QUOTE(vilkra @ 2009 03 19, 10:23)
Bandė ji pirmą kartą purkštauti, bet ten sesutė buvo "Freken Bok". Pasakė nori, kad mama būtų šalia? Tai nedrįsk išplėšti. O kitaip dursim adatą (tipo užmigdysim) ir mamą išvarysim. Aš kaip išsižiojau, ką sakyti, taip ir likau. Bet suveikė- nė nekrustelėjo. Kitą kartą, kai darėm buvo kita sesutė, bet vaikė nė nebandė priešintis- bijojo likti viena... Daugiau problemų, kai plaukus reikia išplauti.. Dušo ji nepakenčia (tiesą sakant, ir man vonioje pliuškentis maloniau). Tai vyksta karas su grąsinimais, kad liks be plaukų, kai išdžius žele ir reiks juos nukirpti. O plaukus ji dar brangina. Tikiuosi ir šį katrą suveiks.
nu mums abi sesutes kazkaip neveikia, nei viena negasdina, tik lopsines dainuoti man liepia
o as vis ta pacia, jos megstamiausia, tai karta ir paklause ar kitu nemoku, matyt jai jau atsibodo
QUOTE(Naminė @ 2009 03 19, 10:52)
Aciu visom uz info ir patarimus,pirmadieni vaziuojam i Santariskes pas gyd Samaitiene daryt EEG,jei teko su sia gyd bendrauti,parasykit nuomone.Tik va liepe prikelt 4 ryto kad 9 uzmigtu,nezinau ar mum tai pavyks
nu ji man maloni opasirode, tokia svelni
Geriau patiko nei Ambrozevic
QUOTE(Rustė @ 2009 03 19, 10:58)
maloni gydytoja
ir vaiką pakalbina, išklauso.
nedaug teko su ja bendrauti, bet įspūdis neblogas
kitos gyrė, kad maloni.