Įkraunama...
Įkraunama...

moteris+tatuiruotės

Merginos, labai noriu tatuiruotes! gal turit kokiu salonu vilniuje rekomenduoti? aisku domina kokybe, tiek atlikimo, tiek kurybins sprendimas, nes vistiek netikiu, kad is katalogo kazka rasciau....
ai dar ir vietos niekaip neisprendziu smile.gif norejau ant kaklo, bet, vat yra kazkokiu bet...
nebijau klasikos - nugara, ant menties, ar kazkur pan.

parasau, kas su patirtimis - apsvieskit smile.gif 4u.gif
Atsakyti
As pries darant daug domejausi, ir norejau tik pacio geriausio meistro.. pagal atsiliepimus pasirinkau Rama, nu ir nieko likau patenkinta.. tatuiruotes taip normaliai iki siol ir nepavyko apziuret nes ant nugaros, nematau.. biggrin.gif bet kas mate tai sake oho.. biggrin.gif buvau su drauge kitam salone ji daresi, tai net ten meistrai isgyre sake labai gerai atliktas darbas.. Dar galvoju viena daryt tarp kaklo ir nugaros, per viduriuka tai manau, kad vel pas ji eisiu.. ax.gif o tatuiruotes man labai grazu, vyro neikalbu pasidaryt, jauciu ir neikalbesiu jis pries savo kuno zalojima.. unsure.gif
Atsakyti
man gražu.. labai gražu wub.gif
tik bijau, kad pačiai pabostų greitu laiku blush2.gif
o pas kitas pažiūrėti, tai labai patinka... be to MB nelabai teigiamai žiūri į tokias atrakcijas doh.gif
ir vienpagalvojus apie skausmą (jei daryčiaus tai beveik bikinio dalyje) blink.gif atšoka noras lotuliukas.gif
Atsakyti
tai daryk tokioj vietoj, kad nesimakaluotu pries akis ir neatsibos.. biggrin.gif as apie jos egzistavima ir pamirstu, kol is uz nugaros neisgirstu zodzio oho.. biggrin.gif pas mane ji zemai ant nugaros, tai nera lengva paslept.. o mano vyras nors ir buvo pries, bet susitaike, nes zino kad jei jau ko noriu perkalbet neiseis.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aziza: 20 kovo 2009 - 16:04
Čia geras pastebėjimas, kad darytis reikia tokioj vietoj, kad neatsibostų ir kuo rečiau matytum.
Pati turiu tarp menčių, neįmanoma pačiai pamatyti be dviejų veidrodžių.
O dar kiek visokių juokingų nutikimų apturėjau biggrin.gif
Kai kas nors iš nugaros sako ohoooo arba o kas čiaaa? Tada pirma mintis, kad jau išsiterliojau kažkur ir pan... Tiesiog užmiršus, kad turiu piešinį ten, o ir paslėpt ne problema, dažniausiai pasimato vasaros metu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simmonnete @ 2009 03 21, 00:13)
Čia geras pastebėjimas, kad darytis reikia tokioj vietoj, kad neatsibostų ir kuo rečiau matytum.
Pati turiu tarp menčių, neįmanoma pačiai pamatyti be dviejų veidrodžių.
O dar kiek visokių juokingų nutikimų apturėjau  biggrin.gif 
Kai kas nors iš nugaros sako ohoooo arba o kas čiaaa? Tada pirma mintis, kad jau išsiterliojau kažkur ir pan... Tiesiog užmiršus, kad turiu piešinį ten, o ir paslėpt ne problema, dažniausiai pasimato vasaros metu smile.gif

