Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinių šepetėlių pasaulis

QUOTE(Tortuga @ 2009 07 07, 19:54)
Jau kai išbandysi, tai labai laukiu atsiliepimų  blush2.gif

Aš abžora tokia mažumėlę paėmiau tą rinkinuką, mac 187 ir dar guerlaino meteoritams, tai kol dabar visus tuos iš rinkinuko išbandysiu, praeis nemažai laiko biggrin.gif

O sakykit angle brush skirtas skaistalams ir bronzatams? (į kairę nuo vidurinio čia )
Atsakyti
QUOTE(Leopardė @ 2009 07 08, 22:35)
ir mane tas pats domina, tik mane domina isskaidymui 4u.gif
kaip jie atrodo blush2.gif ?

Del sepeteliu atsakiau, o sklaidymo atrodo taip:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 07 08, 15:05)
imk is everydayminerals, man jie thumbup.gif o kainuoja pigiai, ir dar i lt siuncia dirol.gif

o be kreditines kaip man ji gaut? g.gif tarpininkes nemaciau kad is em puslapio uzsakineja. Labai fainas atrodo sepetukas. as naudojau mineralinei pudrai guerlain meteoritams skirta, bet jau pradeda jis man sertis labai, al kad plaunu pastoviai, i savaite du kart g.gif zodziu noriu kito. smile.gif dar mary kay fainas irgi pasirode
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 09 liepos 2009 - 01:47
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 07 09, 02:44)
o be kreditines kaip man ji gaut? g.gif  tarpininkes nemaciau kad is em puslapio uzsakineja. Labai fainas atrodo sepetukas. as naudojau mineralinei pudrai guerlain meteoritams skirta, bet jau pradeda jis man sertis labai, al kad plaunu pastoviai, i savaite du kart g.gif  zodziu noriu kito.  smile.gif  dar mary kay fainas irgi pasirode

Nebutina kreditine, tiks bet kuri visa, mastercard kortele rodos. O jei norisi per tarpininkes, tai pasiklaust galit - manau be problemu uzsakytu net ir jums vienai (uzsakyme irasytu jusu adresa ir iskart jums ateitu siuntinukas).
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 07 09, 02:44)
o be kreditines kaip man ji gaut? g.gif  tarpininkes nemaciau kad is em puslapio uzsakineja. Labai fainas atrodo sepetukas. as naudojau mineralinei pudrai guerlain meteoritams skirta, bet jau pradeda jis man sertis labai, al kad plaunu pastoviai, i savaite du kart g.gif  zodziu noriu kito.  smile.gif  dar mary kay fainas irgi pasirode

parasyk Mariposai, ji padeda nupirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 07 09, 15:56)
parasyk Mariposai, ji padeda nupirkti 4u.gif

biggrin.gif as jai ir parasiau, laukiu atsakymo, ir dar prie to pacio ta nemokama sample rinkinuka iseis uzsakyti smile.gif bus dviguba nauda. O tu jau uzsisakei?
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 07 09, 16:04)
biggrin.gif as jai ir parasiau, laukiu atsakymo, ir dar prie to pacio ta nemokama sample rinkinuka iseis uzsakyti smile.gif  bus dviguba nauda. O tu jau uzsisakei?

persigalvojau, imsiu mary kay sepeteli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 07 09, 14:04)
biggrin.gif as jai ir parasiau, laukiu atsakymo, ir dar prie to pacio ta nemokama sample rinkinuka iseis uzsakyti smile.gif  bus dviguba nauda. O tu jau uzsisakei?

O kur tuos nemokamus samples galima surast? Daviaus daviaus po visą puslapį ir neradau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bliuskė @ 2009 07 09, 16:31)
O kur tuos nemokamus samples galima surast? Daviaus daviaus po visą puslapį ir neradau  doh.gif

spaudi kits, pasirenki custom kits ten rasi paveiksliuka su uzrasu Free Sample Makeup Kit, apacioj spaudi add to chart, o tada jau renkiesi is viu pudru, maskuokliu, matysi jau viska, ir tempi ten i ta chart, desinej pusej
Papildyta:
QUOTE(Spicas @ 2009 07 09, 16:27)
persigalvojau, imsiu mary kay sepeteli ax.gif

o man mariposa neatraso, nors prisijungus g.gif tai as duoduos po visur dabar, ieskau kas ta mary kay kaune platintu, nes siustis viska jau taip atsibodo, pastininke 8 ryte atbilda, paskui neimanoma uzmigt. lotuliukas.gif Bet to is everyday minerals labiau noriu.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 07 09, 16:51)
spaudi kits, pasirenki custom kits ten rasi paveiksliuka su uzrasu Free Sample Makeup Kit, apacioj spaudi add to chart, o tada jau renkiesi is viu pudru, maskuokliu, matysi jau viska, ir tempi ten i ta chart, desinej pusej
Papildyta:

o man mariposa neatraso, nors prisijungus g.gif  tai as duoduos po visur dabar, ieskau kas ta mary kay kaune platintu, nes siustis viska jau taip atsibodo, pastininke 8 ryte atbilda, paskui neimanoma uzmigt. lotuliukas.gif Bet to is everyday minerals labiau noriu.. verysad.gif

o as nenoriu laukti kokias 3 sav. doh.gif
Darijac gi sako gali padeti 4u.gif

p.s. o kas tas sample? kazka praleidau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 07 09, 17:01)
o as nenoriu laukti kokias 3 sav. doh.gif
Darijac gi sako gali padeti 4u.gif

p.s. o kas tas sample? kazka praleidau blush2.gif

nemokami meginukai is everyday minerals. o jei Darijac is Kauno, tai uzsisakau iskart ir as.
Atsakyti
sveikos merginos, gal galetumet patarti, kokios formos sepetuko reikia vadinamams meteorams. noriu isbandyt, tokie kaip rutuline pudra, tik nezinau koki sepetuka imti. radau ir bronzing brush ir blush brush pavadinimus. galvoju apie tbs, bet ten jie dvieju rusiu kaip pagal foto matau blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murka2008: 09 liepos 2009 - 16:29