Įkraunama...
Įkraunama...

Epilepsija

QUOTE(munyte @ 2009 04 09, 09:33)
labas rytas,
pratesiu Julietos ir Vilkros mintis

joks čia eterio teršimas, juk tam ši temelė ir yra.
Stuprybės tau mamyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 04 09, 10:57)
joks čia eterio teršimas, juk tam ši temelė ir yra.
Stuprybės tau mamyte  4u.gif

aciu uz stiprybe jos tikrai reikia 4u.gif ...Tokiu kaip mes yra nemazai (neduok Dieve,jau geriau pats sirgtum) verysad.gif .Manes gailetis tikrai nereikia-mes esam stiprus 4u.gif .Nera dar mums taip blogai-jis dar kazkiek pavaiksto,nueina i tualeta,pavalgo,tik rupuziokas palepes-nesirengia pats biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(munyte @ 2009 04 09, 10:42)
aciu uz stiprybe jos tikrai reikia 4u.gif ...Tokiu kaip mes yra nemazai (neduok Dieve,jau geriau pats sirgtum) verysad.gif .Manes gailetis tikrai nereikia-mes esam stiprus 4u.gif .Nera dar mums taip blogai-jis dar kazkiek pavaiksto,nueina i tualeta,pavalgo,tik rupuziokas palepes-nesirengia pats biggrin.gif

Tai va kad geriau pats negu vaikas, bet kas tada vaikus priziuretu?
palepus ir mano mažoji, atrodo lyg mokėtų bet nedaro, o gal pamiršta g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 04 09, 11:45)
Tai va kad geriau pats negu vaikas, bet kas tada vaikus priziuretu?
palepus ir mano mažoji, atrodo lyg mokėtų bet nedaro, o gal pamiršta  g.gif

zinai,kaip mazesni ir dar ligos kamuoja atrodo ta vaika ir noris palepint,o paskui ziurek jau ir lipa ant galvos biggrin.gif .Maniskis sako mokykloj pats po pietu miego apsirengia,o namie matyt jau ant tiek jam i krauja iauge,kad motina turi rengti-nesirengia nors uzmusk biggrin.gif .Ir dar koks nepatenkintas buna,kad verciu kazkiek rengtis paciam.Vaikis jau kak nada,o motina rengia biggrin.gif .Mano klaida-pripazistu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(munyte @ 2009 04 09, 10:49)
zinai,kaip mazesni ir dar ligos kamuoja atrodo ta vaika ir noris palepint,o paskui ziurek jau ir lipa ant galvos biggrin.gif .Maniskis sako mokykloj pats po pietu miego apsirengia,o namie matyt jau ant tiek jam i krauja iauge,kad motina turi rengti-nesirengia nors uzmusk biggrin.gif .Ir dar koks nepatenkintas buna,kad verciu kazkiek rengtis paciam.Vaikis jau kak nada,o motina rengia biggrin.gif .Mano klaida-pripazistu blush2.gif

mano irgi daug klaidų yra dėl to, bet kazkai vis pagailiu, ant savo galvos vis
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Munyte, Sandrita tas klaidas darom tik iš begalinės meilės ir noro padėt savo vaikučiams. Ir tegul kalba kas ką nori, kad išsilepinom ar ką užtenka pamatyti vaikų po elementariausių vaikiškų ligų palepusių ,o čia bjauri zaraza ir galų gale nusipelno jie to palepinimo ........................
O dažnausiai pačių tų žmonių kurie šneka apie išlepinimus vaikai galvom eina ir su kitais nesiskaito doh.gif
Munyte, jūs rašėt ,kad vaikinukui dydelė sloga, aš savo vaikams lašinu kai tokia užsilaikiusi baisi sloga vaistinėj gaminamas būna Colorgolis , Protorgolis ( su jodu )labai gerai išsivalo

Sandrita, džiugu kad mažulė sveiksta 4u.gif

Visiems sirgaliukams 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Stiprybės mamytėms ir vaikučiams 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ir stiprių margučių 4u.gif 4u.gif 4u.gif

P.S. Pasirodo mūsų merginai prabunda atsakomybės ir savarankiškumo jausmas bigsmile.gif thumbup.gif

Šį rytą su mažium dar gulinėjom, girdžiu virtuvėje jau tarška Ieva, sakau ko tu tokia ankstyva ? Taigi pas mokytoją turiu eiti 9.30 ( mes einam papildomai padirbėt ) man nieko nebuvo sakiusi, kad taip sutarta thumbup.gif wub.gif neatsidžiaugiu doh.gif kiek mažai tai mamai tereikia doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 04 09, 08:50)
Kaip kiti ligoniukai?

