O kur Jūs matėt gosh tokių šepetėlių? Ieškojau to kur dviejų šerelių juodi+balti per visas parduotuves čia kažkada, bet visur man kartojo, kad jų jau nebebus
Būsiu ir aš pavėlavus jeigu nebėra jų parduotuvėse ir nebebus. Išvis pasimečiau, tai kokį skyst. pudros šepetėlį galima įsigyte lietuvos parduotuvėse už normalia kaina? Turbūt tada The Body Shop šepetėlį, kokie atsiliepimai apie jį?
Būsiu ir aš pavėlavus jeigu nebėra jų parduotuvėse ir nebebus. Išvis pasimečiau, tai kokį skyst. pudros šepetėlį galima įsigyte lietuvos parduotuvėse už normalia kaina?
Turbūt tada The Body Shop šepetėlį, kokie atsiliepimai apie jį?
Dar galit pasižiūrėti kokių gosh dar turi šepetėlių, dabar yra jų visai kita linija, bet manau ir joje turėtų būt skystos pudros šepetėlis Šiaip, kiek skaičiau apie Body Shop šepetėlį skystai pudrai atsiliepimai ne patys geriausi
Dar galit pasižiūrėti kokių gosh dar turi šepetėlių, dabar yra jų visai kita linija, bet manau ir joje turėtų būt skystos pudros šepetėlis Šiaip, kiek skaičiau apie Body Shop šepetėlį skystai pudrai atsiliepimai ne patys geriausi
~80Lt, tiksliai nepamenu, bet antrą kartą matyt nepirkčiau, jis man smarkiai šeriasi ir jo šereliai tokie labai lankstūs, antrą kartą neišplovus šepetėlio beveik neįmanoma pasidažyt
O jei ieškant paprasto plokščio šepetėlio krempudrei, tai juk ant šios žemės ne vien 3 firmos randasi Jų beveik visur galima rasti
Šiandien buvau akropolije, tai aplaksčiau viską. Nusipirkau Gosh professional art šepetėlius akims, skystai pudrai dar nieko nepirkau, nes niekaip neapsispręndžiu. Man tas su juodais ir baltais šereliais atrodo patogesnis, bet jų nebėra pirkti. Išskyrus make up store, bet nžn.. Kažkodėl man pasitikėjimo ta firma nekelia. Užsukau į Make up store temą supermamose, tai likau nesupratusi, vieni ginčai ir nieko daugiau Na o toks paprastas skystai pudrai teptukas, tai tik gosh ir the body shop pasirodė verti dėmesio
Perskaicius daug teigiamu atsiliepimu, nusipirkau labai nebrangius, bet kokybiskus Eco tools sepetelius. Vakar isbandziau - svelnus ir labai gerai atlieka savo darba. Rekomenduoju
Perskaicius daug teigiamu atsiliepimu, nusipirkau labai nebrangius, bet kokybiskus Eco tools sepetelius. Vakar isbandziau - svelnus ir labai gerai atlieka savo darba. Rekomenduoju