Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinių šepetėlių pasaulis

Tęsiame diskusijas apie šepetėlius drinks_cheers.gif

SENA TEMA

user posted image

Na, o kad pradedanciosioms butu lengviau susigaudyti, surasau pagrindinius kosmetiniu sepeteliu tipus:
1. Pudros sepeteliai (skirti biriai, kompaktinei, mineralinei pudrai, taip pat kabuki tipo sepeteliai)
user posted imageuser posted image

2. Sepeteliai skaistalams, bronzantams, konturavimui, face blender sepeteliai...

3. Makiazo pagrindo (skirti kreminei pudrai) bei maskavimo sepeteliai
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KRISTELA: 07 kovo 2009 - 11:25
4. Sepeteliai akims - ju yra bene didziausia ivairove, kiekvienas sepetelis skirtas tam tikrai funkcijai, pvz vidinio akies kampucio dazymui, voko raukslei, apatinei linijai ir t.t... tai seseliu sepeteliai, laineriai, eye blender ir kt.
Papildyta:
5. Na, ir ivairus kiti sepeteliai - lupoms, antakiams ir kt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KRISTELA: 07 kovo 2009 - 11:45
Sveiki, gal kas nusimanote ir pasakysit ar šie šepetėliai originalūs ...? g.gif
Radau Ebay - noriu įsigyti, bet nenoriu apsigauti... doh.gif

Pardavėjas tikina, kad originalūs... ax.gif
Beje skelbime jis rašo, kad baltojo šepetėlio švelnesni plaukeliai ir jis kokybiškesnis nei juodas - man jie atrodo vienodi... lotuliukas.gif
Ar taip gali būt? biggrin.gif

user posted image
user posted image

Lauksiu komentarų bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Rasicka* @ 2009 03 07, 13:14)
Sveiki, gal kas nusimanote ir pasakysit ar šie šepetėliai originalūs ...?  g.gif
Radau Ebay - noriu įsigyti, bet nenoriu apsigauti...  doh.gif 

Na, bent jau tas baltas, tai yra limituotuo leidimo Emilio Pucci, nemanau, kad limitinius padirbinetu, bent jau neteko girdet schmoll.gif o ir siaip, is foto kazin ar kad tiksliai pasakys originalas ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar gal galit maždaug parašyt kiek tarkim tiek už vieną tiek už kitą būtų verta mokėti...? g.gif Jie nauji abu ax.gif
Ar labiau verta pirkt tą limituoto leidimo, ar realiai jokio skirtumo? lotuliukas.gif
Atsakyti
o kokia kaina tokio sepetelio gaunasi uzsisakant? 4u.gif
Atsakyti
Man apsimokėjo pirkt 2, nes vieno siųsti nelabai apsimoka, tai išėjo 75Lt. už vieną vnt. blush2.gif
Pasiėmiau ir juodą ir tą baltą - tas kuris patiks labiausiai pasiliksiu sau, o kitą parduosiu... tongue.gif
Šiaip kiek pavyko sužinot, tai jie ~100Lt. ir dar brangiau šiaip kainuoja ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasicka*: 08 kovo 2009 - 13:20
aisku...Gal kuri galetumete pasiulyti kur lietuvoje galima butu gauti MAC 187 sepeteli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasicka* @ 2009 03 08, 13:18)
Man apsimokėjo pirkt 2, nes vieno siųsti nelabai apsimoka, tai išėjo  75Lt. už  vieną vnt. blush2.gif
Pasiėmiau ir juodą ir tą baltą - tas kuris patiks labiausiai pasiliksiu sau, o kitą parduosiu...  tongue.gif
Šiaip kiek pavyko sužinot, tai jie ~100Lt. ir dar brangiau šiaip kainuoja  ax.gif

Manau galima ir pigiau rasti g.gif As lapkricio menesi mokejau 40 lt. smile.gif Pas mane baltas, tai labai patinka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 08 kovo 2009 - 14:39
4u.gif Čia už naują? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasicka* @ 2009 03 08, 14:42)
4u.gif Čia už naują?  g.gif

taip 4u.gif
Atsakyti
O galima sužinot kur pirkote - na negi aš būsiu apsišovusi ??? blush-anim-cl.gif
Atsakyti