Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinių šepetėlių pasaulis

QUOTE(Vitulka @ 2009 05 08, 16:41)
nesutinku. jau du metus taip džiovinu TBS didįjį, nieko jam neatsitiko  schmoll.gif
kas dėl plovimo, ne visos turi galimybių pirkt skystį spec šepetėliams plaut.  Indų ploviklis gal ne geriausia išeitis, bet nuo šampūno nieko jiems neatsitiks irnesakyk.gif

man atrodo TBS didysis yra platsmasiniu koteliu rolleyes.gif
Atsakyti
Labas vakarelis visoms. Visko neskaiciau, gal jau ir kartosiuos, bet gal kas turit nuomoniu apie JGlamour sepetelius? Ar daug skiriasi MAC187 nuo sito http://www.jglamour....brush-h106.html
Atsakyti
Nusivylus MAC pudros/skaistalu sepeteliu uzsisakiau panasiai atrodanti is Coastalscents, tai del 'badymosi' siurkstumas panasus su MAC ir atrodo tvirtimas panasus bus. Reikes ziuret kaip daugiau panaudojus, bet kolkas bent nemeto sereliu thumbup.gif
Atsakyti
turiu gosh tokiais seriais, pabandykit kam mac per brangu. man jis analogiskas mac'ui
Atsakyti
Sveikos merginos, temos pradžioje kalbėjote kaip laikote savo šepetėlius (namuose). Youtube radau gerą variantą, dalinuosi su jumis smile.gif

Sephora Inspired Brush Holder
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2009 05 19, 14:48)
turiu gosh tokiais seriais, pabandykit kam mac per brangu. man jis analogiskas mac'ui

O pirkot ji LT? g.gif Kazkaip niekad nemaciau tokio is Gosh... mastau.gif Kiek kainavo? blush2.gif Aciu aciuks.gif
Atsakyti
Sveikutės,

norėjau pasiteirauti, ar esate girdėjusios/bandžiusios vadinamąjį BeautyBlender'į? Būtų įdomu sužinoti, iš kur arčiau nei Amerikos jį užsisakyti? smile.gif

beautyblender
Atsakyti
Mergytes, rekomenduokite koki gera seseliams skirta teptuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2009 06 07, 13:22)

O kam konkreciai norit ji naudot? Paprasciausio tepimui ieskot ar sklaidymui, raukslei ar pan....

Man siuo metu tepimui geriausias MAC, o kitus du turiu is CoastalScents.
Atsakyti
Noretusi raukslei ir skaidymui...Mac siek tiek brangoki gal ka is pigesniu galetumete rekomenduoti... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2009 06 07, 13:22)

mac 239 wub.gif dabar paziurejau, kad mac tau pe brangus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charisma212: 07 birželio 2009 - 14:56
QUOTE(Seila @ 2009 06 07, 14:39)
Noretusi raukslei ir skaidymui...Mac siek tiek brangoki gal ka is pigesniu galetumete rekomenduoti... rolleyes.gif

As rasiau, kad siam reikalui naudoju is CoastalScents - nenorit pabandyt? Abu kainuoja po beveik 3$, be to si firma siuncia i LT, tai su parsiuntimu manau iki kokiu 10-15$ kainuotu (per tarpininke galit irgi pabandyt,tai su % ten turetu gal net pigiau). Mano tokie:
user posted image
http://www.coastalsc...rease-brush.cfm

user posted image
http://www.coastalsc...ger-blender.cfm

Dar esu turejus rinkinuka Go Professional firmos, pirkta is ebay.co.uk - man patiko. Tiesa, ten nera sklaidymo sepetelio, bet kaip uz tokia kaina, rinkinukas labai geras.
Atsakyti