Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinių šepetėlių pasaulis

QUOTE(nerimana @ 2009 07 24, 23:07)
sveikos  4u.gif  gal cia ir nelabai i tema, bet gal turite parduoti sepeteliu dekla? pas mane pagrinde TBS ir keli is mary kay.

arba gal matete kur pirkti? ir noreciau kreminei pudrai sepeteli. niekada nebandziau, bet uzsireike  ax.gif  gal kuri parduodate? ar rekomenduojate ka.

dekui 4u.gif

paziurekit www.stigmabrushes.com, yra daug labai geros kokybes sepeteliu uz tikrai prieinama kaina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_IRIS_ @ 2009 07 24, 23:16)
paziurekit www.stigmabrushes.com, yra daug labai geros kokybes sepeteliu uz tikrai prieinama kaina mirksiukas.gif

Gal turite omeny www.sigmamakeup.com ? Ten tikrai fainuliai šepetukai, o ir video superiniai, kam kokie šepetėliai naudojami. Tikrai super puslapiukas, jau gundausi pasipildyt kolekciją doh.gif
Atsakyti
isbandziau Mary kay mineralines pudros sepeteli, ir nzn arr patiko blush2.gif kazkaip idomiai, neina pasemti tos pudros su juo biggrin.gif
neuzilgo turiu gauti paprasta kabuki sepeteli gal su juo fainiau dengsis g.gif
Atsakyti
QUOTE(bliuskė @ 2009 07 25, 01:46)
Gal turite omeny www.sigmamakeup.com ? Ten tikrai fainuliai šepetukai, o ir video superiniai, kam kokie šepetėliai naudojami. Tikrai super puslapiukas, jau gundausi pasipildyt kolekciją  doh.gif

doh.gif jo, visai as cia susivoliojau lotuliukas.gif jie lyginami su MAC, bet kadangi paciai dar kolkas neteko ju isbandyt tai nezinau, bet visi youtube juos tik giria
Papildyta:
QUOTE(Spicas @ 2009 07 25, 18:53)
isbandziau Mary kay mineralines pudros sepeteli, ir nzn arr patiko blush2.gif  kazkaip idomiai, neina pasemti tos pudros su juo biggrin.gif
neuzilgo turiu gauti paprasta kabuki sepeteli gal su juo fainiau dengsis g.gif

manau kabuki labiau tiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_IRIS_ @ 2009 07 26, 03:01)
doh.gif jo, visai as cia susivoliojau lotuliukas.gif jie lyginami su MAC, bet kadangi paciai dar kolkas neteko ju isbandyt tai nezinau, bet visi youtube juos tik giria
Papildyta:

manau kabuki labiau tiks smile.gif

na bandysiu, o ziurek reikia daug tos mineralines deti ant to sepetelio? as makaluoju makaluoju ir toks jausmas kad man jinai ne ant sepetelio o isbyra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 07 26, 11:40)
na bandysiu, o ziurek reikia daug tos mineralines deti ant to sepetelio? as makaluoju makaluoju ir toks jausmas kad man jinai ne ant sepetelio o isbyra doh.gif

Kiek bemakaluotumet sepeteli pudroje, vistiek po to reiketu nukratyt ir tik tada tept veiduka. Geriau daugiau kartu patept, bet ploniau ir graziau uztept. wink.gif Nes iskart paemus daug gali pudra susikaupt vienoj vietoj, tai bus zymiai sunkiau islygint....
Atsakyti
Turiu guerlain kabuki.
user posted image

Ir dar laukiu iš vienos forumietės Artdeco šepetėlio.
user posted image

Jei kam įdomu galėsiu pasidalinti įspūdžiais. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 07 26, 09:40)

oi ne, makaluot nereikia, nes kaip ir rasei visa pudra isbyres doh.gif
as tai netgi nebraukiu, o patapsnoju su sepeteliu pudra (jeigu aiskiai issireiskiau) ir tada nukracius tepuosi
Atsakyti
Negaliu atsidziaugt!!! thumbup.gif wub.gif
Turiu toki, pasaka tiesiog... piestuku pravedimus daryt nemoku, issigudrinau juodais seseliais, super, zymiai graziau atrodo...Iki sito sepetelio naudojau pirkta droge uz 6 lt, tai NESULYGINSI thumbup.gif
Is sitos pardes dar 2 turiu, bet neteko kol kas naudotis, manau ir jais busiu patenkinta!
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 08 01, 15:21)
Negaliu atsidziaugt!!!  thumbup.gif  wub.gif

Coastal Scents sepeteliai is esmes geri, bet reikia ziuret ir pagal kolekcijas, nes seseliu (tepimo, skalidymo, rauksles) ir pan sepeteliai pas mane vienos kolekcijos ir labai patinka, bet va turiu is kitos kolekcijos skaistalu sepeteli, tai man siurkstokas (labai panasus ir isvaizda, ir tuo badymusi i MAC).
Atsakyti
cia daug mergyciu norejo tokio rinkinuko, kaip as turiu..tai wat, galite cia rasti.. http://www.fraulein3....asp?ClassID=35
Atsakyti
su kokiu sepeteliu graziausiai pasidengia meteoritai?
Atsakyti