Įkraunama...
Įkraunama...

Epilepsija

QUOTE(-Sandrita- @ 2009 03 13, 11:53)
Sveikos mergytes, mes po daktaru, vakar akiu dugna ziurejo, negero rado, israse Diakarbo, dar relaniumo 2xd pridejo, snd ryte ismatas nunesiau, maisto nevirskina, dar vaistu, jau nebezinau kaip speti per diena suduoti viska  doh.gif  juk nesukisiu visu vienu metu, ryte atsikelus pavalge, diakarba sudaviau, lekem i poliklinika, gryze dar uzkandom kiti vaistai, uzmigo, ziuriu treti stovi nesugerti, vienu zodziu nzn ka ir daryti  doh.gif

va dėl tos priežasties aš išsiprašiau, kad padarytų vaistus du kartus - ryte ir vakare.
dieninė dozė labai vargino...
Atsakyti
dar karteli labas, aciu labai uz patarimus ir palaikymus, nes kol kas man tai baisi liga, nors tiksli diagnoze dar neaiski,gal dar koks brudas laukia...Kai tyrimus padarys bus aisku, nors kazkaip tikiuosi tik geriausio. Bandysiu registruotis internetu, gal pasiseks. Aciu dar karteli ir gero savaitgalio visoms mamytesm ir jusu bebenciukams smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iquana: 13 kovo 2009 - 15:28
QUOTE(iquana @ 2009 03 13, 16:27)
dar karteli labas, aciu labai uz patarimus ir palaikymus, nes kol kas man tai baisi liga, nors tiksli diagnoze dar neaiski,gal dar koks brudas laukia...Kai tyrimus padarys bus aisku, nors kazkaip tikiuosi tik geriausio. Bandysiu registruotis internetu, gal pasiseks. Aciu dar karteli ir gero savaitgalio visoms mamytesm ir jusu bebenciukams smile.gif

Labas, malonu, kad galim padėti. Svarbiausiai nusiramink, pasiieškok tikslios informacijos (kad ir internete). Nusiteik, geriausiam, bet pasiruošk ir išgirsti ir nemalonią žinią. tai ne blogiausiai, kas gali nutikti, taip kartoju sau ir visiems kitiems (ypač bobulytėm, tetulytėm, kurios vos ne alpo išgirdę diagnozę- tipo viskas amen vaikui, ko tikėtis... ). taigi stiprybės ir tikimės praneši, kaip sekėsi.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2009 03 13, 12:27)
O sergu.lt normaliai veikia? Vyras nori taip pabandyti registruotis, aš kažkaip prie seno būdo linkusi. Reikėtų pavasarį paną parodyti gydytojai, jei bus kokie gydymo pakeitimai (tikiuosi dozės mažinimo), geriau būtų anksčiau, nes rudenį į mokyklą, tai nesinori, kad sutaptų ir vaistų dozės pakeitimas ir papildomas emocinis krūvis- mokykla.

Mes taip pat registravomės internetu. Nurodytu e.paštu atsiunčia patvirtinimą thumbup.gif

Padidino mums nitrozepamą. Buvo ryte ir vakare po pusę tabletės, o dabar dar bus per pietus ketvirtis doh.gif Dar naujieną iš gydytojos sužinojau, kad nitrozepamas mažesnis brudas nei Convulex'as unsure.gif O aš galvojau, kad atvirkščiai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 03 13, 17:54)
Mes taip pat registravomės internetu. Nurodytu e.paštu atsiunčia patvirtinimą  thumbup.gif

Padidino mums nitrozepamą. Buvo ryte ir vakare po pusę tabletės, o dabar dar bus per pietus ketvirtis  doh.gif Dar naujieną iš gydytojos sužinojau, kad nitrozepamas mažesnis brudas nei Convulex'as  unsure.gif O aš galvojau, kad atvirkščiai  blink.gif

matai Nitrozepamas daugiau kaip migdomieji vartojamas, o vaikams kaip matai ir nuo traukulių skiriamas.

Convulexas eina per kepenis, tai todėl ir brudas didsnis.
tik poveikis jo toks slopinamasis labiau matomas.
Papildyta:
Va žiūrėk Nirtozepamo (Radedormo) kam skiama:

Vartojimas
* Simptominis miego sutrikimo gydymas.
* Kūdikių ir mažų vaikų traukulių (Blitz - Nick - Salaam) gydymas.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 03 13, 18:11)
matai Nitrozepamas daugiau kaip migdomieji vartojamas, o vaikams kaip matai ir nuo traukulių skiriamas.