Tai vat dabar ir galvoju kaip cia pasielgti, kurioje vietoje darytis. As labai noriu vidineje rankos puseje nuo rieso iki alkunes toje vietoje. PAslepti tai ymanoma ilgos rankoves ir viskas.
Nemanau, kad nusibostu, bet vat neapsisprendziu koki piesinuka rinkitis g.gif PAsitarsiu su meistru ir tada apsispresiu 4u.gif
Atsakyti
Lietuva konservatyvi šalis. Aš nk prieš kai moterys yra pasidariusios kokias kelias nedideles mielas tatuiruotes, bet jau kai prasideda piešiniai dydžio su puse kūno tai man schmoll.gif
Atsakyti
As tai neturiu nieko pries tatoo, kaip tik man tai yra grazu ir daznai pavarvinu seile ziuredama i kitas, tik pati niekaip nesiriztu ax.gif o siaip tai graziausia kai tatoo yra siek tiek uzslepta ir tarkim matosi tik koks kamputis ar detale ojjj kiek tada susidomejimo sulauki, cia drauge tokia turi tai vis pasipasakoja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(My.Vica @ 2009 03 23, 20:03)
As tai neturiu nieko pries tatoo, kaip tik man tai yra grazu ir daznai pavarvinu seile ziuredama i kitas, tik pati niekaip nesiriztu  ax.gif  o siaip tai graziausia kai tatoo yra siek  tiek uzslepta ir tarkim matosi tik koks kamputis ar detale ojjj kiek tada susidomejimo sulauki, cia drauge tokia turi tai vis pasipasakoja  bigsmile.gif

tatto - intriga. Man patinka tose vietose kur nebuna labai dazna prisidariusi 4u.gif
Atsakyti
Va butent mirksiukas.gif be to pagirsiu tavo tatoo ant kojos, tos pedutes tokios paprastos ir mielos 4u.gif
Atsakyti
Ech..kad būčiau paskaičiusi šituos komentarus prieš gerus 5m.. Jauna buvau, neprotinga blush2.gif užsidegiau kaip degtukas - reikia ir viskas!! doh.gif pateisinau viską: trukdys darbui, kelnės ar tamsios pėdkelnės visada išgelbės.. senatvėj negražu? na ir kas, juk senatvėj mes visi negražūs biggrin.gif ale bet va dabar jei būtų galimybė ją pasinaikint, tai net nemirktelčiau blush2.gif nėra jinai nei labai didelė, nei spalvota ir baisi.. padaryta gražiai, deja jokio subtilumo joje nėra, nes kai dariausi amžius ne subtilumo buvo verysad.gif gal jei būtų kitoj vietoj (dabar jinai pas mane ant kojos teis kauliuku, maždaug degtukų dėžutės dydžio) ir kiek kitokia, nebūčiau taip niūriai nusiteikus, o dabar tai verysad.gif
Labai rekomenduoju prieš darantis apgalvoti viską labai objektyviai, neskubant ir neieškant pateisinimų viskam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diminuendo @ 2009 03 23, 22:48)
Ech..kad būčiau paskaičiusi šituos komentarus prieš gerus 5m.. Jauna buvau, neprotinga  blush2.gif  užsidegiau kaip degtukas - reikia ir viskas!!  doh.gif  pateisinau viską: trukdys darbui, kelnės ar tamsios pėdkelnės visada išgelbės.. senatvėj negražu? na ir kas, juk senatvėj mes visi negražūs  biggrin.gif  ale bet va dabar jei būtų galimybė ją pasinaikint, tai net nemirktelčiau  blush2.gif nėra jinai nei labai didelė, nei spalvota ir baisi.. padaryta gražiai, deja jokio subtilumo joje nėra, nes kai dariausi amžius ne subtilumo buvo  verysad.gif  gal jei būtų kitoj vietoj (dabar jinai pas mane ant kojos teis kauliuku, maždaug degtukų dėžutės dydžio) ir kiek kitokia, nebūčiau taip niūriai nusiteikus, o dabar tai  verysad.gif
Labai rekomenduoju prieš darantis apgalvoti viską labai objektyviai, neskubant ir neieškant pateisinimų viskam  mirksiukas.gif

Bet dabar yra lazeriai kuriais per keleta kartu pasalina tatto. Jeigu ji yra nespalvpta jokiu problemu nesudaro, tik klausimas kiek kartu reikes procedura pakartoti. Nepasalinamos yra, zalia ir geltona spalvos, o kuo tamsesne spalva tuo paprasiau ja pasalinti.
Atsakyti