Įkraunama...
Įkraunama...

Epilepsija

QUOTE(-Sandrita- @ 2009 03 26, 10:41)
nu va reiks įsimesti flomasterius, bent tuos kur vandeniu nusiplauna, nes paskui reiks palata perdazyti hihihi.gif ir puodą tada dėsimės savo, nereiks lėkti ryte su pižamom  rolleyes.gif  ech kaip nenoriu  verysad.gif

Norėk, ir vaikei rodyk, kad nori... smile.gif Nėra ten taip baisu, kaip tikiesi. tikrai. Aš turbūt nevisai tipiška, aš noriu į klinikas su savo panele, viltis rusena, gal vaistus sumažins, ir šiaip įdomu į kurią pusę gydymas vyksta..
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2009 03 26, 09:48)
Norėk, ir vaikei rodyk, kad nori...  smile.gif  Nėra ten taip baisu, kaip tikiesi. tikrai. Aš turbūt nevisai tipiška, aš noriu į klinikas su savo panele, viltis rusena, gal vaistus sumažins, ir šiaip įdomu į kurią pusę  gydymas vyksta..

man taip nuo puse nakties galva skauda, kad aš šiandien nieko nenoriu doh.gif
Kada jūs gulatės?
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 03 26, 11:16)
man taip nuo puse nakties galva skauda, kad aš šiandien nieko nenoriu  doh.gif
Kada jūs gulatės?

Balandžio 16 konsultacija. Tikiuosi gegužės pradžioj. Nes kitaip nelabai tikslo yra. Rudenį panelė į mokyklą žingsniuos, nesinori ir vaistų mažinimą ir mokyklos pradžią sukelti į vieną laiką. Šeimos gydytoja irgi taip galvoja. O Jūs ten be ryšio liksit? iki kada gulėsit? Gal galėtumėme ir aplankyti (nepažadu). Tokiu atveju per AŽ susisiekim. OK?
Atsakyti
nori ar nenori i KMUK - reik ir kvit... 4u.gif tai vaziuok, tikedama kazka gero isgirsti.... Siaip buvimas ten... tai visiskai skirtingas, nei visokiose ligoninese ar skyriuose. Ten tvarkinga, grazu... nu sveikatos tiems daktarams, kurie pramuse tuos pinigus remontui.... 4u.gif 4u.gif sveikatos sponsoriams.. tik langus ziurek, visdelto V-as aukstas,nu kad butu uzdaryti.... g.gif
Dusas ir WC naujai suremontuoti. Yra dvi palatos su WC, bet jus jau dideles - negausti... tongue.gif Tiesa kusetes mamos miegojimui biski mazokos, nes musu maze nakti lovytej nemiega ir viskas, tik su manim... tai jau tas pat, kaip as ant taburetes pasedeciau.... unsure.gif oi kaip prisikankinam...
o siaip rubu i lauka pasiimk, aplinka grazi, gali sau slifuoti ten teritorija... med. sesutems pasakai ir ciuozi i lauka... ko ten sedet, jei oras grazus? Nusiteik, kad vazuojat i sanatorija... ir pamatysi - linksmiau pasidarys...
Tiesa, zinot, kad jei vaikai geria piena, galima uzsisakyti pieniuko po stikline ryte ir vakare... arbatik viena stikline, taiten apacioj saldytuve buna pripiltas katiliukas ir galima isipilti. Tik reik pasakyti, kai sudarineja meniu...
Jei ka - skambyk varpais - pristatysim ko reiks... thumbup.gif drinks_cheers.gif oi... tiesa kas Kaune gyvenam galim KMUK teritorijoj meeta padaryt... lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(varlele @ 2009 03 26, 11:23)
tiesa kas Kaune gyvenam  galim KMUK teritorijoj meeta padaryt...  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

až už pasimatymą.....
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2009 03 26, 10:21)
Balandžio 16 konsultacija. Tikiuosi gegužės pradžioj. Nes kitaip nelabai tikslo yra. Rudenį panelė į mokyklą žingsniuos, nesinori ir vaistų mažinimą ir mokyklos pradžią sukelti į vieną laiką. Šeimos gydytoja irgi taip galvoja. O Jūs ten be ryšio liksit? iki kada gulėsit? Gal galėtumėme ir aplankyti (nepažadu). Tokiu atveju per AŽ susisiekim. OK?

