Kaip supratau kai kurios esate nepatenkintos šiuo body shopo šepetėliu:
Kodėl?
Gal galite plačiau pakomentuoti?
Beje gal kuri žino kaipguerlain šepetėlis skystai pudrai tas su baltais šeriukais? Ar jis didesnis ar mažesnis už mac ?
o dėl body shopo šiaip jis neblogas yra, man nei vienas plaukas neišktiro iš body shopo šepetėlių
o dėl body shopo šiaip jis neblogas yra, man nei vienas plaukas neišktiro iš body shopo šepetėlių
QUOTE(matrica_2 @ 2009 09 03, 18:56)
Beje gal kuri žino kaipguerlain šepetėlis skystai pudrai tas su baltais šeriukais? Ar jis didesnis ar mažesnis už mac ?
turiu tą guerlain šepetėlį, palygint su mac negaliu, nes mac nebandžius bet guerlain geras, gerai tepa pudrą, skystą pudrą jau seniai pirštais tepiausi, visad dabar naudoju tą šepetėlį, nesišeria, tik pradžioj bandė smirdėti
Ta prasme smirdėti? Hmz.. niu laukiam kitų palyginimų
QUOTE(Simbyte @ 2009 09 03, 18:51)
Kaip supratau kai kurios esate nepatenkintos šiuo body shopo šepetėliu:
Kodėl?
Kodėl?
Komentavo pries tai mergaites atrodo
Na as dar pasikartosiu - man jis perdaug koncentruotas, tikejausi kazko lengvesnio...
Kad kokybe gera, tai pritariu, nesiseria, labai svelnus plaukas, kunui
QUOTE(matrica_2 @ 2009 09 03, 23:03)
Ta prasme smirdėti? Hmz.. niu laukiam kitų palyginimų
kai kurie natūralaus plauko šepetėliai iš pradžių turi nemalonų kvapą. Po kelių plovimų kvapas išnyksta
Nesu nieko uzsakinejus internetu pati,todel idomu kiek kainuotu parsisiusti is coastal scents pora sepeteliu su visais siuntimo ir kitais mokesciais?
Via, prie savaite uzsakiau 7 sepetelius ir blizgi is Coastal'o. Sukooperavomes su dviem merginom. Tai siu prekiu siuntimas kainavo apie 22Lt...
QUOTE(radulia @ 2009 09 04, 11:04)
Via, prie savaite uzsakiau 7 sepetelius ir blizgi is Coastal'o. Sukooperavomes su dviem merginom. Tai siu prekiu siuntimas kainavo apie 22Lt...
tai kuo daugiau prekiu,tuo maziau siuntimo islaidu,ar kaip? Labiau apsimoka kooperuotis?
QUOTE(Via @@@ @ 2009 09 04, 11:34)
tai kuo daugiau prekiu,tuo maziau siuntimo islaidu,ar kaip? Labiau apsimoka kooperuotis?
siuntimo kaina priklauso nuo svorio. Tai kai pvz. idejau seseliu palete, siuntimas gavosi apie 50Lt. Tai man atrodo visada pigiau kooperuotis
tik vat jau daugiau negu savaite prabegu-kol kas negavau siuntinuko. Aisku pasirinkinau pigiausia siuntimo buda (USPS First-Class Mail International).
al kas is merginu siuntetes-parasykit per kiek atejo is Coastal'o...
QUOTE(radulia @ 2009 09 04, 10:57)
siuntimo kaina priklauso nuo svorio. Tai kai pvz. idejau seseliu palete, siuntimas gavosi apie 50Lt. Tai man atrodo visada pigiau kooperuotis
tik vat jau daugiau negu savaite prabegu-kol kas negavau siuntinuko. Aisku pasirinkinau pigiausia siuntimo buda (USPS First-Class Mail International).
as isunciausi ir dabar dar vieno siuntinuko kaip tiklaukiu kokybe man ju tiesiog nereali (beje,as siunciuosi tik naturalaus plauko visus,nes dirbtinio kazkaip nemegstu,blogai man tepasi su juo). abu kartus i siuntinukus buvo ideta po maza induka mineraliniu seseliu dovanu pirma gavau kazkaip labai greit ,gal per siek tiek daugiau nei savaite antrojo laukiau apie3savaites,na ir dabar trecio laukiu apie savaite
Gal galit patart koki geresni sepeteli skaistalams ir seseliams is coastal? Neissirenku .