Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinių šepetėlių pasaulis

QUOTE(shopingas @ 2009 06 23, 15:04)
Kaip sulenda? Man tai didziojo TBS (tiksliau abieju didziuju, kuriuos turiu) viduryje esnatys sereliai kazkaip susilenkia ar susivelia, kad viduryje pasidaro idubimas.  doh.gif Isplaunu ir vel gerai kuriam laikui...

na vos paspaudus sereliai slepiasi toje metalineje sepetelio dalyje, nzn, kaip paaiskint g.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 06 23, 16:04)
Kaip sulenda? Man tai didziojo TBS (tiksliau abieju didziuju, kuriuos turiu) viduryje esnatys sereliai kazkaip susilenkia ar susivelia, kad viduryje pasidaro idubimas.  doh.gif Isplaunu ir vel gerai kuriam laikui...

man irgi kartais veliasi (tik EDM) - as pries plaudama ir po plovimo issukuoju (tankiomis sukytemis). Taip nesivelia ilgiau.
Atsakyti
QUOTE(nostera @ 2009 06 02, 20:55)
Sveikutės,

norėjau pasiteirauti, ar esate girdėjusios/bandžiusios vadinamąjį BeautyBlender'į? Būtų įdomu sužinoti, iš kur arčiau nei Amerikos jį užsisakyti? smile.gif

beautyblender

šiandien išbandžiau šį gėrį smile.gif labai smagiai, lygiai dengia, tik reikia įprasti su juo dirbti, nes jau ilgoką laiką tepliojuosi tik su mac187.
Atsakyti
Žiūrinėju šepetėlius pravedimams ir pasimečiau biggrin.gif Kuriuo kažin patogiausia dažytis? Kas tokį dalyką naudojat pasidalinkit patirtimi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ANDI @ 2009 06 24, 11:15)
Žiūrinėju šepetėlius pravedimams ir pasimečiau  biggrin.gif  Kuriuo kažin patogiausia dažytis? Kas tokį dalyką naudojat pasidalinkit patirtimi  ax.gif

Aš turiu kampu šepetėlį. Man labai patogu.
Turbut toks Tik jų būna dideių ir mažų tai aš turiu mažą
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kašariukė: 24 birželio 2009 - 10:34
as turiu toki MAC, bet jis man geriau duminiam makiazui, preciziskai nubraizytai linijai turiu bare minerals sepeteli.
Atsakyti
Uzsisakiau toki Everyday Minerals sepeteli kreminei pudrai, ziuresiu kaip sis bigsmile.gif Gal kas toki naudoja, kokie atsiliepimai? Man Everyday Minerals sepeteliai labai patinka, nes ypac svelnus wub.gif
user posted image
Atsakyti
Man pudrai dabar nelabai reikia jau, bet svajoju apie si Make up for ever. Apciupinejau vakar parduotuvej - nerealiai svlenus ir patogus atrodo: wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 06 25, 15:52)
Uzsisakiau toki Everyday Minerals sepeteli kreminei pudrai, ziuresiu kaip sis  bigsmile.gif Gal kas toki naudoja, kokie atsiliepimai? Man Everyday Minerals sepeteliai labai patinka, nes ypac svelnus  wub.gif
user posted image

Aš turiu, bet kadangi pastaruoju metu mažai krempudros naudoju, tai nelabai galiu daug komentuoti... kažkaip pamėgau mineralines pudras, tai kreminė stovi vonioj ir liūdi blush2.gif
Atsakyti
gal kasnors galetu man papasakoti kam reikalingi visi sie teptukai? doh.gif ax.gif blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image user posted image

blush2.gif
Atsakyti
is tikruju, tai kiekvienas is ju su savo atskira paskirtim, bet jeigu nesi vizaziste tikrai tokios gausos nereikia ax.gif
Atsakyti
na jei buciau visaziste tai turbut zinociau kam ju tiek reikia.. rolleyes.gif .gavau juos labai pingiai..is sabalo pagaminti (isskyrus tie raudoni, jie nenaturalus doh.gif )..

o tai gal nors mazdaug kasnors mane galetu apsviest...taip noriu ismokt graziai pasidazyti, bet nei biski nesuprantu ka su kuriuo daryt..o internete nerandu tokio detalaus aprasymo...tad kreipiuosi i jus... wub.gif blush2.gif
Atsakyti