Įkraunama...
Įkraunama...

moteris+tatuiruotės

QUOTE(sena niekšė @ 2009 03 12, 16:44)
dėl darbo, tai kartais protokolai gali reikalauti nedemonstruot tatuiruočių. bet abejoju ar šitos problemos neišspręstų ilgos rankovės ar ilgos kelnės. nebent ta tatuiruotė kokia nors itin ekstremali.

MB taip mane ir nuramino smile.gif sake ilgom rankovem marskinelius kai eisi i pokalbi ir viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2009 03 12, 22:51)
MB taip mane ir nuramino  smile.gif  sake ilgom rankovem marskinelius kai eisi i pokalbi ir viskas  4u.gif

o tu ju daug turi?kaip supratau ant rankos,o dar???///
Atsakyti
seniau man buvo grazu, dabar nesidaryciau... gal isaugau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka33 @ 2009 03 13, 17:19)
o tu ju daug turi?kaip supratau ant rankos,o dar???///

Ne as daug neturiu. Turiu viena ant kojos, pedutes nelabai dideles.
O vat db planuoju vaziuoti darytis ant rankos todel ir gvildenu tema kaip cia ar nepakenks man 4u.gif
Atsakyti
man tai gražu tatuiruotės,o vat vyrui visai nepatinka ax.gif
Atsakyti
O man patinka merginos su tatuiruote(tik viena),ypač nugaroje prie užpakaliuko.
Atsakyti
QUOTE(Nykštukė @ 2009 03 17, 23:34)

nu man taippat grazu toje vietoje, bet niekada nesidaryciau nes Lietuvoje jau bumas darytis butent toje vietoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nykštukė @ 2009 03 17, 23:34)

Na toje vietoje tai dabar Lietuvoje bumas uzejes labai daug merginu darosi. Grazu ir man bet niekada nesidaryciau nesinori buti pilka mase 4u.gif
Atsakyti
man grazu 4u.gif
tik aisku jei ne per visa nugara, ir ne ant krutu (kazkaip man neestetiska), ir kad nebutu tokia riebi spalvota, kuri is tolo ziurint atrodo kaip deme (pvz.:ieva is baro ir jos kates veidas ant rankos), bet jei jusiske ar siaip kokia estetiska, kuria norint galima paslepti rubais man tikrai grazu.
bet saves su tatoo neisivaizduoju, nors anksciau svajodavau apie tai blush2.gif
Atsakyti
Man labai gražios emigrantės pėdutės ax.gif
Atsakyti
[quote=Rubinuke,2009 03 18, 16:31]
Man labai gražios emigrantės pėdutės ax.gif
[/quote
Aciu labai Rubinuke daug kas sako, kad mano pedutes nepakartojamos smile.gif As internete suradau panasiai nupiestas ant kojos ir labai uzsinorejau. Labai originaliai man atrode ir iskirtinai blush2.gif
nu cia dar pati save pasigyriau blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
kita savaitele bandysim nusigauti iki tatto studijos. Vis MB dirba o ta studija sestadieniais nedirba taip ir tempiasi guma verysad.gif
Atsakyti