Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinių šepetėlių pasaulis

QUOTE(katiliukas @ 2009 08 20, 11:19)
o kokie atsiliepimai apie si?

Turejau, man buvo per siurkstus sereliai
Atsakyti
QUOTE(katiliukas @ 2009 08 20, 11:19)
o kokie atsiliepimai apie si?
user posted image

o man jis labai patinka thumbup.gif naudoju mineralinei pudrai.
Atsakyti
as naudoju skaistalams ir pudrai biriai ta pati.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 08 20, 01:22)
Labai svelnus - turbut vienas is svelniausiu turetu. Turiu tokius net 2.  thumbup.gif Ir odytes nedirgina visiskai, nors pas mane sausa ir jautroka - kai kurie sepeteliai (net MAC) sudirgina. Nors aisku cia asmeniskas dalykas - nueikit i TBS parduotuve ir pasiziurekit ji wink.gif

as turejau toki,tai svelnus, bet nekabina nieko g.gif , tai pardaviau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2009 08 20, 14:44)
as turejau toki,tai svelnus, bet nekabina nieko g.gif , tai pardaviau  ax.gif

Man be problemu - as ji meteoritams naudoju. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ViShy @ 2009 08 20, 11:32)
Turejau, man  buvo per  siurkstus sereliai

Turiu pritarti - man BE sepeteliai nepatinka, per siurkstus. O seseliu kazkokie nekabinantys produkto doh.gif
Atsakyti
jau visai pasimeciau - TBE nekabina, BE per siurkstus.... doh.gif nzn ka rinktis BE mineralams unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(katiliukas @ 2009 08 20, 17:48)
jau visai pasimeciau - TBE nekabina, BE per siurkstus....  doh.gif nzn ka rinktis BE mineralams  unsure.gif

Tai galit juk pasibandyt parduotuveje bent TBS ir zinosit kaip jums su 'kabinimu' - as tikrai del to nesiskundziu. Dabar abu TBS sepeteliai pas mane meteoritams idarbinti, bet kai tik issigijau pirmaji, tai butent BE mineralinei pudrytei naudojau. Dabar biriai ir presuotai pudroms naudoju Cover FX firmos pudros sepeteli - labai patenkinta thumbup.gif Is pigesniu siulyciau CoastalScents, Go Profesional sepetelius - tikrai pigus ir verti demesio. Dar visai man patinka Make Up For Ever kabuki sepetelis - labai minkstas, svelnus. Pati ji bronzatui naudoju, bet biria pudrai irgi tinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 21 rugpjūčio 2009 - 02:18
QUOTE(katiliukas @ 2009 08 20, 17:48)
jau visai pasimeciau - TBE nekabina, BE per siurkstus....  doh.gif nzn ka rinktis BE mineralams  unsure.gif

TBS turėjo šepetėlį spec mineralinei pudrai, jei gerai atmenu g.gif
Atsakyti
as siandien gavau skaistalu sepeteli,su berods sabalo plauku is coastalscents,tai toookia patenkinta esu thumbup.gif kokybe nereali uz tokia kaina thumbup.gif dar laukiu ateinant keliu sepeteliu seseliams,tai negaliu sulaukt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2009 08 21, 12:30)
as siandien gavau skaistalu sepeteli,su berods sabalo plauku is coastalscents,tai toookia patenkinta esu thumbup.gif kokybe nereali uz tokia kaina thumbup.gif dar laukiu ateinant keliu sepeteliu seseliams,tai negaliu sulaukt ax.gif

Gal galima paveiksliuka?

As is CoastalScents bandzius juodais galais (panasus i MAC) ir rudais sepetleius, tai pastarieji man zymiai labiau patiko ir patiko visi iki vieno bandyti. Va tokie mylimi:
user posted image
Atsakyti
Merginos, čia aišku jau buvo kada nors aptarta, bet pražiopsojau. Kas liečia Everyday minerals šepetelius, flat top, log handed kabuki, jūs juos plaunat? Po plovimo jie tokie patys lieka? Natūralių šerių tai visus plaunu, ir lieka tokie pat praktiškai. Tai galvoju ar plaut šiuos ar ne, nes jei susigadins, tai neplausiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 08 21, 21:56)
Merginos, čia aišku jau buvo kada nors aptarta, bet pražiopsojau. Kas liečia Everyday minerals šepetelius, flat top, log handed kabuki, jūs juos plaunat? Po plovimo jie tokie patys lieka?

As plaunu su paprastu sampunu ir uztepu plauku balzamo, palaikau apie 5 min. ir gerai isskalauju, lieka minksti ir svelnus kokie buvo smile.gif
Atsakyti