Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinių šepetėlių pasaulis

krempudros plaunu kasdien, jei tik tepuos, skaistalų, meteoritų stengiuos kartą į savaitę smile.gif
tuo pačiu šampūnu kaip ir galvą
Atsakyti
sveikos norejau paklausti gal zinot kur galeciau nusipirkti gera, bet nebrangu makiazo pagrindo sepeteli? is anksto dekui. ai beje savus sepetelius plaunu arba sampusu arba body shop duso zele(taip lie svelnesni buna) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aiste P. @ 2009 04 24, 20:33)
Kas kiek mazdaug laiko plaunat su sampunu ?  smile.gif

Krem tai po kiekvieno panaudojimo, o kitus tai stengiuosi kuo dažniau, bet turbut gaunasi kartą per menesi. Bet ir naudoju neitin daug pastaruoju metu.
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2009 04 16, 22:38)
Kokį šepetėlį geriau rinktis skystai pudrai. Štai iš tokių:

The Body shop:
user posted image

Isigijau sita sepeteli krem pudrai. Netuuriu su kuom palyginti, bet man patiko thumbup.gif
Atsakyti
Teptukus (skirtus sausiems produktams) bent kartą per savaitę tikrai reikėtų išplauti... Ir nepamiršti kokio balzamo ir kondicionieriaus (žinoma, jei natūralus plaukas). Mano kolegės skystai pudrai tepti naudoja tbs teptukus. Nuomonės gana skirtingos - arba labai patinka, arba išvis ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute2009 @ 2009 04 27, 13:14)
Teptukus (skirtus sausiems produktams) bent kartą per savaitę tikrai reikėtų išplauti... Ir nepamiršti kokio balzamo ir kondicionieriaus (žinoma, jei natūralus plaukas). Mano kolegės skystai pudrai tepti naudoja tbs teptukus. Nuomonės gana skirtingos - arba labai patinka, arba išvis ne smile.gif

Tikrai sutinku, kad kasdien dazantis - karta per savaite plauti butina drinks_cheers.gif tik del kondicionieriaus, tai abejociau ar jis taip jau gerai g.gif juk tada paliekamos nuosedos ant plaukeliu...
Atsakyti
Sepetelius krempudai ir pravedimams plaunu kaskart, o kitus karta per savaite smile.gif
O reciau kazkaip man atrodo labai nehigieniska biggrin.gif
Atsakyti
Turiu klausimuka MAC sepetelius naudojancioms - ar jums jie seresi/seresi? Man #129 pudros sepetelis kiek besidazau, tai krenta ir sereliai, ir tokie trumpi sereliai (kaip nuluze). Galvoju praeis ar ne.... g.gif O siaip visdar jauciu ji - siurkstus jis man....
Atsakyti
Mano 129 MAC sepetelis visai neseresi. g.gif Niu buvo kad ten vienas , du plaukeliai nukrito, bet tikrai nedaugiau. Plaunu tik su MAC skisciu sepeteliams plauti.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 04 28, 21:02)
Mano 129 MAC sepetelis visai neseresi. g.gif  Niu buvo kad ten vienas , du plaukeliai nukrito, bet tikrai nedaugiau. Plaunu tik su MAC skisciu sepeteliams plauti.

Nu jei ka dar turiu laiko kol galima grazint i parduotuve, bet tikiuosiu praeis tas negerumas - man kol pudra ir meteoritais pasidazau, tai pameta kokius 5 plaukelius tikrai ir tu nuluzusiu tai ne neskaiciuoju... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 04 29, 00:30)
Nu jei ka dar turiu laiko kol galima grazint i parduotuve, bet tikiuosiu praeis tas negerumas - man kol pudra ir meteoritais pasidazau, tai pameta kokius 5 plaukelius tikrai ir tu nuluzusiu tai ne neskaiciuoju... doh.gif

O va man kilotoks klausimas. Zinau kad Amerikoje viska beveik galma grazinti. Tu va pasinaudojai sepeteliu, tau netiko, tu grazinai. O kas su tuo sepeteliu bus toliau. Nejaugi jis vel keliauja i parduotuve. Pamenu cia ejo kalba kad viena pana persisiunte sepeteli is Amerikos per tarpininke ir jai pasirode kad jis naudotas. tai gal taip ir yra. Tie grazinti sepetukai vel keliauja i prekyba.... g.gif
Atsakyti
Esu labai nustebinta ir patenkinta dviejų pigių šepetėlių kokybe. Pirmasis Kron kosmetikos birios pudros šepetėlis, antrasis Superdrug skaistalų šepetėlis. Abu labai švelnus, kiek naudojau visiškai nesišeria g.gif Švelnumu netgi galėčiau lyginti su The Body Shop Face & Body šepetėliu. Kron vos vos ne toks švelnus ir yra natūralaus plauko, Superdrug šepetėlis sintetinių šerelių.

user posted image
Atsakyti