Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinių šepetėlių pasaulis

QUOTE(bliuskė @ 2009 07 01, 15:45)
Na ne, rašo, kad naujas smile.gif

As tai manyciau gali. Tik reikia ziuret is kur perkiesi. Pvz jei is kokios Kinijos, tai gali but padielke, bet jei zmogus pardavineja kelis daiktus ir tikrai matosi, kad jo asmeniniai (vienetais, o ne po keliasdesimt ju turi), tai tikrai gali. Esu pirkus Smashbox #19 sepeteli uz mazdaug 20$ su atsiuntimu kai parduotuvej jis kainuoja 52$ ir tikrai viskas tvarkinga su juo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 07 02, 01:52)
As tai manyciau gali. Tik reikia ziuret is kur perkiesi. Pvz jei is kokios Kinijos, tai gali but padielke, bet jei zmogus pardavineja kelis daiktus ir tikrai matosi, kad jo asmeniniai (vienetais, o ne po keliasdesimt ju turi), tai tikrai gali. Esu pirkus Smashbox #19 sepeteli uz mazdaug 20$ su atsiuntimu kai parduotuvej jis kainuoja 52$ ir tikrai viskas tvarkinga su juo.  thumbup.gif

Aš pigiau per ebay pirkau atskirai MAC 239 ir MAC 224. Kiekvieną gavus atidžiai apžiūrėjau, atrodo, originalas,bet užrašas ant MAC 239 puikiausiai laikosi, nors šepetėliui jau metai, o va ant MAC 224 visas apsitrynęs, nors šis šepetėlis pirktas prieš kokį pusmetį unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2009 07 02, 07:56)
Aš pigiau per ebay pirkau atskirai MAC 239 ir MAC 224. Kiekvieną gavus atidžiai apžiūrėjau, atrodo, originalas,bet užrašas ant MAC 239 puikiausiai laikosi, nors šepetėliui jau metai, o va ant MAC 224 visas apsitrynęs, nors šis šepetėlis pirktas prieš kokį pusmetį unsure.gif

Nemanau, kad uzraso laikymasis parodo originalas ar ne - tiksliau neseniai taip maniau, kad tas turi itakos, bet pasirodo ne... Pati pirkau MAC seseliu sepeteli ju parduotuveje pries kokius pora menesiu, bet uzraso beveik nebelike. Realiai sepetelis daugiausia stovi be darbo indelyje, tai nera i ka trintis, naudotas turbut ne dazniau nei kas trecia diena.
Atsakyti
Vakar nusipirkau Make up for ever kabuki sepeteli - jau ilgai ji apziurinejau, tai nebesusilaikiau. Ir visai nesigailiu, nes svelnumas neispasakytas, paima produkta gerai ir tepa labai lygiai (siandien isbandziau ji bronzatui) wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 07 02, 22:46)
Vakar nusipirkau Make up for ever kabuki sepeteli - jau ilgai ji apziurinejau, tai nebesusilaikiau. Ir visai nesigailiu, nes svelnumas neispasakytas, paima produkta gerai ir tepa labai lygiai (siandien isbandziau ji bronzatui)  wub.gif
user posted image

gal gali palygint su MAC 182? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_IRIS_ @ 2009 07 03, 03:13)
gal gali palygint su MAC 182? 4u.gif

Tai, kad MAC 182 nebandzius - is MAC turejau 129 pudrai, bet man per siurkstus buvo ir seresi, tai grazinau i parduotuve. Ryt zadu i miesta eit, tai galeciau parduotuvej pabandyt ir palygint, jei idomu. wink.gif

Nors dabar pagalvojau, kad budama MAC parduotuvej (kai pirkau sepetelius), tai visus apziurejau ir man labiausiai patiko butent 129 (toks universalus ir pudrai, ir skaistalams).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 03 liepos 2009 - 03:12
kadangi beveik nieko neišmanau apie kosmetinius šepetėlius, gal galėtumėte pasakyti kam šis skirtas? 4u.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 07 03, 02:11)
Tai, kad MAC 182 nebandzius - is MAC turejau 129 pudrai, bet man per siurkstus buvo ir seresi, tai grazinau i parduotuve. Ryt zadu i miesta eit, tai galeciau parduotuvej pabandyt ir palygint, jei idomu. wink.gif

Nors dabar pagalvojau, kad budama MAC parduotuvej (kai pirkau sepetelius), tai visus apziurejau ir man labiausiai patiko butent 129 (toks universalus ir pudrai, ir skaistalams).

jei kartais butum MAC gal gali uzmest aki ir palygint ax.gif 4u.gif (ir prie to pacio, kaip nauja Euristokrats2 kolekcija, verta demesio?)
Atsakyti
QUOTE(Ashantii @ 2009 07 03, 16:47)
kadangi beveik nieko neišmanau apie kosmetinius šepetėlius, gal galėtumėte pasakyti kam šis skirtas?  4u.gif user posted image

Manau kad skaistalams
Atsakyti
Na va, nusitempiau vyra pro Saks 5th Avenue parduotuve (ten yra MAC stendai), tai apziurejau 182 sepeteli - net nezinau, atrodo labai svelnus, minkstumas tai toks pat kaip MUFE ir standumas panasus (gal MAC vos vos standesnis).

O tos kolekcijos neuzmaciau ten.... Gal neateje dar g.gif Jei busiu MAC parduotuvej savaitgali, tai pranesiu ar ten yra wink.gif
Atsakyti
Kas kiek laiko plaunat sepetelius ir su kokiom priemonem?
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2009 07 04, 11:22)
Kas kiek laiko plaunat sepetelius ir su kokiom priemonem?

Buvo jau šnekėta šiuo klausimu tikrai smile.gif Vienus šepetukus panos plauna kasdien (skystos pudros), kitus kartą per savaitę. Su šampūnu arba tam specialiai skirtu šepetėlių skysčiu.
Atsakyti