Convulexas eina per kepenis, tai todėl ir brudas didsnis.
tik poveikis jo toks slopinamasis labiau matomas.
Papildyta:
Va žiūrėk Nirtozepamo (Radedormo) kam skiama:

Vartojimas
* Simptominis miego sutrikimo gydymas.
* Kūdikių ir mažų vaikų traukulių (Blitz - Nick - Salaam) gydymas.

Čia apie nitrozepamą, taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 03 13, 19:11)
Čia apie nitrozepamą, taip  g.gif

jo, Nitrozepamas kaip yra iš migdomųjų grupės tai jis ir migdo, Conulexas veikia kitaip.
Nors čia irgi skirtingai, yra kas geriau perneša, yra kas sunkiau.
čia jau nėra absoliučios taisyklės.
Atsakyti
Aha, aš ir bijau, kad tas ketvirtis vidrį dienos ją prislopins. O jau ruošėmės visai jį nuimti, bet išlindo tie brudai ir ką tu jiems bash.gif Convulex'as tai jaučiu išvis jai nedaro jokios įtakos. Bet ar taip yra ištikrųjų tai nieks nepasakys sad.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 03 13, 19:46)
Aha, aš ir bijau, kad tas ketvirtis vidrį dienos ją prislopins. O jau ruošėmės visai jį nuimti, bet išlindo tie brudai ir ką tu jiems  bash.gif Convulex'as tai jaučiu išvis jai nedaro jokios įtakos. Bet ar taip yra ištikrųjų tai nieks nepasakys  sad.gif

vat būtent sad.gif jei bakterijoms galima padaryti tyrimus ir parinkti kuri antibiotikas jas veikia, tai čia negalima nieko...tik bandyti ir laukti, padės/nepadės...

tikėkimės, kad dieninė dozė neužslopins vaiko, o kaip tik padės ir traukuliai pasitrauks... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, pas mus tai nieko gero pasakyčiau, buvau penktadienį KMU pas mūsų neurochirurgą, pasakė, kad labai įdomiai-magnetas rodo galvytės dešinės pusės vystymosi anomaliją, o encifalogramos rodo židinukus kairėj pusėj unsure.gif , taqi sakė dar tarsis ir kalbės su radiologais, o apie operaciją poasakojo tik truputį, sakė labai rizikinga ir sudėtinga-reiktų išpjauti gabalėlį smegenėlių, bet jei jau tikrai kalba eis apie operaciją, tai sakė man išaiškins viską viską, apie galimas komplikacijas, rizikas ir pan, o man liks apsispręsti...
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 03 13, 19:46)
Aha, aš ir bijau, kad tas ketvirtis vidrį dienos ją prislopins. O jau ruošėmės visai jį nuimti, bet išlindo tie brudai ir ką tu jiems  bash.gif Convulex'as tai jaučiu išvis jai nedaro jokios įtakos. Bet ar taip yra ištikrųjų tai nieks nepasakys  sad.gif

Mums Nitrozepamas tai ziauru poveiki dare, nuemem ji, bet pries tai juk pora metu vartojom doh.gif jau tikrai tikrai nebenoreciau prie jo gryzti schmoll.gif schmoll.gif
nervuota buvo be galo be krasto, apsnudusi nu zodziu nuplaukusia nerealiai doh.gif doh.gif
nu bet musu ir doze didele buvo. Miltukais mes gerem, tiksliai nezinau kiek ten tos tabletes budavo, nes juos gamindavo, bet kruvele tai nemaza gaudavosi doh.gif du miltukai ryte , vienas per pietus ir du vakare..............ziauru....... doh.gif

uzjauciu milka@, del tu zarazu.......
Atsakyti
Labas po savaitgalio smile.gif,
pažiurejau sergu.lt. pas Endzinienė iki 03-25 užimta, kažkaip nelabai tikiu kad ir po to bus talonu? Jau nervas ima, kad niekas nesistumia i prieki ir neaišku kas iš tikro dukrai. Yra ir Šiauliuose gyd. Lukošaitis, dirbantis privačiai, bet kažkaip nesinori čia registruotis, nes aplinkui kalba kad Šiauliuose nugydė ne vieną. Gal kuri girdėjote apie gyd. Lukošaitį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iquana: 16 kovo 2009 - 14:09