Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinių šepetėlių pasaulis

Kaip supratau kai kurios esate nepatenkintos šiuo body shopo šepetėliu:
user posted image
Kodėl?
Gal galite plačiau pakomentuoti? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Beje gal kuri žino kaipguerlain šepetėlis skystai pudrai tas su baltais šeriukais? bigsmile.gif Ar jis didesnis ar mažesnis už mac g.gif ?

o dėl body shopo šiaip jis neblogas yra, man nei vienas plaukas neišktiro iš body shopo šepetėlių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 10 spalio 2009 - 22:23
QUOTE(matrica_2 @ 2009 09 03, 18:56)
Beje gal kuri žino kaipguerlain šepetėlis skystai pudrai tas su baltais šeriukais?  bigsmile.gif  Ar jis didesnis ar mažesnis už mac  g.gif ?
o dėl body shopo šiaip jis neblogas yra, man nei vienas plaukas neišktiro iš body shopo šepetėlių  smile.gif

turiu tą guerlain šepetėlį, palygint su mac negaliu, nes mac nebandžius smile.gif bet guerlain geras, gerai tepa pudrą, skystą pudrą jau seniai pirštais tepiausi, visad dabar naudoju tą šepetėlį, nesišeria, tik pradžioj bandė smirdėti
Atsakyti
Ta prasme smirdėti? blink.gif Hmz.. niu laukiam kitų palyginimų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2009 09 03, 18:51)
Kaip supratau kai kurios esate nepatenkintos šiuo body shopo šepetėliu:
user posted image
Kodėl?
Gal galite plačiau pakomentuoti? 4u.gif  ax.gif

Komentavo pries tai mergaites atrodo smile.gif
Na as dar pasikartosiu - man jis perdaug koncentruotas, tikejausi kazko lengvesnio... unsure.gif
Kad kokybe gera, tai pritariu, nesiseria, labai svelnus plaukas, kunui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2009 09 03, 23:03)
Ta prasme smirdėti? blink.gif  Hmz.. niu laukiam kitų palyginimų  ax.gif

kai kurie natūralaus plauko šepetėliai iš pradžių turi nemalonų kvapą. Po kelių plovimų kvapas išnyksta smile.gif
Atsakyti
Nesu nieko uzsakinejus internetu pati,todel idomu kiek kainuotu parsisiusti is coastal scents pora sepeteliu su visais siuntimo ir kitais mokesciais?
Atsakyti
Via, prie savaite uzsakiau 7 sepetelius ir blizgi is Coastal'o. Sukooperavomes su dviem merginom. Tai siu prekiu siuntimas kainavo apie 22Lt...
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2009 09 04, 11:04)
Via, prie savaite uzsakiau 7 sepetelius ir blizgi is Coastal'o. Sukooperavomes su dviem merginom. Tai siu prekiu siuntimas kainavo apie 22Lt...

tai kuo daugiau prekiu,tuo maziau siuntimo islaidu,ar kaip? Labiau apsimoka kooperuotis?
Atsakyti
QUOTE(Via @@@ @ 2009 09 04, 11:34)
tai kuo daugiau prekiu,tuo maziau siuntimo islaidu,ar kaip? Labiau apsimoka kooperuotis?

siuntimo kaina priklauso nuo svorio. Tai kai pvz. idejau seseliu palete, siuntimas gavosi apie 50Lt. Tai man atrodo visada pigiau kooperuotis mirksiukas.gif
tik vat jau daugiau negu savaite prabegu-kol kas negavau siuntinuko. Aisku pasirinkinau pigiausia siuntimo buda (USPS First-Class Mail International).
al kas is merginu siuntetes-parasykit per kiek atejo is Coastal'o... g.gif
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2009 09 04, 10:57)
siuntimo kaina priklauso nuo svorio. Tai kai pvz. idejau seseliu palete, siuntimas gavosi apie 50Lt. Tai man atrodo visada pigiau kooperuotis mirksiukas.gif
tik vat jau daugiau negu savaite prabegu-kol kas negavau siuntinuko. Aisku pasirinkinau pigiausia siuntimo buda (USPS First-Class Mail International).
al kas is merginu siuntetes-parasykit per kiek atejo is Coastal'o... g.gif

as isunciausi mirksiukas.gif ir dabar dar vieno siuntinuko kaip tiklaukiu ax.gif kokybe man ju tiesiog nereali wub.gif (beje,as siunciuosi tik naturalaus plauko visus,nes dirbtinio kazkaip nemegstu,blogai man tepasi su juo). biggrin.gif abu kartus i siuntinukus buvo ideta po maza induka mineraliniu seseliu dovanu wub.gif pirma gavau kazkaip labai greit ,gal per siek tiek daugiau nei savaite bigsmile.gif antrojo laukiau apie3savaites,na ir dabar trecio laukiu apie savaite rolleyes.gif
Atsakyti
Gal galit patart koki geresni sepeteli skaistalams ir seseliams is coastal? Neissirenku doh.gif .
Atsakyti