o mes kaka sad.gif

vakare išsivėmėm vaikas (antibiotikas be galo tirštas, šlykštus, nenuostabu, kad sutąsė).
naktį kilo tempa ir 2h numušinėjau ir 6h...

dabar, ji aišku apsiraminus, pavalgė kiek, nu baika vaikas, ale ko ta tempa vėl pašoko nesupratau...

skambinsiu gydytojai dėl kraujo tyrimo, kokie atsakymai.
Atsakyti
biggrin.gif neeee geriau nei paciam sirgt, nei vaikai, kad sirgtu, ale dave Dievas.... ir dziaukimes, nes mes juos turim, mes pamatem gyvenime kazka daugiau ir gal but Gyvenima imi vertinti labiau.... Ir kas vakara pasidziaugi, kad diena buvo gera, nes ji praejo ramiai... Paciom sirgti irgi blogai, nes kas tais maziais pasirupins...
o del to palepinimo, ko jus cia teisinates. Mes gi mamos, kas tuos vaikus palepins, jeigu ne mes... tik gal graziuoju reik juos truputi pratinti prie darbu... mirksiukas.gif
Zinot, kaip siandien prisimenu rusu k. mokytoja, kuri liepdavo mums nusiraminti ir ji mums skaitydavo, o pries tai pasakydavo: "Vaikai, dabar as jums paskaitysiu. atsiseskit, atsipalaiduokit, paklausykit isminciu... Daugiau gyvenime jums niekas nebeskaitys. Tevai jau nebeskaito. Ir prisiminsit tai visa gyvenima.... Jau dabar jus turesit kitiems skaityti..." aisku prisimenu, o mes buvom jau dvyliktokai... isivaizduojat, taip as siek tiek daugiau isgirdau rusu k.poemu ir siaip literaturos kuriniu... Taip, kad palepinkit tuos vaikus ir visai nesukit galvos. Jeigu imsim nuo saves stumti,bus kas priglaudzia.... gatves placios. Geriau tegu palcios musu sirdys... Aisku, ant sprando neleiskit jodinet.. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 04 09, 12:32)
o mes kaka sad.gif

vakare išsivėmėm vaikas (antibiotikas be galo tirštas, šlykštus, nenuostabu, kad sutąsė).
naktį kilo tempa ir 2h numušinėjau ir 6h...

dabar, ji aišku apsiraminus, pavalgė kiek, nu baika vaikas, ale ko ta tempa vėl pašoko nesupratau...

skambinsiu gydytojai dėl kraujo tyrimo, kokie atsakymai.

eina sau...kankina vaika ta temperatura,o man tas vemimas alergija varo-bijau jo.O mums temperatura taip sokibneja kai angina sukyla...
Vaima,negaliu as jam colargolio sulasint -nesileidzia.Aksciau kai mazesnis budavo dar per prievarta sulasindavau,o dabar sveikatos jis daug turi,nebesuvaldau as jo...
Atsakyti
QUOTE(munyte @ 2009 04 09, 11:38)
eina sau...kankina vaika ta temperatura,o man tas vemimas alergija varo-bijau jo.O mums temperatura taip sokibneja kai angina sukyla...

mano panai plaučių uždegimas...
man tas vėmimas ir su dieta labai negerai...vemia, reiškia nesuvalgo normų, o tai iš karto provokuoja traukulius sad.gif

nieko, su tokiu jūsų palaikymu, mes čia greit pasveiksim thumbup.gif thumbup.gif
labai tikiuosi išsisukti nuo ligoninės, nes Velykom, ten visai nenoriu važiuoti...
Atsakyti
QUOTE(munyte @ 2009 04 09, 11:38)
Vaima,negaliu as jam colargolio sulasint -nesileidzia.Aksciau kai mazesnis budavo dar per prievarta sulasindavau,o dabar sveikatos jis daug turi,nebesuvaldau as jo...

doh.gif nu jo vyrukas jau nemažas, tik geruoju susitart bandyt , bet žinau nuo svao merginos jeigu ko bijo ar nemalonu nors surišk nesusitarsi doh.gif

Ruste, laikykis mamuk 4u.gif jetau nu lyg vaikams mažai probroblemų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 04 09, 11:53)
mano panai plaučių uždegimas...
man tas vėmimas ir su dieta labai negerai...vemia, reiškia nesuvalgo normų, o tai iš karto provokuoja traukulius sad.gif

O leidžiamų antibiotikų nebūna? Gal ne taip dirgintų vaikelę? O šiaip sveikit greičiau, o tai tikrai pagalvosiu internetu bjaurastys plinta...
Atsakyti