš taip sakiau? Pas mane iki šiol nebuvo nei vieno NEnatūralių šerių šepetėlio. Plaudavau visus be baimės, kad susigadins, o va kai įsigyjau šitą, tai kažkaip baisu plaut buvo, kad jis kitoks pataps, nebe toks švelnus ar išsikraipys tie šeriai, krist pradės, ką aš žinau, juk nesusidūrus. Bet viskas ok. Tik džiūsta ilgai, gerokai ilgiau už natūralių šerių.
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 09 11, 19:53)
Nu ar aš taip sakiau?

Tiesiog labai keista baime pasirode, tai galvoju gla iki siol neplaudavot sepeteliu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 11 rugsėjo 2009 - 19:15
QUOTE(shopingas @ 2009 09 11, 20:14)
Tiesiog labai keista baime pasirode, tai galvoju gla iki siol neplaudavot sepeteliu.  ax.gif

Pati plaunu, ir kitoms patariu plauti, nors dauguma mano pažįstamų merginų ir moterų neplauna, ir nemato reikalo to daryti. Man pačiai smagiau su ką tik išplautu šepetėliu pasidažyt, bet kasdien juk neplausi.
Atsakyti
As reguliariai plaunu Everyday Minerals sepetelius, visi atrodo puikiai, kaip nauji thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 09 11, 20:22)
Pati plaunu, ir kitoms patariu plauti, nors dauguma mano pažįstamų merginų ir moterų neplauna, ir nemato reikalo to daryti. Man pačiai smagiau su ką tik išplautu šepetėliu pasidažyt, bet kasdien juk neplausi.

Neisivaizduoju kaip reiketu neplaut blink.gif Taigi nehigieniska kaip - o dar juk ir spalvos maisosi (atrodo turiu n pudru sepeteliu, bet vistiek kartais tuo paciu naudojuosiu keliems atspalviams, tai gautusi visiska makalyne neisplovus). As i savaite karta isplaunu (skystos pudros nenaudoju, bet jai skirtus sepetelius reikia po kiekvieno naudojimo plaut) - i ta laika dar sepeteliu skysciu pravalau, bet jauciu, kad ne pirmo butinumo daiktas....
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 09 11, 23:38)
Neisivaizduoju kaip reiketu neplaut  blink.gif Taigi nehigieniska kaip - o dar juk ir spalvos maisosi (atrodo turiu n pudru sepeteliu, bet vistiek kartais tuo paciu naudojuosiu keliems atspalviams, tai gautusi visiska makalyne neisplovus). As i savaite karta isplaunu (skystos pudros nenaudoju, bet jai skirtus sepetelius reikia po kiekvieno naudojimo plaut) - i ta laika dar sepeteliu skysciu pravalau, bet jauciu, kad ne pirmo butinumo daiktas....

o kai kas naudoja vieną pudrą, nemaišo jokių atspalvių. Aš pvz mineralinę tepu visada ant nuvalyto toniku veido, ir daugiau jo nebeliečiu, tik sugertukais pasitapšnoju. Tai tas šepetėli nemanau kad toks užsiteršęs būna. Ir man pilnai pakanka išplauti į mėnesį kartą, ir nematau čia jokio nehigieniškumo. schmoll.gif Aišku jei maliavoji su tuo šepetėliu per riebaluotą veidą, ale nuimti blizgesiui, tai suprantu, kad nehigieniška su tokiu paskui dažytis, bet aš taip niekada nedarau.
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 09 12, 00:01)
o kai kas naudoja vieną pudrą, nemaišo jokių atspalvių. Aš pvz mineralinę tepu visada ant nuvalyto toniku veido, ir daugiau jo nebeliečiu, tik sugertukais pasitapšnoju. Tai tas šepetėli nemanau kad toks užsiteršęs būna. Ir man pilnai pakanka išplauti į mėnesį kartą, ir nematau čia jokio nehigieniškumo. schmoll.gif  Aišku jei maliavoji su tuo šepetėliu per riebaluotą veidą, ale nuimti blizgesiui, tai suprantu, kad nehigieniška su tokiu paskui dažytis, bet aš taip niekada nedarau.

Nezinau kaip ten is tikruju yra, bet rekomenduojama karta i savaite plaut. Vistiek nera visisko sterilumo - sepeteliai apdulka, veidas irgi gal nera idealiai nuvalytas, o ir nebutinai turi matytis riebaluotumas, kad patektu ant sepetelio riebalo nuo odos. Nu as cia teoriskai, o praktiskai tai ne visada viskas taip buna. Is kitos puses, juk ir pvz sausa/biria pudra ar seselius rekomenduoja 1-2 metus naudot, nes po to sugenda - pas mane yra meteoritai, seseliai is senesniu laiku, bet pasibaigt dar nesiruosia, o ir mest nesiruosiu (nugi nera sausuose produktuose kur mikrobams veistis per tiek laiko), be to nejauciu jokio pasalinio poveikio.

As seniau irgi gal i menesi karta tik isplaudavau, po to i dvi savaites karta, o dabar naturaliai kas savaite gaunasi - koki ryta pasidazau, turiu kelias minutes pries darba, tai einu sepeteliu plaut biggrin.gif O dabar prisiminiau, kad pirmuosius sepetelius tai turbut isvis gal puse metu neploviau - is kur man ten zinot kad reikia (bet ir daziausi per ta laika gal pora kartu tik) lotuliukas.gif
Atsakyti
kartą į savaitę manau būtina. man net skaistalai kitaip tepas, kai tepu su neplautu ir išplautu. su neišplautu lyg dėmėm g.gif
o krempudros kasrytą, tik sunkiai man jis išsiplauna dry.gif plaunu su skystu muilu, bet riebiu, kitaip neišsiplauna. su šampūnu išvis plauk neplovęs doh.gif
Atsakyti