Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinių šepetėlių pasaulis

QUOTE(Spicas @ 2009 07 17, 10:54)
gavau mary kay sepeteli mineralinei, toks idomus, nedidukas visai, na tikiuos bus geras ax.gif

kaip idomu, as ir tureciau ryt gal gauti. smile.gif iskart isbandysiu ir pasakysiu ar patiko. ax.gif bet vistiek dar noriu to flat top is everyday minerals smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 07 17, 08:54)
gavau mary kay sepeteli mineralinei, toks idomus, nedidukas visai, na tikiuos bus geras ax.gif

jei mazas tik tiek kad ilgiau uztruks veiduka padengt, ir sako kas kuo mazesnis sepetelis tuo sunkiau uztept plona sluoksni pudros
Atsakyti
Katik parsinesiau ir as Mary Kay sepetuka. Dydis manes nenustebino, butent tokio ir tikejausi. iki siol naudojausi guerlain meteoritams skirtu, tai jie lygiai tokio pat dydzio, tik plaukeliai ilgesni siek tiek. O sis kadangi nukirstas, tai automatiskai gaunasi trumpesni. O kad kuo mazesnis sepetelis tuo sunkiau padengti tai manau jog atvirksciai. Kuo mazenis tuo patogiau itrinti mineraline i oda. Vien zo, s patenkinta thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 07 17, 13:54)
Katik parsinesiau ir as Mary Kay sepetuka. Dydis manes nenustebino, butent tokio ir tikejausi. iki siol naudojausi guerlain meteoritams skirtu, tai jie lygiai tokio pat dydzio, tik plaukeliai ilgesni siek tiek. O sis kadangi nukirstas, tai automatiskai gaunasi trumpesni. O kad kuo mazesnis sepetelis tuo sunkiau padengti tai manau jog atvirksciai. Kuo mazenis tuo patogiau itrinti mineraline i oda. Vien zo, s patenkinta  thumbup.gif
user posted image

rasiau kad kuo mazesnis sepetelis tuos sunkiau padengti lygiu ir plonu sluoksniu, o jei norit butent itrinti i oda ir mazas tiks, tik uzims daugiau laiko smile.gif nes mineraline kaip zinia gali buti naudojama ne tik kaip makiazo pagrindas, ar tikliau vietoj jo, bet ir lengvai uzbaigt, uztvirtint makiaza, kam ir reikalingas plonas sluoksnis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _IRIS_: 17 liepos 2009 - 19:35
QUOTE(Spicas @ 2009 07 17, 19:00)
***** kiek reikia zinoti naudojant ta mineraline, as naujoke busiu blush2.gif

nera taip sudetinga kaip atrodo mirksiukas.gif
tik galiu pasakyti kiek matau is foto pas jus yra sepetelis kuris yra flat top kabuki atitikmuo, ir yra naudojamas norint suteikti full coverage. jei toks ir yra tikslas, tai tiks puikiai, bet jei norisi naturalesnio vaizdo siulyciau "standartini" kabuki smile.gif
va toki
user posted image
o va cia flat top, is desines
user posted image
kuris man primena jusu turimus
Atsakyti
man kabuki visai nepatiko mineralines pudros padengimui. schmoll.gif pernelyg didelis, kad graziai pasidengtu. Na bet girdejau kad kitom nepakeiciamas jis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 07 17, 21:14)
man kabuki visai nepatiko mineralines pudros padengimui. schmoll.gif  pernelyg didelis, kad graziai pasidengtu. Na bet girdejau kad kitom nepakeiciamas jis. smile.gif

na cia kaip kam drinks_cheers.gif as pvz naudoju MAC 182, 183, 150, 109 etc ,priklausomai kokio efekto noriu, bet manau jei galeciau pasirinkt tik viena, tai tikrai imciau savo mylimuka 182 wub.gif
Atsakyti
QUOTE(_IRIS_ @ 2009 07 17, 23:18)
na cia kaip kam drinks_cheers.gif as pvz naudoju MAC 182, 183, 150, 109 etc ,priklausomai kokio efekto noriu, bet manau jei galeciau pasirinkt tik viena, tai tikrai imciau savo mylimuka 182 wub.gif

gal MAC stenda namie turi biggrin.gif
net maciau kitos panos su 187 dazos g.gif
Papildyta:
QUOTE(_IRIS_ @ 2009 07 17, 23:09)
nera taip sudetinga kaip atrodo mirksiukas.gif
tik galiu pasakyti kiek matau is foto pas jus yra sepetelis kuris yra flat top kabuki atitikmuo, ir yra naudojamas norint suteikti full coverage. jei toks ir yra tikslas, tai tiks puikiai, bet jei norisi naturalesnio vaizdo siulyciau "standartini" kabuki smile.gif
va toki
user posted image
o va cia flat top, is desines
user posted image
kuris man primena jusu turimus

galima paprasciau biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 07 17, 23:22)
galima paprasciau  biggrin.gif ?

Flat top- jei nori maksimalu dengima/maskavima isgauti.
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 07 17, 21:22)
gal MAC stenda namie turi  biggrin.gif
net maciau kitos panos su 187 dazos g.gif
Papildyta:

galima paprasciau  biggrin.gif ?

io kaip noreciau wub.gif neturiu, tik domiuos kosmetika, sakyciau tai mano hobis ax.gif
187 duotu lenviausia efekta, jis super tinka MSF su spalva, naudot pvz kaip bronzanta, o 188 bent jau man nepamainomas skaistalams ir highlighteriui thumbup.gif

paprasciau g.gif bandysim biggrin.gif na flat top tinkamiausias jei yra ka maskuot (o pas tave kiek pamenu nelabai yra, ar klystu g.gif ), storesni sluoksni, kai tuo tarpu kitas kabuki duoda lengvesni maskavima ir efekta ant veiduko, o jei nori gali i vietas, kurias nori labiau pamaskuot det antra sluoksni pudrytes, kas ir yra buildable coverage 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 07 17, 21:30)
Flat top- jei nori maksimalu dengima/maskavima isgauti.

drinks_cheers.gif aciu 4u.gif as kol randu lietuviska atitikmeni terminui doh.gif man lietuviskai isvis jau kartais tampa sunku ka nors paaiskint blush2.gif
Atsakyti
va, radau filmuka kuris paaiskins viska dar tiksliau mirksiukas.gif
flat top brush vs domed brush
Atsakyti
QUOTE(_IRIS_ @ 2009 07 18, 00:06)
va, radau filmuka kuris paaiskins viska dar tiksliau mirksiukas.gif
flat top brush vs domed brush

tai kiek supratau flat top, duos labiau matoma sluoksni?
Atsakyti