Įkraunama...
Įkraunama...

Epilepsija

QUOTE(amri @ 2009 03 08, 00:37)
Dekui, smagu kad radau "bendramamyciu", kazkaip net jaukiau pasidare.

Mes gydomes Kaune pas Prof. Endziniene.Mums ji pati geriausia.Mylim mes ja, nors kartais ir sunku su ja susisneket ax.gif ax.gif ax.gif siaip visi ten medikai neblogi.Jei tik konsultacijai, tai reiks pas kazka registruotis, bet jei gulsites, tai zinok gausi visu bendra nuomone, jie ten sprendimus bendrai priima.Aisku yra viena gydanti, bet sakau, apie visas jas gerai atsiliepia. wub.gif

P.s. Zurnale TAVO VAIKAS yra straipsnis apie siaubute ir jos suneli.Va kiek pas mus zvaigzdziu jau daug.JUOKAUJU, nes labai labai gerbiu jus visas uz tokia drasa 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MELONIJA: 08 kovo 2009 - 09:44
Labukas visoms mamytėms ir jų vaikiukams. Smagu susitikti naujuose namučiuose. Tikiuosi, kad pavasarinė saulytė nudažys ne tik mano panelės skruostus strazdanėlėm, bet ir visų mūsų veidus šypsenom.
Atsakyti
sveikutes senai berasiau mes nekaip laikomes ,bet tikiuosi ,kad viskas bus geeerai ir to visom moterytem ir mazulytem ir didutem labai linkiu su KOVO 8 wub.gif
Atsakyti
sveiki.

SU KOVO 8 !!!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VioGla: 08 kovo 2009 - 13:11
Sveikinu ir aš visas su kovo 8-ąją

user posted image

Ačiū Rustei už naujus, jaukius namučius wub.gif
Vis pasislėpus paskaitinėju kaip jums sekasi ir patingiu parašyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2009 03 08, 09:12)
sveika.
labai smagu, kad domites drauges likimu, kad norite jai padeti, bet... is esmes manau, kad tai yra jos gyvenimas, ir jei ji taip elgiasi, jai viduje turi kazkas apsiversti, nemanau, kad pasakyti kazkieno zodziai paveiktu. bet jau mano nuomone. todel labai svarbu su ja bendraujant, kad ji issikalbetu, pasakytu savo pozicija, o jus savo. nenorekite jos pakeisti. zmones turi pasikeisti patys ir keisti poziuri savo noru. mes galima tik juos itakoti ir jiems padeti. bet tai gana ilgas kelias  unsure.gif todel dabar manau geriausias laikas, tai ka parasiau. o veliau matysite.
tegu ateina pas mus, paskaitys, kaip mes gyvenam ir pan. ta gyva mamu patirtis, ji skirtinga - bet labai naudinga  mirksiukas.gif

sveikutes,su moters diena jus 4u.gif aciu JulieTa,as suprantu kad jos mano zodziai nepakeis,tik noreciau,kad nedusintu vaiko,o leistu dziaugtis vaikyste,perdetas rupestis juk kenkia mirksiukas.gif butinai patarsiu,kad apsilankytu jusu burelyje,gal tai jai ikveps daugiau drasos.aciu ir sveikateles jusu kleckiukams,o jums,mamytes,tvirtybes 4u.gif
Atsakyti
O ar yra mamyciu, kuriu vaikuciams priepoliai pasireiskia stipriu galvos skausmu su vemuliu...baigiasi giliu miegu...vaikas pabunda lyg niekur nieko?
Atsakyti
QUOTE(numeris trys šimtai dešimt @ 2009 03 08, 16:48)
sveikutes,su moters diena jus 4u.gif aciu JulieTa,as suprantu kad jos mano zodziai nepakeis,tik noreciau,kad nedusintu vaiko,o leistu dziaugtis vaikyste,perdetas rupestis juk kenkia mirksiukas.gif butinai patarsiu,kad apsilankytu jusu burelyje,gal tai jai ikveps daugiau drasos.aciu ir sveikateles jusu kleckiukams,o jums,mamytes,tvirtybes 4u.gif

visiškai pritariu JulieTos nuomonei, kad čia tik mama pati turi suvokti esmę ir draugių pasakymai dažnai neveikia sad.gif

reikia jai pabendrauti su kitom mamom, kurių vaikai serga, tada pamatytų, kad yra ir sudėtingesnių atvejų, kur vaikai traukuliuoja kasdien, ir tikrai nėra laikomi "aukso narvelyje", kad tik nieko jiem nenutiktų...

nežinojimas suteikia baimės jausmą.

pasidomėjusi liga, suprastų, kad niekas neapsaugos, traukuliai toks brudas, kuris neklausia ar pasiruošėm jo atėjimui...

QUOTE(amri @ 2009 03 08, 18:21)
O ar yra mamyciu, kuriu vaikuciams priepoliai pasireiskia stipriu galvos skausmu su vemuliu...baigiasi giliu miegu...vaikas pabunda lyg niekur nieko?

mano dukrai taip nebūna, neturiu ką pasakyti blush2.gif
Atsakyti
user posted image
va taip rytas po moters dienos atrodo lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amri @ 2009 03 08, 19:21)

Čia man labiau primena migreną. Mano mama pasakojo, kas vėlyvoj vaikystėj, pauglystėj jai taip būdavo. Subrendus dingo.
Papildyta:
Dar vienas Klaipėdos perliukas:

http://www.lrytas.lt...1...rėjams.htm
Atsakyti
[quote=vilkra,2009 03 09, 13:27]
Čia man labiau primena migreną. Mano mama pasakojo, kas vėlyvoj vaikystėj, pauglystėj jai taip būdavo. Subrendus dingo.

Gydytoju nuomone, tai epijepsijos israiska, todel ir norime isgirsti kito miesto mediku verdikta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amri: 09 kovo 2009 - 20:27
QUOTE(Rustė @ 2009 03 08, 20:38)
visiškai pritariu JulieTos nuomonei, kad čia tik mama pati turi suvokti esmę ir draugių pasakymai dažnai neveikia sad.gif

reikia jai pabendrauti su kitom mamom, kurių vaikai serga, tada pamatytų, kad yra ir sudėtingesnių atvejų, kur vaikai traukuliuoja kasdien, ir tikrai nėra laikomi "aukso narvelyje", kad tik nieko jiem nenutiktų...

nežinojimas suteikia baimės jausmą.

pasidomėjusi liga, suprastų, kad niekas neapsaugos, traukuliai toks brudas, kuris neklausia ar pasiruošėm jo atėjimui...

aciu Ruste.jus tikrai labai stiprios mamos esate.didziausia pagarba jums 4u.gif

as manau ,kad tikrai ta mamyte bijo nezinomybes.uzsuks pas jus,bent paskaityt ir ikvept truputeli jusu optimizmo.

zinot,as gal kvaila,kad lendu su savo nuomone ir pamokymais,bet negaliu ziuret,kaip kankinasi du zmoguciai-mama ir vaikas.
Atsakyti