Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinių šepetėlių pasaulis

QUOTE(Spicas @ 2009 08 06, 22:05)
su kokiu sepeteliu graziausiai pasidengia meteoritai?

As naudoju TBS 'face&body' - patenkinta rezultatu, tai 2 atskiriems meteoritams turiu tuos du sepecius biggrin.gif Bandzius su Smashbox pudros ir bronzato sepeteliai, bet nepatijo rezultatas. Bet yra naudojanciu paprastus pudros arba kabuki sepetelius, Guerlain sepetelius. Manau galit ivairiais pasibandyt ir atsirinkt jums labiausiai patinkanti varianta.
Atsakyti
Merginos, kas uzsakinejo is Coastal Scents sepetelius, pas kokia tarpininke tai daret? Zinau, kad yra tarpininkes, kurios dirba su USA, tiesiog butent pas ka (nikas)? Parasiau visom, bet kazkaip niekas is ju neturi didelio noro is ten uzsakineti. Parasiau tarpininkiu temose, tai merginos, kurios ten lankosi, pasiunte kaip sakant skaityti salygas. Nors mane domina kiek siuntimas kainuotu.
Po tokio bendravimo tiesiog dingo noras ka nors pirkti....
Arba gal kazkas gali uzsakyti man 3 sepetelius???? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo radulia: 08 rugpjūčio 2009 - 19:27
QUOTE(radulia @ 2009 08 08, 20:20)
Merginos, kas uzsakinejo is Coastal Scents sepetelius, pas kokia tarpininke tai daret? Zinau, kad yra tarpininkes, kurios dirba su USA, tiesiog butent pas ka (nikas)? Parasiau visom, bet kazkaip niekas is ju neturi didelio noro is ten uzsakineti. Parasiau tarpininkiu temose, tai merginos, kurios ten lankosi, pasiunte kaip sakant skaityti salygas. Nors mane domina kiek siuntimas kainuotu.
Po tokio bendravimo tiesiog dingo noras ka nors pirkti....
Arba gal kazkas gali uzsakyti man 3 sepetelius???? blush2.gif  blush2.gif

O pati nenorit uzsisakyt?
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 08 09, 03:01)
O pati nenorit uzsisakyt?

kaip supratau, labai brangiai siuntimas ili Lietuvos kainuoja g.gif g.gif ar as klystu??
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2009 08 09, 11:18)
kaip supratau, labai brangiai siuntimas ili Lietuvos kainuoja g.gif  g.gif ar as klystu??

Kad man atrodo nelabai brangiai. Galit susidet prekytes i krepseli ir tada ziuret kiek ivairiais variantais gautusi. Kazkada ziurejau idomumo delei, tai nera brangus siuntimas.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 08 09, 17:34)
Kad man atrodo nelabai brangiai. Galit susidet prekytes i krepseli ir tada ziuret kiek ivairiais variantais gautusi. Kazkada ziurejau idomumo delei, tai nera brangus siuntimas.

idejau i krepseli, bet kai padarau checkout-ten galima pasirinkti tik USA stata g.gif g.gif arba kazka netaip darau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2009 08 09, 18:46)
idejau i krepseli, bet kai padarau checkout-ten galima pasirinkti tik USA stata g.gif  g.gif arba kazka netaip darau schmoll.gif

Tikrai kazka ne taip padaret - dabar idejau pirma pasitaikiusi 13 sepeteliu rinkini i krepseli, tai atsidarius krepseli duoda irasyt zip code (pasto koda), pasirinkt sali ir siuntimo buda (i LT tinka visi siuntimo budai, kur yra 'international' arba 'int'). Tai del siuntimo budo pigiausia USPS first class mail, po to USPS priority mail (nors realiai siuntinukas keliauja tiek pat kiek ir first class), o po to USPS express mail int (nepigus, nes greitasis) ir FEDEX variantai eina (irgi nebus pigus, nes pasiuntiniu pastas).

Tai galiu parasyt ka man ismeta irasius vieno LT miesto koda, pasirinkus LT ir ivairius siuntimus:
first class: 10,76$
priority: 23,50$
expres: 31,50$
fedex turbut neaktualu, nes iseina 60$ ir 90$ priklausomai nuo budo...
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 08 09, 20:17)
Tikrai kazka ne taip padaret - dabar idejau pirma pasitaikiusi 13 sepeteliu rinkini i krepseli, tai atsidarius krepseli duoda irasyt zip code (pasto koda), pasirinkt sali ir siuntimo buda (i LT tinka visi siuntimo budai, kur yra 'international' arba 'int'). Tai del siuntimo budo pigiausia USPS first class mail, po to USPS priority mail (nors realiai siuntinukas keliauja tiek pat kiek ir first class), o po to USPS express mail int (nepigus, nes greitasis) ir FEDEX variantai eina (irgi nebus pigus, nes pasiuntiniu pastas).

Tai galiu parasyt ka man ismeta irasius vieno LT miesto koda, pasirinkus LT ir ivairius siuntimus:
first class: 10,76$
priority: 23,50$
expres: 31,50$
fedex turbut neaktualu, nes iseina 60$ ir 90$ priklausomai nuo budo...

taip sita ir as paskaiciavau, bet toliau padariau Checkout ir ten jau reikia detaliau viska surasyti....tai va ten jau nelabai supratau.. blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2009 08 09, 20:45)
taip sita ir as paskaiciavau, bet toliau padariau Checkout ir ten jau reikia detaliau viska surasyti....tai va ten jau nelabai supratau.. blush2.gif  blush2.gif

Tai ten turbut prisiregistruot ir toliau uzsakyma test (na suvest adresa, korteles nr ir pan).
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 08 09, 21:40)
Tai ten turbut prisiregistruot ir toliau uzsakyma test (na suvest adresa, korteles nr ir pan).

taip ir yra, tik ten kur jau reikia suvesti savo miesta, sali-visam sarase galima pasirinkti tik USA ir Canada g.gif na tiek to, aciu uz pagalba 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
gal kas paaiskintu kuriai pudrai kuris sepetelis? blush2.gif
Noreciau is TBS rutuliukinei pudrai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katiliukas: 18 rugpjūčio 2009 - 11:25
Pirmas mineralinei pudrai, antras gali but naudojamas kokiai eipto zemei ar kitokiem bronzantam, trecias mineralinei taip pat skirtas.
Atsakyti