Įkraunama...
Įkraunama...

Epilepsija

QUOTE(varlele @ 2009 04 07, 09:22)
unsure.gif nu cia kas dabar su tom ligom???
Musiskei tai  viduriukai kazkas... nu, bet ji jau Roto turejo, Salmonelioze turejo... tai gal tik siaip suaudrino kas viduriukus.. Vis galvoju ko ji cia padejuoja... nu va ir islindo...
Gal pakalbam apie grazu ora... gal tikrai virusas internetu?? ax.gif

Na, ne apie gražų orą nekalbam. baisu, už lango pavasaris, saulutė, paukščiukai.. o darbooo., o lakstyti norisi, o prie lango sėdžiu.. ir dar SM skaityti apie gražų orą?/ Na ne.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2009 04 07, 09:28)
Na, ne apie gražų orą nekalbam. baisu, už lango pavasaris, saulutė, paukščiukai.. o darbooo., o lakstyti norisi, o prie lango sėdžiu.. ir dar SM skaityti apie gražų orą?/ Na ne.

nepergyvenk, mes su tavim...man nors dvyniai atostogaujantys laukan išeis, ramiau man bus... rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 04 07, 09:39)
nepergyvenk, mes su tavim...man nors dvyniai atostogaujantys laukan išeis, ramiau man bus... rolleyes.gif

O broliai nepasigaus viruso nuo sesės, ar jau prasirgo?
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Reikia apie grazu ora, apie zydincias geles... tada ir darbas greiciau eisis... man tai labai grazu lauke... Nei per salta, nei per karsta - liux.
Vilkra, paziurek pro langeli ir grozekis sauletomis dienoms... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(varlele @ 2009 04 07, 10:18)
4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Reikia apie grazu ora, apie zydincias geles... tada ir darbas greiciau eisis... man tai labai grazu lauke... Nei per salta, nei per karsta - liux.
Vilkra, paziurek pro langeli  ir grozekis sauletomis dienoms... bigsmile.gif

Tyčiojies ,ane? linksma, ane? O man nelinksma.... tuoj žaliuzes uštrauksiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Man darbas vos vos juda.
A, prisiminiau- Tu gi pas mus liaudies medicinos žinovė biggrin.gif . patark, ką su panos strasdanom daryti, visai vaikai užvargino (ryžė strazdanė). Pergyvena maniškė. dar užliūliuojam- pavydi, kad jų spinduliukai nebučiuoja.. Bet tuoj bus bėdos- kokios priemonės jas blukina?
Atsakyti
tongue.gif kai tingi dirbti... viskas negerai: sninga-blogai, lyja- blogai... saule sviecia - blogai... biggrin.gif biggrin.gif
Strazdanas blukina gera nuotaika... biggrin.gif biggrin.gif sypsena nuo ausies iki ausies...
Nieks neblukina stazdanu... nieks, nes saule pasviecia, jos ir sudygsta... Saulej nebuti, strazdanu nebus... nu nebent kazkas dar kanors zino...
O as vuo eisiu i lauka... grozesiuosi sauleta diena ... tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(varlele @ 2009 04 07, 10:49)
Strazdanas blukina gera nuotaika...  biggrin.gif  biggrin.gif  sypsena nuo ausies iki ausies...

Ačiū, reikės perduoti saviškai ...Liuks receptas. Pasimėgauk gamta ir už mane. Aš langą užtrauksiu ir į darbus.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2009 04 07, 09:49)
O broliai nepasigaus viruso nuo sesės, ar jau prasirgo?

ai, tiem tai neima tokie dalykai smile.gif
dvyniai mano stiprūs, ko nepasakyčiau apie Brigitą...kvėpavimo takų sistema pas ją pažeidžiamiausia...po nervų sistemos sad.gif
Atsakyti
oi grazu lauke...
Dulkiu daug - uzknisa... batai, kaip is fermos...
Ruste, man atrodo, kad tokiem vaikiukam kvepavimo takai ir zarnynas sekancios bedos...musu pupa biski ne tai suvalgo riebiau ar ka... jau ziurek per viduriukus kerta...
Atsakyti
QUOTE(varlele @ 2009 04 07, 15:21)
oi grazu lauke...
Dulkiu daug - uzknisa... batai, kaip is fermos...
Ruste, man atrodo, kad tokiem vaikiukam kvepavimo takai ir zarnynas sekancios bedos...musu pupa biski ne tai suvalgo riebiau ar ka... jau ziurek per viduriukus kerta...

jo, teisingai sakai, kiekvienas turi silpną vietą, nepaisant neurologijos.

mano panos žarnynas stiprus, jie ne, ketogeninės ji neatlaikytų.

o šiaip plaučių uždegimą turim sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 04 07, 14:41)
jo, teisingai sakai, kiekvienas turi silpną vietą, nepaisant neurologijos.

mano panos žarnynas stiprus, jie ne, ketogeninės ji neatlaikytų.
o šiaip plaučių uždegimą turim sad.gif

vajeeee console.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2009 04 07, 16:24)

joa, sakė ligoninėn reikia, ale aš jau sakau nevažiuosiu, gretimam name ligoninė, jie ką visada spėsiu.

išrašė Zinnat sad.gif tručysimės sad.gif
Atsakyti