Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinių šepetėlių pasaulis

QUOTE(j-urgit-a @ 2009 08 18, 13:54)
Merginos, kuris EM sepetelis geresnis ar Long Handled Kabuki Brush ar Flat Top Brush? Tiksliau neabejoju, kad jie abu geri, bet kuo jie skiriasi dengiant pudra?  g.gif

Man labiau patinka kabuki, kažkaip jis man mielesnis, nors turiu ir flat top. Iš esmės jie abu tinka mineralinei ir merginos abu juos giria, tai manau grynai skonio reikalas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2009 08 18, 14:16)
Man biriai mineralinei reikia, tai imsiu Long handled kabuki tada smile.gif O kaip jums Flat top brush skystai pudrai? Nors as skystu pudru beveik nenaudoju, bet kiek zinau daugiausia tokie ploksti sepeteliai tam buna skirti.

Skystai pudrai turiu dar toki, labai patogu tepti paakius, nosies kampucius bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti

o sitas kokiai pudrai tinka? blush2.gifuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katiliukas: 18 rugpjūčio 2009 - 13:30
QUOTE(katiliukas @ 2009 08 18, 15:29)
o sitas kokiai pudrai tinka?  blush2.gifuser posted image

cia skaistalu sepetelis mirksiukas.gif
Bet siaip jis toks pats kaip didysis TBS, tik maziukas. Tai as ir pudrai naudoju ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 18 rugpjūčio 2009 - 15:19
QUOTE(mimoza:) @ 2009 08 18, 16:17)
cia skaistalu sepetelis mirksiukas.gif
Bet siaip jis toks pats kaip didysis TBS, tik maziukas. Tai as ir pudrai naudoju ax.gif

o tai kuris cia tas didysis pudrai is TBS? blush2.gif
Atsakyti
cia tas face & body? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katiliukas @ 2009 08 18, 18:10)
cia tas face & body?  ax.gif

Taip, sis smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 08 18, 19:34)

Noriu paklausti, ar sis sepetelis svelnus ir ar nedirgina odos, nes as turiu Erdesa veidui, tais man pradejo dirginti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2009 08 19, 21:29)
Noriu paklausti, ar sis sepetelis svelnus ir ar nedirgina odos, nes as turiu Erdesa veidui, tais man pradejo dirginti  unsure.gif

Turejau sita tikrai svelnus ir geras, bet ar nedirgina-tai kiekvienai sava oda su savom bedom, ir ar nedirgins butent jums tai tikrai manau nei veina neatsakys g.gif schmoll.gif
Atsakyti
Noriu paklausti, ar sis sepetelis svelnus ir ar nedirgina odos

Tikrai labai svelnus, man nedirgina rolleyes.gif
Atsakyti
Noriu paklausti, ar sis sepetelis svelnus ir ar nedirgina odos, nes as turiu Erdesa veidui, tais man pradejo dirginti  unsure.gif

Labai svelnus - turbut vienas is svelniausiu turetu. Turiu tokius net 2. thumbup.gif Ir odytes nedirgina visiskai, nors pas mane sausa ir jautroka - kai kurie sepeteliai (net MAC) sudirgina. Nors aisku cia asmeniskas dalykas - nueikit i TBS parduotuve ir pasiziurekit ji wink.gif
Atsakyti
o kokie atsiliepimai apie si?
user posted image
Atsakyti