Įkraunama...
Įkraunama...

Epilepsija

QUOTE(Domicele @ 2009 04 06, 11:18)
dekui 4u.gif
siaip tai mes geriam Imonotrofina, ten apstu visokiu vitaminu g.gif
balzamu patepu, bet juk tai tik susvelnina padeti, bet nepanaikina priezastie smile.gif

O gal šeimos gydytoja, ką patartų telefonu? nes , įtariu , dabar poliklinikose daug virusuotų.
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 04 06, 10:21)
ziuriu ir mums tas pats buvo, bet Diacarba vis pageriam ir jai pagereja.
"Kai skilineja lupu kampuciai truksta vitamino B. "

Sandrita, o gal cia tas kalcis taip veikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2009 04 06, 11:24)
Sandrita, o gal cia tas kalcis taip veikia?  g.gif

kad mes negeriam jo jau kuris laikas, nu senokai jau, nes vaistu tiek visokiu kad nespejam sugerti ir taip
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 04 06, 11:32)
kad mes negeriam jo jau kuris laikas, nu senokai jau, nes vaistu tiek visokiu kad nespejam sugerti ir taip

o kol geret, nieko nepastebejai keisto?
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2009 04 06, 11:37)
o kol geret, nieko nepastebejai keisto?

tikrai ne schmoll.gif
Atsakyti
sveikos, jau norėjau čia jum rašyti, kad pas mus kaip ir pusė bėdos situacija...nu ir ką jūs manot... 38,6 pas mano paną sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 04 06, 17:13)
sveikos, jau norėjau čia jum rašyti, kad pas mus kaip ir pusė bėdos situacija...nu ir ką jūs manot... 38,6 pas mano paną sad.gif

Siaučia čia kažkokia bacila, guldo mūsų vaikus, mes jau be tempės sėdim, bet kostim tai atsakančiai.
Ruste Čia Brigitėlei, kad pasveiktų greičiau
user posted image
Atsakyti
Sveikutes...Jungiuosi ir as po savaitgalio. Linksmai pas savo sese pasedejau...Smagu kai oras siltas, kai saulute sviecia...noreciau kuo daugiau silumos ir sviesos sioje temuteje...taip nesmagu kai vaikuciai serga...Va ir as vedziau savo mazyte pas daktaru...Kai vienas vaikas serga, kitame matau ligas...ir nuolat nedideleje panikoje esu... blush2.gif
Sveikit... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 04 06, 18:13)

Vaje, kaip nesmagu.. man atrodo SM plinta virusas, guldantis vaikučius, kad mamos daugiau laiko su jais praleistų, o ne SM temose. O jei rimtai- kaip jaučiasi mažoji? priepuoliukų nėra? Kaip temperatūrą perneša? Ir daug daug saulutės, kad kuo greičiau pasveiktų.
Atsakyti
ačiū mergaitės, už palinkėjimus sveikti smile.gif

skambinau darželin, tai sakė Brigita trečias vaikas, kuris jau neateina - susirgo...

Atsakyti
Labas rytas visoms,
sveikatytesvisiems ligoniukams ir linkiu kuo greiciau pasveikt.

Mano vaikis lyg ir nieko(tfu tfu tfu)antra savaite pakosti ir snargliuojas,bet temperaturos nera.Dabar jam atostogos,tai sedim kazkas su juo namie....

Sveikatos visiems!!!!!!!
Atsakyti
unsure.gif nu cia kas dabar su tom ligom???
Musiskei tai viduriukai kazkas... nu, bet ji jau Roto turejo, Salmonelioze turejo... tai gal tik siaip suaudrino kas viduriukus.. Vis galvoju ko ji cia padejuoja... nu va ir islindo...
Gal pakalbam apie grazu ora... gal tikrai virusas internetu?? ax.gif
Atsakyti