Įkraunama...
Įkraunama...

Epilepsija

Na, aš iš karto norėjau į teismą juos, bet mane nuramino, kad VGN lb geras auditorius, todėl dokai bus lb gerai sutvarkyti, parašiau pretenziją, gavau ats, ir nunešiau viską į auditą. Prieš tai paėmiau gimdymo istorijos kopiją, bet manau, kad jie dokus spėjo padaryti kaip jiems reikia ir tik tada man atidavė kopijas. Savo akimis mačiau ir vyras visada šalia buvo, kad buvo rašoma kardiograma ant popieriaus ir ten matėsi visos krizės, visi kritimai, o kardiograma išimta iš bylos ir parašyta, kad aš nuo tada iki tada vaikščiojau ir sėdėjau ant kamuolio ! Kai tuo tarpu gulėjau paslika ir nejaučiau kojų-jos buvo kaip švininės. Nu žodžiu...
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 03 26, 21:07)
Na, aš iš karto norėjau į teismą juos, bet mane nuramino, kad VGN lb geras auditorius, todėl dokai bus lb gerai sutvarkyti, parašiau pretenziją, gavau ats, ir nunešiau viską į auditą. Prieš tai paėmiau gimdymo istorijos kopiją, bet manau, kad jie dokus spėjo padaryti kaip jiems reikia ir tik tada man atidavė kopijas. Savo akimis mačiau ir vyras visada šalia buvo, kad buvo rašoma kardiograma ant popieriaus ir ten matėsi visos krizės, visi kritimai, o kardiograma išimta iš bylos ir parašyta, kad aš nuo tada iki tada vaikščiojau ir sėdėjau ant kamuolio ! Kai tuo tarpu gulėjau paslika ir nejaučiau kojų-jos buvo kaip švininės. Nu žodžiu...

Pas mane taip pat buvo šiokių tokių "pataisymų". Visas nėšumas buvo idealus, jokių nusiskundimų, visi tyrimai geri. Prižiūrinti gydytoja sakė tokiom tik gimdyt ir gimdyt, o va gimdymo namų išraše jau įrašyta, kad nėštumo metu jautėsi patenkinamai unsure.gif
Medute28, dabar laukiat audito išvadų? Įdomu kuo viskas baigsis. Na bent jau nervus kažkam patampysit. Ir gal žmonės susipras ką ne taip darė.
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 03 26, 23:00)
nu jo, del ju kaltės vaikai kankinasi, ir kiek tokių atvejų... daug... vieniems vienoki kitiems kitoki, kai pagalvoji tai liudna darosi  verysad.gif

pritariu jusu nuomuonei. verysad.gif bet kaip sakoma visokiu yra visur.bet kiek geru ju yra 4u.gif 4u.gif ir norisi tiketi kad tik su gerais susitiksi gyvenime 4u.gif linkiu jums sveikatytes ir stiprybes
Atsakyti
Milka, laukiu labai, bet dar tik viskas pajudėjo, o truks apie 2-3 mėn...bet aš sulauksiu tos dienos ir tikiuosi, kad kaltieji bus nubausti tinkamai-neleis dirbti to darbo.
Atsakyti
QUOTE(krista... @ 2009 03 26, 21:20)
pritariu jusu nuomuonei. verysad.gif bet kaip sakoma visokiu yra visur.bet kiek geru ju yra 4u.gif  4u.gif ir norisi tiketi kad tik su gerais susitiksi gyvenime 4u.gif linkiu jums sveikatytes ir stiprybes

