Per youtube gali pasižiūrėti merginos dažos gražiai su įvairiais šepetėliais, gal tu irgi savuosius atitaikysi
QUOTE(ANGELIUKSTE @ 2009 06 26, 15:35)
gal kasnors galetu man papasakoti kam reikalingi visi sie teptukai?
Vaje kur toki rinkinuka radai?
QUOTE(Cinamonas* @ 2009 06 27, 13:02)
Vaje kur toki rinkinuka radai?
manyciau is cia pati keleta sepeteliu laukiu
QUOTE(ANGELIUKSTE @ 2009 06 26, 15:35)
gal kasnors galetu man papasakoti kam reikalingi visi sie teptukai?
Vardint manau ilgai uztruktu - jus atsiverskit koki kosmetikos parduotuves puslapi, susiraskit sepeteliu skilti ir ziurekit ka raso aprasyme (foto matysit koks sepetelis ir bus parasyta kam reikalingas). O po to jau ir youtube galesit ziuret kaip pritaikyt ji realybej.
Vakar isploviau BE sepetelius, skirtus mineralinei pudrai. Rezultatu nesu patenkinta, nes tokie "skysti" pasidare kabuki dziovinau idejus i maiseli, kad per daug neissipustu, bet ir tai nelabai padejo. Tikiuosi po kiek laiko susitvarkys
na as kaip nors susitvarkysiu, manau...
o tie sepeteliai, tai ne is CS jie is ebay....kaip uz ~50lt su parsiuntimu tai labai puikus:D
o tie sepeteliai, tai ne is CS jie is ebay....kaip uz ~50lt su parsiuntimu tai labai puikus:D
QUOTE(ANGELIUKSTE @ 2009 06 29, 18:11)
na as kaip nors susitvarkysiu, manau...
Na bet idomu kaip ju kokybe, ar "nesiseria" ir kaip dengia. As planuoju uzsisakyti seseliams sepetuku ir Everyday Minerals, man ju sepeteliai nuostabus
Sveikos, sakykit ar gali originalus MAC 187 kainuoti 20 eurų?
QUOTE(bliuskė @ 2009 07 01, 11:59)
manau, kad ne
QUOTE(Vitulka @ 2009 07 01, 10:09)
manau, kad ne
Dėkui, varau ieškot, kur galima normalų nusipirkt.
QUOTE(bliuskė @ 2009 07 01, 11:59)
gali, jeigu naudotas, kodel gi ne
QUOTE(charisma212 @ 2009 07 01, 12:51)
gali, jeigu naudotas, kodel gi ne
Na ne, rašo, kad naujas