Įkraunama...
Įkraunama...

Epilepsija

QUOTE(munyte @ 2009 03 29, 13:19)
iguana,as esu is Siauliu.Anksciau mes eidavom pas Savickiene.Ji savo laiku buvo laikoma gera neurologevisoj Lt,bet as ja pakeiciau i Grendaite.Grendaite labai liuks neurologe.Karta esam papuole pas Pliuriene-nelabai man ji patiko,o Mickeviciene tokia super svelni man pasirode.Tad apsistojom ties Grendaite.Jauna ji,bet gera gydytoja.Dirba ji ir skyriuje ir poliklinikoje.Kazkuri cia man menesi baiginejosi vaistai ir kaip tik buvo sunui priepuoliai suaktyveje,tai ji mus prieme net ne dirbdama poliklinikoje ta diena.

Labutis, o gyd. Grendaitė kaži specializuojasi epilepsijos gydyme ?
Atsakyti
QUOTE(iquana @ 2009 03 29, 21:16)
Labutis, o gyd. Grendaitė kaži specializuojasi epilepsijos gydyme ?

taigi mes epilepsija pas ja ir gydomes...
Atsakyti
QUOTE(varlele @ 2009 03 29, 19:09)
biggrin.gif Sandrita, ten maziuku pusej.... kusete ir lovyte vaikui o didesniuju.... tai tik lova ligoniui... Isivaizduoji, Sandrita,kaip  8 m. i tokia lovyte patalpintumei... lotuliukas.gif 
amri, as geriau patarciau pasiskambiniti i skyriu ir pasiklausti....  tenvisai malonus kolektyvas. PVZ. musu maze tokia, su kuria ir mama gali buti.... o kaip vyresniems - nezinau, jie ten kitam koridoriuje....
Vilkra... jau geriau manes nekviesk i siltnamius ant pagalbos.... o taivisa pagalba butu  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  po to savaitgalio.... galva tik sunki liktu ir darbai nepadaryti....  lotuliukas.gif  taip, kad persigalvok....

blush2.gif aaa, dideliu pusej nebuvau, cia pas mus guli ir 10 metu mergaite blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
biggrin.gif niu buna ten ir viena kita didzki ikelia, bet tik tuomet, kai ten visai visai ner vietos....
Nieko tokio, gi negali visko zinoti.... tongue.gif Mes jau ten, kaip vietiniai, bet didziuju pusej jokio supratimo neturim...
Munyte, o jums tai nelengva..... galiu tik stiprybes palinketi...
Atsakyti
sveikos visos mamytes 4u.gif mano berniukas jau du metus yra gydomas nuo epilepsijos.balandzio 10 vziuosim konsultacijai,viena gydytoja yra minejusi,kad po dvieju metu,jei nebuvo priepuoliu galima mazint vaistus.bet pries pusmeti darytoj EEG dar pakitimai matyti.idomu,kaip cia bus?taip noretusi jau atsikvept ir pradet eiti link pasveikimo.
mes pries pusmety kai gulemes tyrimams,tai klause ar noriu gult kartu,nors mano berniukui tik 5 metukai,zinoma guliausi ir gulsiuos visada(tfu tfu tfu,kad tik maziau reiketu)

sveikatytes visiems ligoniukams 4u.gif munytes vaikinukas labai grazus berniukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edeina: 29 kovo 2009 - 21:51
QUOTE(edeina @ 2009 03 29, 22:50)
sveikos visos mamytes 4u.gif mano berniukas jau du metus yra gydomas nuo epilepsijos.balandzio 10 vziuosim konsultacijai,viena gydytoja yra minejusi,kad po dvieju metu,jei nebuvo priepuoliu galima mazint vaistus.bet pries pusmeti darytoj EEG dar pakitimai matyti.idomu,kaip cia bus?taip noretusi jau atsikvept ir pradet eiti link pasveikimo.
mes pries pusmety kai gulemes tyrimams,tai klause ar noriu gult kartu,nors mano berniukui tik 5 metukai,zinoma guliausi ir gulsiuos visada(tfu tfu tfu,kad tik maziau reiketu)

sveikatytes visiems ligoniukams 4u.gif munytes vaikinukas labai grazus berniukas.

Labas...kokia pas Jus epi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amri: 29 kovo 2009 - 22:32

