Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinių šepetėlių pasaulis

QUOTE(Argija @ 2009 04 16, 21:38)
Kokį šepetėlį geriau rinktis skystai pudrai. Štai iš tokių:

Gosh: (trečias ir ketvirtas)
user posted image

p.s. MAC, Dior, Chanel man per brangu  blush2.gif

Gosh trečią ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2009 04 16, 20:38)

user posted image

O kur Jūs matėt gosh tokių šepetėlių? Ieškojau to kur dviejų šerelių juodi+balti per visas parduotuves čia kažkada, bet visur man kartojo, kad jų jau nebebus unsure.gif
Atsakyti
Būsiu ir aš pavėlavus jeigu nebėra jų parduotuvėse ir nebebus. verysad.gif Išvis pasimečiau, tai kokį skyst. pudros šepetėlį galima įsigyte lietuvos parduotuvėse už normalia kaina? g.gif
Turbūt tada The Body Shop šepetėlį, kokie atsiliepimai apie jį?
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2009 04 16, 21:36)
Būsiu ir aš pavėlavus jeigu nebėra jų parduotuvėse ir nebebus. verysad.gif  Išvis pasimečiau, tai kokį skyst. pudros šepetėlį galima įsigyte lietuvos parduotuvėse už normalia kaina?  g.gif
Turbūt tada The Body Shop šepetėlį, kokie atsiliepimai apie jį?

Dar galit pasižiūrėti kokių gosh dar turi šepetėlių, dabar yra jų visai kita linija, bet manau ir joje turėtų būt skystos pudros šepetėlis g.gif Šiaip, kiek skaičiau apie Body Shop šepetėlį skystai pudrai atsiliepimai ne patys geriausi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo witchcraft: 16 balandžio 2009 - 21:45
QUOTE(witchcraft @ 2009 04 16, 22:45)
Dar galit pasižiūrėti kokių gosh dar turi šepetėlių, dabar yra jų visai kita linija, bet manau ir joje turėtų būt skystos pudros šepetėlis  g.gif  Šiaip, kiek skaičiau apie Body Shop šepetėlį skystai pudrai atsiliepimai ne patys geriausi  g.gif

Naujojoje Gosh kolekcijoje yra toks skystai pudrai, kaip paveikslėlije ketvirtas, tik be raudono galiuko. Man jis panašus į TBS g.gif
Atsakyti
dar Make up store turi tokį šepetėlį, kaip tas Gosh trečias, tik nežinau, kiek kainuoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 16 balandžio 2009 - 22:35
QUOTE(Vitulka @ 2009 04 16, 22:34)
dar Make up store turi tokį šepetėlį, kaip tas Gosh trečias, tik nežinau, kiek kainuoja smile.gif

~80Lt, tiksliai nepamenu, bet antrą kartą matyt nepirkčiau, jis man smarkiai šeriasi ir jo šereliai tokie labai lankstūs, antrą kartą neišplovus šepetėlio beveik neįmanoma pasidažyt doh.gif
O jei ieškant paprasto plokščio šepetėlio krempudrei, tai juk ant šios žemės ne vien 3 firmos randasi ax.gif Jų beveik visur galima rasti g.gif
Atsakyti
Šiandien buvau akropolije, tai aplaksčiau viską. Nusipirkau Gosh professional art šepetėlius akims, skystai pudrai dar nieko nepirkau, nes niekaip neapsispręndžiu. Man tas su juodais ir baltais šereliais atrodo patogesnis, bet jų nebėra pirkti. Išskyrus make up store, bet nžn.. Kažkodėl man pasitikėjimo ta firma nekelia. Užsukau į Make up store temą supermamose, tai likau nesupratusi, vieni ginčai ir nieko daugiau doh.gif
Na o toks paprastas skystai pudrai teptukas, tai tik gosh ir the body shop pasirodė verti dėmesio g.gif
Atsakyti
Perskaicius daug teigiamu atsiliepimu, nusipirkau labai nebrangius, bet kokybiskus Eco tools sepetelius. Vakar isbandziau - svelnus ir labai gerai atlieka savo darba. Rekomenduoju smile.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2009 04 17, 19:27)
Perskaicius daug teigiamu atsiliepimu, nusipirkau labai nebrangius, bet kokybiskus Eco tools sepetelius. Vakar isbandziau - svelnus ir labai gerai atlieka savo darba. Rekomenduoju smile.gif
user posted imageuser posted image

Na kaip suprantu jūs ne Lietuvoje, nes tokių tikrai nemačiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2009 04 16, 21:38)
user posted image
p.s. MAC, Dior, Chanel man per brangu  blush2.gif

Kokia kaina LT trečio iš kairės?
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2009 04 18, 09:38)
Na kaip suprantu jūs ne Lietuvoje, nes tokių tikrai nemačiau  schmoll.gif

na taip, bet dauguma ar siaip, ar taip siunciasi is uzsienio, tai pasidalinau ispudziais smile.gif
Atsakyti