Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinių šepetėlių pasaulis

QUOTE(katiliukas @ 2009 08 18, 12:22)
user posted image

As toki naudoju mineralinei pudrai, labai fainas,svelnutis thumbup.gif uzsisakiau dar toki Everyday Minerals skaistalams wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 08 18, 12:34)
Pirmas mineralinei pudrai, antras gali but naudojamas kokiai eipto zemei ar kitokiem bronzantam, trecias mineralinei taip pat skirtas.

tai rutuliukinei taip suprantu vidurinis? rolleyes.gif
o mineralinei geriau su koteliu ar kabuki? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katiliukas @ 2009 08 18, 12:43)
tai rutuliukinei taip suprantu vidurinis?  rolleyes.gif
o mineralinei geriau su koteliu ar kabuki?  ax.gif

Taip, manau tinka rutulinei pudrai smile.gif tas paskutinis skaitosi Long Handled Kabuki, man asmeniskai patogiau su ilgu kotu, kitoms gal patogiau trumpu, kiekvienai individualiai rolleyes.gif
Atsakyti
o geriau ar sintetinis ar sabalo sereliu ar dar koks? Kokios dar firmos be TBS geri?? Kokios kainos cia pas mus TBS pvz? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(katiliukas @ 2009 08 18, 12:55)
o geriau ar sintetinis ar sabalo sereliu ar dar koks? Kokios dar firmos be TBS geri?? Kokios kainos cia pas mus TBS pvz?  rolleyes.gif

user posted image
As turejau toki Bare Esentuals naturaliu seriu kabuki, man jis netiko schmoll.gif dirgino veido oda unsure.gif O Everyday Minerals yra sintetiniu seriu, nepaprastai svelnus wub.gif Jis man super
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 08 18, 12:58)
user posted image
As turejau toki Bare Esentuals naturaliu seriu kabuki, man jis netiko schmoll.gif dirgino veido oda  unsure.gif O Everyday Minerals yra sintetiniu seriu, nepaprastai svelnus  wub.gif Jis man super

as tokios formos tik borjour turiu. tai puse bedos, nepasakyciau kad super, bet nera ir labai prastas
Atsakyti
Man dar patinka TBS, jie irgi sintetiniu seriu, labai minksti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 08 18, 13:16)
Man dar patinka TBS, jie irgi sintetiniu seriu, labai minksti  rolleyes.gif

o kokios kainos pas mus?
Atsakyti
QUOTE(katiliukas @ 2009 08 18, 13:20)
o kokios kainos pas mus?

Deja nezinau, as pirkau internetu is UK smile.gif
Atsakyti
Merginos, kuris EM sepetelis geresnis ar Long Handled Kabuki Brush ar Flat Top Brush? Tiksliau neabejoju, kad jie abu geri, bet kuo jie skiriasi dengiant pudra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2009 08 18, 13:54)
Merginos, kuris EM sepetelis geresnis ar Long Handled Kabuki Brush ar Flat Top Brush? Tiksliau neabejoju, kad jie abu geri, bet kuo jie skiriasi dengiant pudra?  g.gif

As turiu abu siuos sepetelius, Flat top brush naudoju skystai pudrai, o Long handled kabuki mineralinei pudrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 08 18, 14:02)
As  turiu abu  siuos sepetelius, Flat top brush naudoju skystai pudrai, o Long handled kabuki mineralinei pudrai  smile.gif

Man biriai mineralinei reikia, tai imsiu Long handled kabuki tada smile.gif O kaip jums Flat top brush skystai pudrai? Nors as skystu pudru beveik nenaudoju, bet kiek zinau daugiausia tokie ploksti sepeteliai tam buna skirti.
Atsakyti