Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinių šepetėlių pasaulis

QUOTE(Via @@@ @ 2009 03 24, 18:09)
Atsiprasau,neskaiciau visos temos, bet gal kas gali patart...... Sepetukas meteorams ir bronzantui tas pats naudojamas?  Ar TBS face and body tam tinkamas?  Gal dar kas parekomenduos tam reikalui ne pati brangiausia varianta?
Nes dabar tepliojuos su egipto zemes sepeteliu,tai nepatenkinta,kaip meteorus tepa g.gif ......

Man TBS sepetis face and body per minkstas meteoritams, pirkau Guerlain specialiai meteoritams skirtaji sepeteli, man jis thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, ar kas turite FOUNDATION BRUSH The body Shop ? Kaip jis kreminiai pudrai?
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2009 04 14, 23:34)
Merginos, ar kas turite FOUNDATION BRUSH The body Shop ? Kaip jis kreminiai pudrai?

Būtinai reikia plauti po kiekvieno naudojimo, nes antrą kartą nebetepa gražiai. bet šiaip, švelnus ir malonus.
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2009 04 14, 23:34)

As turiu... Kai neturejus kito,negaliu palygint, tai man patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2009 04 14, 22:34)

Ziurint kokia krempudra juo tepsi - jei lengvai pasiskirstancia, tai naudoti galima, bet jei sunkiau dengiancia, tirstesne, tai graziai neisskirsto schmoll.gif

Klausimas turincioms MAC 187 4u.gif Ar pavyksta su juo padengti problemines vietas - nosies kampucius, paakius, prie akies vidinio kampucio... man jis toks didelis atrodo... g.gif ar nera taip, kad pasitepus krempudra reikia dar su kitu sepeteliu sias vietas pereiti?
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2009 04 15, 08:53)
Ziurint kokia krempudra juo tepsi - jei lengvai pasiskirstancia, tai naudoti galima, bet jei sunkiau dengiancia, tirstesne, tai graziai neisskirsto schmoll.gif

Klausimas turincioms MAC 187 4u.gif Ar pavyksta su juo padengti problemines vietas - nosies kampucius, paakius, prie akies vidinio kampucio... man jis toks didelis atrodo... g.gif  ar nera taip, kad pasitepus krempudra reikia dar su kitu sepeteliu sias vietas pereiti?

man tai pavyksta ax.gif O šiaip yra ir sumažintas 187, skirtas tokioms vietoms prieiti ax.gif Tai jei pinigėlių negaila, galima ir tokį, ir tokį įsigyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2009 04 15, 09:53)
Klausimas turincioms MAC 187 4u.gif Ar pavyksta su juo padengti problemines vietas - nosies kampucius, paakius, prie akies vidinio kampucio... man jis toks didelis atrodo... g.gif  ar nera taip, kad pasitepus krempudra reikia dar su kitu sepeteliu sias vietas pereiti?

juk jis minkštutis, šereliai išsilanksto, prisitaiko prie vietos, kurią nori tept, jokių kitų papildomų šepetėlių man nereik ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2009 04 15, 09:53)

labai gerai dengia drinks_cheers.gif pasiekia visas sunkiai pasiekiamas vietas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 04 15, 11:29)
juk jis minkštutis, šereliai išsilanksto, prisitaiko prie vietos, kurią nori tept, jokių kitų papildomų šepetėlių man nereik  ax.gif

QUOTE(Tiffany @ 2009 04 15, 23:22)
labai gerai dengia  drinks_cheers.gif pasiekia visas sunkiai pasiekiamas vietas  wub.gif

o man paakius ir kampucius vis vien norisi patept ploksciu maskavimo sepeteliu.

toks sepetelis kruopsciau maskuoja

user posted image

O 187 gerai paskirsto pudra plonu sluoksniu po visa veida smile.gif
Atsakyti
Merginos, kur ta MAC 187 galima nusipirkti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2009 04 15, 23:32)
Merginos, kur ta MAC 187 galima nusipirkti?  ax.gif

www.maccosmetics.com, www.nordstrom.com...
Atsakyti
Kokį šepetėlį geriau rinktis skystai pudrai. Štai iš tokių:

The Body shop:
user posted image

Gosh: (trečias ir ketvirtas)
user posted image

p.s. MAC, Dior, Chanel man per brangu blush2.gif
Atsakyti