[/quote]
aciu labai 4u.gif ....sunkiai mano vaikis siandien keles i mokykla po to laikrodzio sukimo ir tie vaistai visa valanda anksciau girdes.Tai toki pusiau mieganti nuveziau....
Atsakyti
Labas rytas, mes 04-01 vyksim i Kauna pas gyd. Endzinienę ir galvojam kaži ar sunkiai rasim jos kabineta, kiek laiko teks ten klaidžioti. Gal galit pasakyti ar greitai pavyks rasti jos kabineta ar visgi teks paklaidžioti. nesu buvusi klinikose, bet įsivaizuoju kad ten neblogi labirintai. Iš Šiaulių atvykus kuriame Kauno gale klinikos?
Tas laikrodžių persukimus iš tiesų išmuša iš ritmo, vakar kol užmigau, o širyt tai atrodo dzin tas darbas kaip miego norejosi lotuliukas.gif O panikė mano išmuštruota, ateinu sakau keltis, staigiai keliasi ir vos ne kaip kareiviai rengiames smile.gif, bet jau priprato prie tokio tempo smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(iquana @ 2009 03 30, 09:30)
Labas rytas, mes 04-01 vyksim i Kauna pas gyd. Endzinienę ir galvojam kaži ar sunkiai rasim jos kabineta, kiek laiko teks ten klaidžioti. Gal galit pasakyti ar greitai pavyks rasti jos kabineta ar visgi teks paklaidžioti. nesu buvusi klinikose, bet įsivaizuoju kad ten neblogi labirintai. Iš Šiaulių atvykus kuriame Kauno gale klinikos?
Tas laikrodžių persukimus iš tiesų išmuša iš ritmo, vakar kol užmigau, o širyt tai atrodo dzin tas darbas kaip miego norejosi  lotuliukas.gif  O panikė mano išmuštruota, ateinu sakau keltis, staigiai keliasi ir vos ne kaip kareiviai rengiames smile.gif, bet jau priprato prie tokio tempo smile.gif.

mes i klinikas vaziuodavom link Vilniaus per ta tilta kur yra iluzes.Tai as dabar nezinau ar jis sutaisytas ir ar eismas ten leidziamas.Tai vat jei jau veikia,tai uz to tilto sukam i desine ir sankryzoj i kaire ir dabar galvoju kiek pavaziavus(nu reikia pavaziuot) ir vel sukam i kaire ir vaziuojam tiesiai iki Statoil degalines tada i desine ir varom tiesiai.Siaip tai tikrai nera labai klaidu nuo to tilto atvaziuojant is Siauliu.O daugiau klinikos desinej pusej tai reikia vaziuot kur masina pasistatyt susirast,nes ten visada pilnos gatveles tu masinu. O neurologijos klinika yra paciam gale ,daleiskim iejus pro paradinius kliniku vartus reikia pasukt i kaire ir eit tiesiai,taip prieinama Ginekologijos klinika tada desiniau tos klinikos per kiema vel eit iki galo ir pasukt laiptukais i desine ir tada jau yra Neurologijos klinika. Jei jus registravotes ne privaciai,ten yra registratura ,ten reikia pasirodyt ir pirmam aukste yra tas kabinetas .Siaip registraturoj pasako kur eit. Nezinau ar aiskiai parasiau.
Atsakyti
QUOTE(iquana @ 2009 03 30, 08:30)
Tas laikrodžių persukimus iš tiesų išmuša iš ritmo, vakar kol užmigau, o širyt tai atrodo dzin tas darbas kaip miego norejosi  lotuliukas.gif  O panikė mano išmuštruota, ateinu sakau keltis, staigiai keliasi ir vos ne kaip kareiviai rengiames smile.gif, bet jau priprato prie tokio tempo smile.gif.

Klaidžioti tikrai nereikės. Svarbiausiai surasti Klinikas. Čia aš prastas patarėjas... Geriau žemėlapyje pasižiūrėk. O Neurologijos klinika kairiausia iš visų.. Ten seki rodykles ir randi. smile.gif Gydytoja bus pirmam aukšte. Ai, gi gali internete KMUK susirasti ten ir kabinetai yra. O jei ,nerasi, nebėda- paklausi registratūroj pasakys. Vaikus registruoja BE EILĖS prie tolimesnio langelio.

Pavydžiu išmuštruotų vaikų mamoms- saviškę rengiau kaip lėlę, o gi ruošėmės- ir sekmadienį be pietų miego atlaikiau ir anksti paguldžiau... Vargšelės daarželio auklėtojos tokių "zombiukų" daug prives šiandien.. O mūsų katė visai šoke- "ei chebra, kas per netvarka- miegoti noriu, ko jūs čia taip sujudot?"
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Oho tema kaip juda į priekį doh.gif gaila geriau ne čia plepėtume doh.gif

Munyte, Edeina,Iquana 4u.gif 4u.gif 4u.gif malonu susipažinti, tik liūdna ,kad dėl ligos doh.gif

Mūsų mergiotei lyg ir viskas normaliai (tfu,tfu, tfu ) neskaitant mokyklos ir paaugliškų raukymosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaima @ 2009 03 30, 09:30)
Mūsų mergiotei lyg ir viskas normaliai (tfu,tfu, tfu ) neskaitant mokyklos ir paaugliškų raukymosi  doh.gif

Labas,

vis noriu paklausti, gal atsimeni, kaip taviškei sekėsi pradėti eiti mokyklon, jokių problemų nekilo su sveikatėle? Apie pietų miegą lyg ir kalbėjom. O kaip su pamokom, adaptacija . Na , gal gali papasakoti kaip pradėjot "eiti" mokslus?
Atsakyti