Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinių šepetėlių pasaulis

QUOTE(shopingas @ 2009 07 08, 02:29)
As is TBS turiu du didziuosius (face&body) ir skaistalu, tai didieji patinka minkstumu, gerai paima produkta (naudoju meteoritams), bet kazkodel pasivelia sereliai viduryje po kurio laiko, tai tenka dazniau plaut, kad formoj butu. O skaistalu tai neypatingas, noretusi, kad nebutu toks plokscias. Teko dar bandyt seseliu, tai nerekomenduociau  schmoll.gif

tikrai drinks_cheers.gif TBS didysis labai fainutis, skaistalų ir šešėlių schmoll.gif Aš įsigyjau MAC 217 - pasakiškas wub.gif
Atsakyti
patarkit koki isigyti mineralinei pudrai??
aisku tikiu kad MAC tikrai gerulis, bet is pigesniu .. ?ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 07 08, 14:05)
patarkit koki isigyti mineralinei pudrai??
aisku tikiu kad MAC tikrai gerulis, bet is pigesniu .. ?ax.gif

imk is everydayminerals, man jie thumbup.gif o kainuoja pigiai, ir dar i lt siuncia dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 07 08, 15:05)
imk is everydayminerals, man jie thumbup.gif o kainuoja pigiai, ir dar i lt siuncia dirol.gif

bigsmile.gif gal nuorodele imestum
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 07 08, 17:09)

Čia 4u.gif
man labiausiai patinka Long Handled Kabuki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mascara: 08 liepos 2009 - 17:47
sveikutes,as mastau apie bronzanto-skaistalu sepeteli,tik niekaip neisirenku ax.gif noreciau kokio geros firmos,nars,BB.mac ar pan,gal patartumet?kad butu patogus ir nepaimtu kalno bronzanto ar skaistalu iskart,na kad butu galima saikingai po truputi spalva isgaut o ne iskart daug ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 07 08, 17:09)

va: https://www.everyday...?...0&Itemid=46

mano mylimukas flat top, laabai wub.gif svelnus, svelnus, nesiseria, zodziu labai thumbup.gif
Atsakyti
man tai sitas labai smagiai atrodo bigsmile.gif Baby Flat Top
na tas pats pirmas, maziuku kotu..ar jis tinkamas?

beja, kaip uzsisakyt? per kokia tarpininke? nes as neturiu korteles skirtos pirkti internetu blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(charisma212 @ 2009 07 08, 19:39)
va: https://www.everyday...?...0&Itemid=46

mano mylimukas flat top, laabai wub.gif svelnus, svelnus, nesiseria, zodziu labai  thumbup.gif

kaip isigijai ji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spicas: 08 liepos 2009 - 18:42
QUOTE(Spicas @ 2009 07 08, 19:41)
aga tas pats wub.gif
kaip isigijai ji?

zinok, labai paprastai, nereikia jokiu tarpininkiu, siuncia papigiai i lt, uzsiregistruok ten, sumesk viska i kasika, apmokek kreditke, ir viskas - lauk, po +/-3 savaiciu bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 07 08, 19:43)
zinok, labai paprastai, nereikia jokiu tarpininkiu, siuncia papigiai i lt, uzsiregistruok ten, sumesk viska i kasika, apmokek kreditke, ir viskas - lauk, po +/-3 savaiciu bus mirksiukas.gif

bet ilgokai siuncia ane? g.gif
o tai pas tave ne tas pirmasis toks maziuliukas?
pas tave su kotu ilgesniu?
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 07 08, 19:44)
bet ilgokai siuncia ane? g.gif
o tai pas tave ne tas pirmasis toks maziuliukas?
pas tave su kotu ilgesniu?

labai ivairiai siuncia, kartais ilgiau, kartais trumpiau ax.gif pas mane tas, kuris paskutinis, uz 10$ ir dar turiu concealer brush-irgi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 07 08, 03:29)

Seseliuoti - tai? Tiesiog tepti seseli ar ir issklaidymui? As tepimui turiu is MAC 239, o issklaidymui is ?CoastalScents - labai patenkinta abejais  thumbup.gif

ir mane tas pats domina, tik mane domina isskaidymui 4u.gif
kaip jie atrodo blush2.gif ?
Atsakyti