Įkraunama...
Įkraunama...

Epilepsija

Laba šią sekmadienio popietę smile.gif

QUOTE(munyte @ 2009 03 29, 09:20)
Sveikos,mamytes....
na trumpai ir as papasakosiu savo istorija
mano sunui jau beveik 14 metu .Sergam mes Šturge-Weber sindromu,kuri ir pasireiskia generalizuotais zidininiais epilepsijos priepuoliais.Tie priepuoliai atsirado 9 men.amziaus.Buvom net klinikinej mirty.Suparalyziavo kaire kuno puse.Priepuoliai tesdavos apie pora valandu.Na trumpiau -isgyvenom daug nemaloniu dienu.Pradejom savo gydyma nuo KONVULEKS sirupo,o dabar geriam net keturiu rusiu epileptikus-LAMIKTAL'is,FINLEPSIN'as,TOPAMAX'as,DEPAKIN'as,bet priepuoliai vistiek yra. Siuo metu jie nera ilgi-trunka tik apie pora minuciu,bet vistiek yra.Gal jam dabar itaka daro brendimas.Cia skaiciau,kad geriat TRILEPTAL'i,bet jis mums netiko... Na vienu zodziu,tas mano vaikis didelis sunkus,kai nukrinta net nebekeliu jo,palendu pati po juo ir laukiam kol pasibaigs priepuolis.Nebepanesu as jo.....

Laikykis, juk turi viskas susitvarkyti 4u.gif
Jei Dievas uždaro duris, būtinai atidaro langą...
Atsakyti
munyte, sveika isijungus rolleyes.gif labai liudna, kad tenka ir jum buti su sita liga. idomi epilepsijos forma, tas pavadinimas keistokas. zinau, ka reiskia, kai vaikas komoj, kai traukuliai po kelias valandas. nesi viena unsure.gif
kokiam jus mieste? g.gif
Atsakyti
Vilkra, mano šeimyna gripu jau persirgo. Šiaip kažkoks virusas prisikabino verysad.gif O gripu galima net ir vasarą sirgti smile.gif tai gi serga žmonės nebūtinai tik per epidemijas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amri @ 2009 03 29, 11:38)
Labas, butu saunu...del maisto nepergyvenu tikrai (yra ko atsikratyti), baisiau ar su beveik 9 metu vaikinuku mane guldys...ir dar pasiteirauk ar yra mokamu palatu.

ok, paklausiu ir parasysiu 4u.gif
Atsakyti
Nu va, sesutė sakė, kad iki 6 metų mamot gali guleti kartu, o toliau priklauso nuo ligos bukles, su epi gali guleti, bet cia jau daktaras sprendzia. Tokiu kaip mokamu nera
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2009 03 29, 14:05)
munyte, sveika isijungus  rolleyes.gif labai liudna, kad tenka ir jum buti su sita liga. idomi epilepsijos forma, tas pavadinimas keistokas. zinau, ka reiskia, kai vaikas komoj, kai traukuliai po kelias valandas. nesi viena  unsure.gif
kokiam jus mieste?  g.gif

aciu mergaites uz palaikyma wub.gif .Mes esam is Siauliu.Siaip per tiek metu jau galiu drasiai ir atvirai kalbet apie jo liga.Kazkaip susigyvenom su jo liga,bet tie priepuoliai kai prasideda duoda ir man per smegenine.Manau,kad ta pati ir jus isgyvenat kartu su savo vaikeliais. Mano vaikinas yra su sunkia negalia su zymiu protiniu atsilikimu.Jis nelabai supranta,kad yra kitoks.Jis to Štuge-Weberio susirinkes visas blogasias savybes,iskaitant ir epilepsija....Gyventi reikia-gyviems kapu nera unsure.gif
Sandrita,skaitau apie Jusu buvima Kaune,atrodo,kad pati ten tam skyriuje buciau-mes rudeni ten gulejom abu.Ir ta laukima to tyrimo zinau,tik mano vaikina migde,nes kitaip jis nepasiduoda .
O siaip ,mamytes,esat visos stiprios.Stiprybes ir kantrybes visoms smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo munyte: 29 kovo 2009 - 17:17
pasirodysim truputuka 4u.gif
user posted image
tai vat,cia jo Šturge-Weberis gerai matosi.Tokios pat demes yra akiu dugnuose ir kepenyse,taip vadinama triada.Tai yra reta genetiskai paveldima liga,bet genetikos mes savo giminej neradom .tai paprasciausiai taip susijunge chromosomos.Su sita liga yra labai nedaug vaiku.Su ta liga galima gyventi pilnaverti gyvenima,bet kaip minejau mano Laurynas sitos ligos suirinko visa taip vadinama mešla verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo munyte: 29 kovo 2009 - 17:46
Munyte, nagi simpatiškas tavo kavalierius tongue.gif

jei ne dėmės ant veido, tai neįtarčiau, kad jam kažkas negerai, nuoširdus žvilgsnis jo labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 03 29, 19:46)
Munyte, nagi simpatiškas tavo kavalierius tongue.gif

jei ne dėmės ant veido, tai neįtarčiau, kad jam kažkas negerai, nuoširdus žvilgsnis jo labai smile.gif

aciu 4u.gif .Labai geras zmogutis ir yra,kol nesupyksta rolleyes.gif .Bet jei supyko,šakes tada man-greit nebesusitvarkysiu,nes auga ,storeja
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 03 29, 17:31)
Nu va, sesutė sakė, kad iki 6 metų mamot gali guleti kartu, o toliau priklauso nuo ligos bukles, su epi gali guleti, bet cia jau daktaras sprendzia. Tokiu kaip mokamu nera

dekui, kai konsultuosimes uzsiminsim daktarei...nes pas mus epi parasyta kortoje...ir is toli busim ...is KLP
Atsakyti
QUOTE(amri @ 2009 03 29, 18:40)
dekui, kai konsultuosimes uzsiminsim daktarei...nes pas mus epi parasyta kortoje...ir is toli busim ...is KLP

nu siaip sake su epi tai galima guleti kartu, nu bet su gyd jie kas ko tarkites ir man atrodo tikrai paguldys kartu, tuo labiau kad visose palatose kusete mamai ir lova vaikui.
Atsakyti
biggrin.gif Sandrita, ten maziuku pusej.... kusete ir lovyte vaikui o didesniuju.... tai tik lova ligoniui... Isivaizduoji, Sandrita,kaip 8 m. i tokia lovyte patalpintumei... lotuliukas.gif
amri, as geriau patarciau pasiskambiniti i skyriu ir pasiklausti.... tenvisai malonus kolektyvas. PVZ. musu maze tokia, su kuria ir mama gali buti.... o kaip vyresniems - nezinau, jie ten kitam koridoriuje....
Vilkra... jau geriau manes nekviesk i siltnamius ant pagalbos.... o taivisa pagalba butu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif po to savaitgalio.... galva tik sunki liktu ir darbai nepadaryti.... lotuliukas.gif taip, kad persigalvok....
Atsakyti