Nu jo, liksim be ryšio visai, nu telefonas tik biggrin.gif

QUOTE(varlele @ 2009 03 26, 10:23)
nori ar nenori i KMUK - reik ir kvit... 4u.gif tai vaziuok, tikedama kazka gero isgirsti.... Siaip buvimas ten... tai visiskai skirtingas, nei visokiose ligoninese ar skyriuose. Ten tvarkinga, grazu... nu sveikatos tiems daktarams, kurie pramuse tuos pinigus remontui.... 4u.gif  4u.gif  sveikatos sponsoriams.. tik langus ziurek, visdelto V-as aukstas,nu kad butu uzdaryti.... g.gif 
Dusas ir WC naujai suremontuoti. Yra dvi palatos su WC, bet jus jau dideles - negausti... tongue.gif  Tiesa kusetes mamos miegojimui biski mazokos, nes musu maze nakti lovytej nemiega ir viskas, tik su manim... tai jau tas pat, kaip as ant taburetes pasedeciau.... unsure.gif  oi kaip prisikankinam...
o siaip rubu i lauka pasiimk, aplinka grazi, gali sau slifuoti ten teritorija... med. sesutems pasakai ir ciuozi i lauka... ko ten sedet, jei oras grazus? Nusiteik, kad vazuojat i sanatorija... ir pamatysi - linksmiau pasidarys...
Tiesa, zinot, kad jei vaikai geria piena, galima uzsisakyti pieniuko po stikline ryte ir vakare... arbatik viena stikline, taiten apacioj saldytuve buna pripiltas katiliukas ir galima isipilti. Tik reik pasakyti, kai sudarineja meniu...
Jei ka - skambyk varpais - pristatysim ko reiks...  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  oi... tiesa kas Kaune gyvenam  galim KMUK teritorijoj meeta padaryt...  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

su miegojimu tai mums ne beda, uzmiega kartais ir pati, arba pas mane po to keliauja i savo lovą, kaip tik geras oras savaitgaliui išpranašautas, eisim apsižvalgyti rolleyes.gif
O pienuką mes geriam vakarais, tik sakiau mišinuko nusipirksiu, gal lengviau bus, nes jai daug reikia nakčiai bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(vilkra @ 2009 03 26, 10:32)
až už pasimatymą.....

ir aš už bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 03 26, 11:35)
Nu jo, liksim be ryšio visai, nu telefonas tik  biggrin.gif
su miegojimu tai mums ne beda, uzmiega kartais ir pati, arba pas mane po to keliauja i savo lovą, kaip tik geras oras savaitgaliui išpranašautas, eisim apsižvalgyti  rolleyes.gif
O pienuką mes geriam vakarais, tik sakiau mišinuko nusipirksiu, gal lengviau bus, nes jai daug reikia nakčiai  bigsmile.gif

Kiek žinau mišinukus ten irgi turėtų skirti.. Bent palatos kaimynei taip buvo...
Atsakyti
Sveikutės, matau jūs iš Vilniaus vyksit i Kauną. Kai pirmą kartą vykot konsultacijai, pakanka tik šeimos gydytojo siuntimo ar reikia dar ko nors? Na aišku pasiimsim vaiko kortelę dar.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2009 03 26, 10:40)
Kiek žinau mišinukus ten irgi turėtų skirti.. Bent palatos kaimynei taip buvo...

kad mes geriam tą nuo 1 metų, tokio kartais neturi, o nuo kitų beria, yač nuo Similako

QUOTE(iquana @ 2009 03 26, 10:41)
Sveikutės, matau jūs iš Vilniaus vyksit i Kauną. Kai pirmą kartą vykot konsultacijai, pakanka tik šeimos gydytojo siuntimo ar reikia dar ko nors? Na aišku pasiimsim vaiko kortelę dar.

Nu mes tik siuntimą pasiėmėm, ir visus išrašus iš Vilniaus, kortelės nea, epikrizes ir t.t. bet jų net neklijavo Kaune į kortelę, kas svarbiausia gyd persirašė pati.
Atsakyti
O kodel jus ant savaitgalio guldo, gi šeštad. sekmad. jokių tyrimų neatlieka, tai be reikalo 2 dienos prabegs ne savo namuose. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(iquana @ 2009 03 26, 10:57)
O kodel jus ant savaitgalio guldo, gi šeštad. sekmad. jokių tyrimų neatlieka, tai be reikalo 2 dienos prabegs ne savo namuose.  blink.gif

taip sakė, jei norim kad piemadienį apdarytų encifologramą tai reiks penktadienį gultis, nes kitaip vietų nėra. Nu tai nėra kito pasirinkimo, o šeštadienį kaip tik į juiliejų turėjom eiti verysad.gif
Tai kaip dėl meetuko jei pavyks? bigsmile.gif
Atsakyti
del meeto, jei geras oras, kodel ne, galim susitart...
O siaip tokiu reikalu nepropaguoja, bet.... sluostyk asaras (pries tai svogunu issitrink) lotuliukas.gif ir prasykis namo.... Ten yra tokia stooooora knyga. Jei daktaryte leidzia, tai viena diena paguldo, o paskum popiet isleidzia namo. pasako kokia valanda buti kita diena, pasirasai ir vaziuoji namuciu.... nu cia galima taip issiprasyti... Tokiu neisleidzia, kuriems kazkokiu vaistu reik leisti, lasines statyti - kritiniu, su priepuoliais... ir kt. O jei tik tyrimams, tai derybu reikalas.... o tuo labiau, kad bus grzus oras...
Atsakyti