yra gerų ir daug, gal ir tie patys kurie mums papuolė blogi, kitiems geri, gal čia tik taip mums tą kryžių reikia tempti, taip D skyrė ir tą išgyventi turim, nu čia aš pamasčiau sau... čia gal bandau atsakyti į tą klausimą kodėl mums... Kodėl tie kurie nesirūpina savo vaikais viskas gerai... o čia, laukiam, mylim ir ...
Atsakyti
Sandrita, manau, kad tie, kuriais nesirūpina, jei dar ir ligoti bus, tai tada tikrai mirs, bet tie, kuriais gali pasirūpinti, gyvens ir bus laimingi, o tėvams tai išbandymas arba atpirkimas...
Atsakyti
As manau, kad jeigu vargas skirtas, jis ir ateina....
Musu maze gime 9/10 ivertinta... iki 6-8 men buvo statistinis vidurkis, o paskuj buuuuummmmmm ir ner priezasciu... Nei genetiskai, nei kazkokiu traumu.
Nesakau, kad reikia taip nuleisti rankas, tik kaip suprantu pravargsit, prisinervinsit, o nieko neirodysit....nes susitvarkys viska kaip reikia....
nedekit daug vilciu i auditus, o daugiau uzsiimkit vaiku.. ir tikekit turi buti viskas gerai. Reikia tiketi.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Tai kaip si savaitgali meetas?? po KMUK langais??
Atsakyti
Varlele, vaikais užsiimame, bet reikia ir daktarais užsiimti, aš neužsiimsiu, tu ne, dar kiti ne, tai ir tyčiosis iš mūsų vaikų? kokias teises jie turi taip elgtis, vienus atveda į pasaulį sveikus, o kitus sužaloja, tegul vienodai jaučia atsakomybę prieš naują gyvybę, o ne taip, kad dirbsiu, jei sumokės, ir jei netingėsiu, ir jei ne savaitgalis ir dar begalės visokiu jeigu...
Atsakyti
sutinku sutinku.... as tai va neturiu net prie ko prisikabinti...
O Jusu atvejas..... nu kai skaiciau, siurpuliai varinejo.... o jeigu pasakyti, kad ziaurus - butu per svelnu.
Sekmes ir stiprybes jums!!!!
Atsakyti
Daug priraset, skaiciau ir verkiau...baisu. Musu istorija kiek kitokia, pirmas ir paskutinis priepolis su traukuliais buvo 5 metu...Dabar kankinamies su kazkokias galvos skausmais iki vemimo, o neurologe sako, kad tai priepoliu israiska...Ruosiames Kaunan...Todel dekui jums uz visa info apie sia ligonine ir gydytojus...
Norejau pasiteirauti...
Is kur Jus gaunate tas EEG israsus, buvote pasidariusios kopijas, ar gavote is ligonines, gal yra galimybe pasidaryti kopijas jau isvykus is ligonines...tiesiog nepamaniau, kad reiks?
Ir po kelias mamas ir vaikus guli palatose (maniskiui 8 metai)?
Ar yra mokamu palatu?
Ir dar, gal gydytoja Enziniene (jei gerai parasiau) priima vaikus privaciai?
Ir po kiek laiko po konsultacijos vaikas guldomas i ligonine? Nes kaip suprantu jei vaziuoji kazko daugiau suzinoti norisi tyrimus kad atliktu.
Nenorejau pasirodyti kaip "megeja pirkti" tiesiog noriu greiciau issiaiskinti ir issitirti...kas ir kaip. Eiles dideles, o dar kol KLP viska gausiu, tai bijau, kad viskas nusikels i "nezinau kada", gal galima privaciai apsilankyti pas gydytoja. Del palatu, pas mus KLP norint guleti mamai su sunum (berniuku), reikia privacios palatos, nes tokio amziaus vaikai guldomi pagal lyti...
Na va kiek prirasiau...Ai tiesa, o ilgai tuos tyrimus daro...ilgai tenka guleti? Tokia kvaila kartais jauciuosi, nieko nezinau, jauciuosi nejaukiai...Nu zodziu neaiskumu man daug...skaitau, rasausi ir ruosiuosi...Jau beveik buvau susiruosus, bet va susirgo seimyna visa gripu...Vel atkeliam toliau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amri: 27 kovo 2009 - 01:09
QUOTE(varlele @ 2009 03 26, 23:13)
Tai kaip si savaitgali meetas?? po KMUK  langais??

Taigis- dedu į krūmus... Galiu tik penktadienį po darbo apie 18 val. Vyras savaitgalį pažadėjo tėvams- važiuojam žemės ūkį kelti.... Ridikėliai, salotėlės, pomidorai.... Brrr.

Sandrita, kaip ar susiruošei jau į klinikas. Gero kelio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 27 kovo 2009 - 07:56
sveikos., labai idomiom temom snekat. lekiu i darba (visa serganti siandien doh.gif ), vakare gal prisesiu pasisakyt doh.gif
Atsakyti