Įkraunama...
Įkraunama...

Epilepsija

Sveikos, mamkos smile.gif
buvom ryte pol tai kraujas gerėja, nudžiugino labai smile.gif nes jei negerėtų, reikėtų kaulų čiulpų biopsiją daryti ... sad.gif
Sušalau baisingai lauke, kaklą sopa, gerklę, šaltis krečia brrrr, nesušakit ir Jūs..
Andrėja pikga, zvimbia visą dieną, nuo rankų neina, gerai, kad jau tėtis namie, tai dabar ilsiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 03 27, 17:58)
Sveikos, mamkos smile.gif
buvom ryte pol tai kraujas gerėja, nudžiugino labai smile.gif nes jei negerėtų, reikėtų kaulų čiulpų biopsiją daryti ... sad.gifSušalau baisingai lauke, kaklą sopa, gerklę, šaltis krečia brrrr, nesušakit ir Jūs..
Andrėja pikga, zvimbia visą dieną, nuo rankų neina, gerai, kad jau tėtis namie, tai dabar ilsiuosi smile.gif

blink.gif
atsimenu kai man dare, nelinkeciau niekam...
mes jau skyriui gulim, lyg 525 palata unsure.gif nu gal per savaitgali priprasim mes cia...
p.s. ant kusetes abi telpam hihihi.gif
Atsakyti
SANDRITA, O TEN NETAS YRA???
Papildyta:
juk taiko anestezija ar narkozę, gyvam kaulų nelaužo ??
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 03 27, 18:38)

manau nėr, telefonas yra, na gal laptopas su kokiu Omni ID.

aš jei ne namie tai telefonu naudojuosi, ir telefone (tiksliau Operos naršyklėje, exploreryje nėra) yra visos mano, net moderavimo funkcijos smile.gif
Atsakyti
aš, jei neturiu neto, pilnai pakanka geros knygos tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 03 27, 18:39)
Papildyta:
juk taiko anestezija ar narkozę, gyvam kaulų nelaužo ??

QUOTE(Rustė @ 2009 03 27, 18:40)
manau nėr, telefonas yra, na gal laptopas su kokiu Omni ID.

drinks_cheers.gif
jo, drauge paliko kompa su omni ID
man lauze gyvai kaip sakoma, vietinis apsaldymas, o kaulo neuzmarina gi, tai skausmas nerealus buvo verysad.gif ir db dar randas yra
Atsakyti
QUOTE(amri @ 2009 03 27, 02:05)

Is kur Jus gaunate tas EEG israsus, buvote pasidariusios kopijas, ar gavote is ligonines, gal yra galimybe pasidaryti kopijas jau isvykus is ligonines...tiesiog nepamaniau, kad reiks?
Ir po kelias mamas ir vaikus guli palatose (maniskiui 8 metai)?
Ar yra mokamu palatu?
Ir dar, gal gydytoja Enziniene (jei gerai parasiau) priima vaikus privaciai?

EEg daro ligonineje ir po to duoda kopijas. Su jomis ir keliauji, kai reikia pas gydytojus 4u.gif
Palatos yra dvivietes, trivietes, keturvietes.Siaip tai ziuri, kad butu kompanija - panasaus amziaus vaikus guldo.Nezinau ar leis su mama guleti, nes kiek girdejau iki kokiu 7 metu leidzia g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, o mes geriame depaciną, tai dar mažesnę negu mažiausia koncentraciją kraujyje rodo unsure.gif , sakė gydytoja, kad kepenys labai gerai vaistus perdirba, tai dėl to, tai padidino dar mums dozę depacino, gal kiek geriau bus
Atsakyti
QUOTE(geleta @ 2009 03 27, 19:48)
Sveikos merginos, o mes geriame depaciną, tai dar mažesnę negu mažiausia koncentraciją kraujyje rodo unsure.gif , sakė gydytoja, kad kepenys labai gerai vaistus perdirba, tai dėl to, tai padidino dar mums dozę depacino, gal kiek geriau bus

mums db paskyre depakina, pries tai convulexa gerem, ar ju sudetis ne tokios pacios?
Atsakyti
QUOTE(Vaivorykštė @ 2009 03 27, 20:37)
EEg daro ligonineje ir po to duoda kopijas. Su jomis ir keliauji, kai reikia pas gydytojus 4u.gif
Palatos yra dvivietes, trivietes, keturvietes.Siaip tai ziuri, kad butu kompanija - panasaus amziaus vaikus guldo.Nezinau ar leis su mama guleti, nes kiek girdejau iki kokiu 7 metu leidzia g.gif

Viena mama sake, kad leido, tai va butu idomu is kitu suzinoti, nes vieno vaiko nepaliksiu, tai teks viesbutuka samdyt...
EEG kopiju niekas man nedave, dave israsa musu gydytojui ir tiek, o tos "kardiogramos" liko ligonineje.

Papildyta:
Tai dabar vel susiveliau, leis guleti ar nea...Zodziu jei kas zinot tikslius atsakymus i mano ankstesnius klausimus, tai atsakykit prasau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amri: 27 kovo 2009 - 20:47
Labas rytas,
mes vakar pasivaikščiojom lauke, aš peršalau, mažė kosėti ėmė, pilnas gerklės galas kažko..nors ir nuo nitrozepamo sakė, kad sekreto padaugės, gal nuo jo...nes plaučiai švarūs, daktarė vakar klausė...

QUOTE(-Sandrita- @ 2009 03 27, 20:08)
mums db paskyre depakina, pries tai convulexa gerem, ar ju sudetis ne tokios pacios?

mes gėrėm, bet mažė ėmė žiaugčioti nuo jo, jis lb saldus ir šlykštus tuo pačiu,t ai konvuleksą paprasčiau buvo gerti, bet kad kepenys netoleravo jų, ir po 4 mėn vartojimo nutraukė jį, dabar nitrozepamą geria....
ta pati sudedamoji medžiaga, tik skirtumas cukraus kiekyje.
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 03 28, 10:55)
Labas rytas,
mes vakar pasivaikščiojom lauke, aš peršalau, mažė kosėti ėmė, pilnas gerklės galas kažko..nors ir nuo nitrozepamo sakė, kad sekreto padaugės, gal nuo jo...nes plaučiai švarūs, daktarė vakar klausė...
mes gėrėm, bet mažė ėmė žiaugčioti nuo jo, jis lb saldus ir šlykštus tuo pačiu,t ai konvuleksą paprasčiau buvo gerti, bet kad kepenys netoleravo jų, ir po 4 mėn vartojimo nutraukė jį, dabar nitrozepamą geria....
ta pati sudedamoji medžiaga, tik skirtumas cukraus kiekyje.

o mes nesugeriam nei vienu nei kitu verysad.gif nezinau ar gerai darau, bet turim gerti su misinuku, tada viska isgeria, o jei taip gryna tai niekaip, isspjauna arba apsivemia verysad.gif
Nuluzo mano vaikas pirma laiko, jei bus neblogas oras tai po pietu lysim i lauka ax.gif
Atsakyti