tai rutuliukinei taip suprantu vidurinis? o mineralinei geriau su koteliu ar kabuki?
Taip, manau tinka rutulinei pudrai tas paskutinis skaitosi Long Handled Kabuki, man asmeniskai patogiau su ilgu kotu, kitoms gal patogiau trumpu, kiekvienai individualiai
o geriau ar sintetinis ar sabalo sereliu ar dar koks? Kokios dar firmos be TBS geri?? Kokios kainos cia pas mus TBS pvz?
As turejau toki Bare Esentuals naturaliu seriu kabuki, man jis netiko dirgino veido oda O Everyday Minerals yra sintetiniu seriu, nepaprastai svelnus Jis man super
As turejau toki Bare Esentuals naturaliu seriu kabuki, man jis netiko dirgino veido oda O Everyday Minerals yra sintetiniu seriu, nepaprastai svelnus Jis man super
Merginos, kuris EM sepetelis geresnis ar Long Handled Kabuki Brush ar Flat Top Brush? Tiksliau neabejoju, kad jie abu geri, bet kuo jie skiriasi dengiant pudra?
Merginos, kuris EM sepetelis geresnis ar Long Handled Kabuki Brush ar Flat Top Brush? Tiksliau neabejoju, kad jie abu geri, bet kuo jie skiriasi dengiant pudra?
As turiu abu siuos sepetelius, Flat top brush naudoju skystai pudrai, o Long handled kabuki mineralinei pudrai
Man biriai mineralinei reikia, tai imsiu Long handled kabuki tada O kaip jums Flat top brush skystai pudrai? Nors as skystu pudru beveik nenaudoju, bet kiek zinau daugiausia tokie ploksti sepeteliai tam buna skirti.