Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinių šepetėlių pasaulis

kaip dziovinat sepetukus? as isploviau su sampunu ir padejau dziuti, tai man ar atrodo, ar sepetelis forma prarado, kazkoks keistas, net nebe taip patogu tept. turejau erdesos. gal jau kazka ne taip padariau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2009 06 09, 15:51)
kaip dziovinat sepetukus? as isploviau su sampunu ir padejau dziuti, tai man ar atrodo, ar sepetelis forma prarado, kazkoks keistas, net nebe taip patogu tept. turejau erdesos. gal jau kazka ne taip padariau  doh.gif

man dar neteko plauti smile.gif as turiu erdesos,man nepatinka kad labai seriasi...jis visiskai issisers?esate gal susidurusios su tuom?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 27 rugsėjo 2009 - 18:16
QUOTE(yours @ 2009 06 09, 15:06)
man dar neteko plauti smile.gif as turiu erdesos,man nepatinka kad labai seriasi...jis visiskai issisers?esate gal susidurusios su tuom?

Man irgi siek tiek seriasi, bet tikiuosi, kad liks nors pora plauku begant laikui hihihi.gif nes siaip patiko kaip dazo, tik va po plovimo kazkoks istizelis pasidare aggressive.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano erdesos issukamas tai visiskai nesiseria tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2009 06 09, 16:17)
Man irgi siek tiek seriasi, bet tikiuosi, kad liks nors pora plauku begant laikui hihihi.gif nes siaip patiko kaip dazo, tik va po plovimo kazkoks istizelis pasidare  aggressive.gif     biggrin.gif

tai as bijosiu ir plaut savo 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(FoxLady @ 2009 06 09, 16:20)

mano neissukamas...kai issisers nusipirksiu issukama biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 27 rugsėjo 2009 - 18:29
O kas kiek laiko plaunate sepeteli? g.gif As turiu issukama Erdesos, kazkas rase,kad jis nesiseria, na,man naudojimo pradzioj truputi seresi,dabar jau lyg ir nieko, bet va galvoju,kaip jis atrodys isplautas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L'ora: 10 birželio 2009 - 06:46
QUOTE(yours @ 2009 06 09, 15:06)
Papildyta:

ta prasme?kaip tepli? g.gif

As tai pagal kvapa jauciu kada jau reikia isplauti sepeteli, pas mane irgi seriasi, bet ne per stipriausiai...naudoju jau daug metu, tai tikrai nebijokite ir plaukite, net isplovus kazkaip ir EZ svieziau tepasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 06 09, 15:20)

beee.gif lotuliukas.gif o man konsultante sake nepirkt issukamo, nes seriukai pazeidziami, nuluzta, nuplysta ar velnias zino kas jiems ten darosi smile.gif va ir pasitikek tom pardavejom, specialiai man ikiso besiserianti sepeteli doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif juokauju
Atsakyti
tie šepetėliai ,kuri skirti biriai pudrai ,netinka rutulinei?

gal galit kokį gerą pigesnį šepelėlį rekomenduot , kad tiktų MINERALINEI ir tuo pačiu labai gerai jei ir rutulinei tiktų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2009 06 21, 16:39)
tie šepetėliai ,kuri skirti biriai pudrai ,netinka rutulinei?

gal galit kokį gerą pigesnį šepelėlį rekomenduot , kad tiktų MINERALINEI ir tuo pačiu labai gerai jei ir rutulinei tiktų  biggrin.gif

Priklauso nuo sepetelio - jei labai minkstas birios pudros, tai netiks rutulinei, nes nuo tu rutuliuku turi sereliai nukrapstyt pudra... Siaip visada reiketu pasibandyt ir ziuret tinka/patinka ir pan.
Atsakyti
mano TBS seseliu sepetelio sereliai sulenda i sepetelio kota, ar imanoma ka nors su tuo padaryt ar mest lauk? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bitute737 @ 2009 06 23, 14:26)
mano TBS seseliu sepetelio sereliai sulenda i sepetelio kota, ar imanoma ka nors su tuo padaryt ar mest lauk? g.gif

Kaip sulenda? Man tai didziojo TBS (tiksliau abieju didziuju, kuriuos turiu) viduryje esnatys sereliai kazkaip susilenkia ar susivelia, kad viduryje pasidaro idubimas. doh.gif Isplaunu ir vel gerai kuriam laikui...
Atsakyti