QUOTE(amri @ 2009 03 27, 02:05)
Daug priraset, skaiciau ir verkiau...baisu. Musu istorija kiek kitokia, pirmas ir paskutinis priepolis su traukuliais buvo 5 metu...Dabar kankinamies su kazkokias galvos skausmais iki vemimo, o neurologe sako, kad tai priepoliu israiska...Ruosiames Kaunan...Todel dekui jums uz visa info apie sia ligonine ir gydytojus...
Norejau pasiteirauti...
Is kur Jus gaunate tas EEG israsus, buvote pasidariusios kopijas, ar gavote is ligonines, gal yra galimybe pasidaryti kopijas jau isvykus is ligonines...tiesiog nepamaniau, kad reiks?
Ir po kelias mamas ir vaikus guli palatose (maniskiui 8 metai)?
Ar yra mokamu palatu?
Ir dar, gal gydytoja Enziniene (jei gerai parasiau) priima vaikus privaciai?
Ir po kiek laiko po konsultacijos vaikas guldomas i ligonine? Nes kaip suprantu jei vaziuoji kazko daugiau suzinoti norisi tyrimus kad atliktu.
Nenorejau pasirodyti kaip "megeja pirkti" tiesiog noriu greiciau issiaiskinti ir issitirti...kas ir kaip. Eiles dideles, o dar kol KLP viska gausiu, tai bijau, kad viskas nusikels i "nezinau kada", gal galima privaciai apsilankyti pas gydytoja. Del palatu, pas mus KLP norint guleti mamai su sunum (berniuku), reikia privacios palatos, nes tokio amziaus vaikai guldomi pagal lyti...
Na va kiek prirasiau...Ai tiesa, o ilgai tuos tyrimus daro...ilgai tenka guleti?
Tokia kvaila kartais jauciuosi, nieko nezinau, jauciuosi nejaukiai...Nu zodziu neaiskumu man daug...skaitau, rasausi ir ruosiuosi...Jau beveik buvau susiruosus, bet va susirgo seimyna visa gripu...Vel atkeliam toliau...
Bandysiu atsakyti į klausimus, jei mano žinios netikslios, panos patikslins.
EEG išrašus mes pasiimėm išsirašydami iš Klinikų, juk šeimos gydytojai reikėjo atiduoti, taigi, jie dabar puikuojasi panos medicininėj kortelėj.
Kai gulėjom (prieš du metus) gulėjo trys mamos dvi mergaitės ir berniukas (4 m) apie vyresnius vaikelius, nežinau, bet tikrai neturėtų guldyti be mamos.
Enzinienė gydytoja girdėta, bet ne mūsų. et , kiek suprantu važiuojat tik konsultacijai, tai su ja susitikus galima pakalbėti ir apie privatų priėmimą.
Prieš du metus gulėjom savaitę, dabar, sako trumpiau, bet priklausys nuo tyrimų skaičiaus. 1 tyrimas per diena- orientaciniai.+ paguldymas+ išrašymas
Bėgu. Ot ai šeimyna šaukia.